Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bende mutfagimi izliyom kanald
bende sonuna yetiştim mantıyı gördüm kozanlı karılar yapmış canım çekti wallakız benim annem yüzük çorbasına koyardı kıkırdakı..
bencede gidip agzini burnunu kiralim

walla 9:30 da kalktim ben
he kız adamı tartaklıyak başakta ayyyyy bunlar kim neden ,niçin böyle oldu desin
bende 10 da kakltım bugün
Begoo bugun temizlik yapmiim dimi kirginlik var daha beter olurum diye korkuyom
yapma ya boşver canından kıymetli dğil ya bende yapmıcam bugün...
gunaydın canlarım hayırlı haftalar olsunn ınsallahhh
allahım nolur bnde bu hafta sonu adet olayımmm kendılıgımdenn

sanada hayırlı haftalar canım..
inşaallah olursun kendiliğinden..

canım ben oilacı 2 sene kllandım hormonlarım düzelsin diyekaynanam hatta derdi bu adama tedaviye gidiyorsn ne dogm kontrol hapi diyord degişik bir ilaç 100 tl üzerinde 30* adet vardı adetimden sanra 10 tanesini içiyordum hoş tedaviyi nisanda bıraktım bir sene sonra mayısta hamile kalıdm
vallahi bacım bogazını tutarsan veirisin bende 33 olcam :2: 107 kilodan 78 kadar düştüm azim azim aç kalıyorsn temem bu iş sen 7 takıma bir gel gör neler yiyip içiyom nasıl kilo veriliyor epetta 1 ve 3 oldum ben işşallah bu hafta 1 benim kimseye vermem
bıtanemm senden allah razı olsun amma guldurdun benı
dedıklerını de dıkkate alcam soz
bu arada benmde erkeklık hormonum daha cok calısıyo
anacım kaçınnnnn erkekler basmış burayıaman be kaç arkadaşım hamile kaldı benim be bende ymrta çok bebem ama kırılmıyor benim herifimin askerleri kırrarsa marta hamiş kalırım yok kırmazlarsa kaalamam acaba diyorm rüşvetmi versen askerlerine
PAŞAM: abla öldüm gül gül yazdıkalrına yaa allah iyiliğini versin

BEGÜM: kızzzzzzzzzz bende çok bakarım kızlara saça başa totoya Benimdemi erkeklik hormonlarım azdı
amama yalanmı sen diyologu görseydim bu modda olurduneşime bazen takılıyorm nasıl yttn dedim hadi be ordan şaka yaptım birşerem sen gül diye dedi bende yedim
benim yemegim var sevinççim evimde temizsadece mutfagı toplcam namaız kılıcam sonra dantelimin başına oturucam onu yapıcem allahım bana azim versinde bitiriyim dantelimi işşallah
benden bu kadar sizlerde ne var ne yok bu arada demeyi nttum okadar hava atıyordmya burda dün sen uyuya kalolan okadar hazırlanmama old he eşimde kıyamamış len dedim neden kıymadın kıyamadım dediah ben olsam ne kıyardım amaş bebege vesile uluncada mecbr görev icabı hazırlanmak lazım rabbim emekelrimizi bnboşa çıkarmasın işşallah

insallah ablacmm nasılsn ıyımsn

tüh be o kadar hazırlık boşa gitmiş niye uyudun kaldın kızzz,adam atlasaydı seni paşagül yapsaydı keşkem,yazık olmuş neyse önünüzdeki maçlara bakın...
insallah ablacmm nasılsn ıyımsn

sağol kuzum tembelim bugün heçbişey yapasım yok ...

insalah kalırsın hemen hamıle saglıkla hayırla bebegını kucagna alırsn bnm hıc umduum yok asla kendın gebe kalamazsn dedı ewde oturuken nasıl buyucek dedı yumurtan o bılemez allah bılır bunu bılıorm ama cıdden artık umrumda degıl dusundukce uzuluorm hıc takmıom artık

benımde uykum var nedense 7 de kalktm ıcın degıl ama hep erken kalkıorm ama bugn uyku bastırıo

He kizzz bizde yuzuk corbasina koyarik ama icine karistiririk ustune deel
Yeee yapmicam bir yimek yaparsam sukretsinler

bizde öyle yaparık gerçi ben yapmıyom...

yapma kız bugünde sen bak keyfine ,sen şimdi yorgunsundur da

yok beydağlım çarpışamadık
salonda yatıyok ya oğlanda bizle yatıyor
abim 10,30 gibi odasına gitti fakat bir baktım
laptoopta takılıyor uyumamışş
oğlanda uyumadı hemen
heriflen bende uyuyup kalmışık
paşayla bana nazar değdi dün

he çok söylediniz nazar değdi,yapamayanlar varyaahhh başak ahhhh

hadi ya dalga geçmedim ne haddime estafurullah

Allah herkezn yardımcıısı olsun devasını versin. Allah büyük herşey geçer sıkmayın canınızı benimki tamamen sapıklıkla alakalıymış ozman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…