Yoooi sen haric herkesin ask hayati eyiiii
kuzucum ben yazdıydım eyü okudunmu geçmişe bak heleıkınızede yazdm yazmadınız vallaha küstm
herseym var renk renk sutyenım de var beden olculerm de cok guzel toccaman totom memem varayyy senle evli olamk istemezdim haa
kadın biraz dişi ol yaaaaa
senin dantelli geceliğin ipli iç çamaşırın felan yokmu
olmadı hayıt tohumu iç
dişileştiriyor o bitki insanı
Heee warrrrcanım ablam bıtaemm kurban olım sanaa
aksama partı varmı ablaa
ya sennn
abi engeline takıldınız tepe taklak yuvarlandınız eski performans kalmadı
masallahhh bebısın olmus allaha sukurrr
bencede all buyuk numara on yıl gıysnnhee alsamda giyemez anca kışı bekliycek ondada bi numara yüyüğünümü alsam naapsam seneye giysin diyee
kız sapıttınmı seen cidden yaptınmı sen o dedikleriniiisandalyelere takılırmı kız onlaar bi gören olsa ne diycen milletee ay bide oğlanıda karıştırmış bu işee kocana nispet olsun diyemi yaptın kız yoksam
olmadım kuzum ya off 9 gn ıcınde mutlaka adet olmam lazm allaha yalvarıom kendım adet olım dıe sen nasl pkosun duzenlı adet oluonnormalde takmıyodumda bu ay bebeğimin doğuca aydı biraz üzüldüm tekrar istedm olmayınca biraz kötü oldummm tabi ama vardır bi hayır doğrudurrrnapalım kısmet ama erken ollunca gıcık oldum ya bi sevemedim şu adet olma işini sen soğan yapıyodun adet olmadınmı daha
hıc umudum yok takmıom da ınsallah olur balımm banada dua et olurmuçok şükür canım hiç ummadığım bir anda oldu seninde olacak inşallah yeterki rabbim ol desin
hıc umudum yok takmıom da ınsallah olur balımm banada dua et olurmu
allah razı olsn kuzmm bnmmediyorum tatlım etmez olurmuyum her namazımda dualarımdasınız
canım bende bir sorun yoktu eşimde morfolji sorunu vardı ilk başta normal yoldan hamile kaldım ama 6 haftalık düştü sonra eşime tekrar tahlil yapıldı hem morfolji hemde sperm azlığı çıktı aşılama yapıldı kimyasal gebelik oldu en son yapılan tahlilde eşimin spermlerinde daha çok düşüş görüldü doktor bu değerle tüp bebek yaptırmanız lazım dedi ama ben doğal yolla hamile kaldım
allah razı olsn kuzmm bnmm
senınde bebegın hayırlı saglıklı olsun ınsallah
olmadım kuzum ya off 9 gn ıcınde mutlaka adet olmam lazm allaha yalvarıom kendım adet olım dıe sen nasl pkosun duzenlı adet oluon
bıde sen seker ıalcı ıcıonmu ınsulın dırencı ıcın kzuum
anam bu doktorlarda zaten para kazanmak için ota boka tüp yaptırın diyooal kalan nasıl kalıyo pekiii ne güzel seninde gerek kalmamış kuzum benim eşiminkilerde sınırda dediydiler 20bindi hareketlilik %60dı sorun yoktu genede keçi boynuzu pekmezi falan içirdiydim bende bak işe yaradıki çatlatmayı olunca bi seferde tutturduk
soran olursa yeni moda derim ne var
şaka yapıyorum tabiiki lazımsa san veriyim
pkoda ınsulın dırencı oluyo kuzum seker ılacı kılo almanıda engellıyo nette bak metformın ve pko dıye..ya kuzucum doktor baktı yumurtlama tembelliği var dedi sonra sordu düzensizmi diye inaki inanmadı bana karıda 1yıl tedavi görünce artık düzenime inandı hiiiçççç şaşmaz benimki doktor bana pkolu olupta nadir düzenli olanlardansın dedi şaslısın demiştiii benim düzenimde sorun yok begüm büyütamiyorduk benim yumoşları ama nasıl adet oluyorum bilmeemmmahanda doğumdan sonra düzensizleşti 3 ay geç olduydum şimdide 1 hafta erken oldummm yyyoook kuzucum doktor bana şeker ilacı vermediii sana niye verdiki ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?