huhuuuu hafta sonuu buyuk partııHeee warrrryok kuzum hafta sonu
Esim bu sabah abimden sonra gidecek ise
kızlar size bişe soracam doktor bana progestan vermişti şimdi bitmek üzere düşük tehliken falan var die birşeyde demedi benim tekrardan bu ilacı almam lazımmı sormayı unuttum doktora bir dahaki randevumda ayın 5 inde
pkoda ınsulın dırencı oluyo kuzum seker ılacı kılo almanıda engellıyo nette bak metformın ve pko dıye..
ınsallah en yakn zamanda bebegn olur bn artk hıc takmıom salladım valla tek adet olmak ıstıom kendım
amın kuzummm amınnnnnanaaaaaaaaaam ne pkoymuşşşş yavvv valla inşşşşş en kısa zamanda tekrar kalırızzzzisteyen herkesssse versin rabbiimmmm herkesin evi karnı çocukla dolsunnnn
pkoda ınsulın dırencı oluyo kuzum seker ılacı kılo almanıda engellıyo nette bak metformın ve pko dıye..
ınsallah en yakn zamanda bebegn olur bn artk hıc takmıom salladım valla tek adet olmak ıstıom kendım
Kızlar akşam girmeye çalışıcam ama olurda giremezsem diye şimdidien yazayım,yarın hepinizin duasına ihtiyacım var... Hala çok korkuyorum nedense, odaya çıkıp bebişimi görmeden rahatlayamam sanırım... Bende inş.dua edicem hepiniz için..Bu güne kadar her türlü desteğiniz için teşekkür ederim...Allah ım isteyen herkese nasip etsin... hepinizi çook seviyorum...bulduğum ilk fırsatta gelirim ben yine... muhtemelen akşamda burdayım da olsun belki giremem
anladm cnm ondan bişi olmaz oku bilgilen tabiikihe deli fişek gibiymiişşşşyok kuzucum takılmıyorum ama mesela buraya giriyorum kimse yok ozaman aşağıda konular geçiyoryaaa ilgimi çeken olursa karıların yazışmalarını okuyommmm bilgileniyyoommmm valla sexymiyim bimemmm
herseym var renk renk sutyenım de var beden olculerm de cok guzel toccaman totom memem var
ılk evlendıgımde ıstıyodum sımdı erkeklık hormonm yuksek napım bacım ya ısteyemıom ama sevıc ablam adam baska karıya gıder yap dedı uyardı benı alalh razı olsn bnde yapıom napım
bende seviyorummm sizleriiiii teşekkür ettim kuzucuuummmmanladm cnm ondan bişi olmaz oku bilgilen tabiiki
tamam sevdim seni sexy bi karıya benziyon bence
aa memen var mı iyi bari
bide kukuşun varsa yeter kocana
manyak karı seni gülmekten karnıma agrılar girdiablamın 2 eltisinin 2 çocug var siz prezervatifi şişirin çockalrım eline verin o diyomş benim bu diyomş benim şimdi o aklıma geldi dedim kaynın gelseydi ne yapardın sonrası malum koptk gülmekten
evladın yarın yanında oplcak ban bir iyilik yap onu kcagına alınca öp kokla benim yerime içine çek kokusnu olurmu
hayırklı haberlerle gel işşallah kardeşim
12 haftada bebem oglmda 12 haftada ögrendim kızda öldügü haftaneyse kızlar çok sohbet etmek isterdim eşimle tv seyredicez ben kaçtım yarın görüşrüz
aramzda başka çarpışamayan varmı:26:
canım allah yar ve yardımcın olsun bizlerede dua et habersiz bırakma
Duman canim kalbim aklim hep seninle
Sagsalim bebegimizi dogurup kucagina alirsin insallah
Yarin hayatinda yeni bir sayfa aciliyor ve Allahin izni ile
Annelik rutbesini aliyorsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Seni ve bebegini korusun cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?