Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyy senle evli olamk istemezdim haa
kadın biraz dişi ol yaaaaa
senin dantelli geceliğin ipli iç çamaşırın felan yokmu
olmadı hayıt tohumu iç
dişileştiriyor o bitki insanı
herseym var renk renk sutyenım de var beden olculerm de cok guzel toccaman totom memem var
ılk evlendıgımde ıstıyodum sımdı erkeklık hormonm yuksek napım bacım ya ısteyemıom ama sevıc ablam adam baska karıya gıder yap dedı uyardı benı alalh razı olsn bnde yapıom napım

soran olursa yeni moda derim ne var

şaka yapıyorum tabiiki lazımsa san veriyim

olmadım kuzum ya off 9 gn ıcınde mutlaka adet olmam lazm allaha yalvarıom kendım adet olım dıe sen nasl pkosun duzenlı adet oluon
bıde sen seker ıalcı ıcıonmu ınsulın dırencı ıcın kzuum

anam bu doktorlarda zaten para kazanmak için ota boka tüp yaptırın diyoo al kalan nasıl kalıyo pekiii ne güzel seninde gerek kalmamış kuzum benim eşiminkilerde sınırda dediydiler 20bindi hareketlilik %60dı sorun yoktu genede keçi boynuzu pekmezi falan içirdiydim bende bak işe yaradıki çatlatmayı olunca bi seferde tutturduk

kızlar size bişe soracam doktor bana progestan vermişti şimdi bitmek üzere düşük tehliken falan var die birşeyde demedi benim tekrardan bu ilacı almam lazımmı sormayı unuttum doktora bir dahaki randevumda ayın 5 inde

olmadım kuzum ya off 9 gn ıcınde mutlaka adet olmam lazm allaha yalvarıom kendım adet olım dıe sen nasl pkosun duzenlı adet oluon
bıde sen seker ıalcı ıcıonmu ınsulın dırencı ıcın kzuum

ya kuzucum doktor baktı yumurtlama tembelliği var dedi sonra sordu düzensizmi diye inaki inanmadı bana karıda 1yıl tedavi görünce artık düzenime inandı hiiiçççç şaşmaz benimki doktor bana pkolu olupta nadir düzenli olanlardansın dedi şaslısın demiştiii benim düzenimde sorun yok begüm büyütamiyorduk benim yumoşları ama nasıl adet oluyorum bilmeemmmahanda doğumdan sonra düzensizleşti 3 ay geç olduydum şimdide 1 hafta erken oldummmyyyoook kuzucum doktor bana şeker ilacı vermediii sana niye verdiki ne alaka

o yüzden kimseye inanmıycan sen üstüne düşeni yapacan gerisini Allah' a bırakcan

pkoda ınsulın dırencı oluyo kuzum seker ılacı kılo almanıda engellıyo nette bak metformın ve pko dıye..
ınsallah en yakn zamanda bebegn olur bn artk hıc takmıom salladım valla tek adet olmak ıstıom kendım

kızlar çıkmam lazım arkadaşım geliyomuş kocası kocama bilgisayar yaptıracakmış o da bende oturacak kocasının işi bitene kadar sonra grşrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…