Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet alırsın kuzum yaa bende ilk 3 ay kullanmıştım çünkü tehlike geçene kadar

anaaaaaaaaaam ne pkoymuşşşş yavvv valla inşşşşş en kısa zamanda tekrar kalırızzzzisteyen herkesssse versin rabbiimmmm herkesin evi karnı çocukla dolsunnnn

kızlarr ben cıkıormm hazrlık yapıyım huhuuu
cook konusmayn ya yatın uyuyun oku oku btmıoo

coook sewıormm sızı allaha emanet olun ıyı geceler

yarn 8 olmadan kalkarm ben kahvaltı hazrlarm erkana oo gdgnce ıse koyulurum supur sıl toz al banyo temızle 2 de fala gırerm ancak..

carsambada anama gtcem ınsallah..
raporda verdım canlarm
kurban oldugum dumanım bncugumada hayırlı dogumlar versın..

evet bende kullanmıştım işe yaramıştır belkim oda gukofenmi gluformu ne öle bişiidi adıda

canım allah yar ve yardımcın olsun bizlerede dua et habersiz bırakma

anladm cnm ondan bişi olmaz oku bilgilen tabiiki
tamam sevdim seni sexy bi karıya benziyon bence

aa memen var mı iyi bari
bide kukuşun varsa yeter kocana

paşam Allah sanada nasip eder inşallah....

aramzda başka çarpışamayan varmı:26:

ben varım:26:

Duman canim kalbim aklim hep seninle
Sagsalim bebegimizi dogurup kucagina alirsin insallah
Yarin hayatinda yeni bir sayfa aciliyor ve Allahin izni ile
Annelik rutbesini aliyorsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Seni ve bebegini korusun cok heyecanliyim

bebeğine sende sağlıcakla kurtulursunuz canım inşallah dualarımız seninle ve bebişinle şimdiden hayırlı olsun canım bebeğin çoook öpüyorum ikinizide doğunca bol bol öp kokla yavrunu canım yerimizee aboww sıra ne ara bana geldiii

of yaa sıkıldııım ne gelen vaar ne giden sev bebekde gelmemiş genee terkmi edildim acabaa? biriciiik sende anca bak bak kaç yazma aman hiç bişii

ayyy sevinç ne gözel konuşmuşun yaaaaaa

duman canım yarın bebeğini kucağına aldığında dünyanın en güzel duygusunu yaşıcaksın inşşş bizede nasip olurrrr allahım hayırlı büyütmeler güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşşş

kız ben uyuyamadım çok kanama var kızzzz bu ilaçlardan heralde normalde ben iki gün önceden bırakıyodum çünkü ben normaldede çok fazla hastalanırım anam şimdide erken olunca ilaçları kesemedim ondanmıdır nedir kız uyutmadım kımıldayamadım yatakta okadar çok kız kanamam abbbooovvvv yedim ben nanayı nasıluyicam kesin yatak yorgan batacak yyaaaa:18::18::18::18::18::18::18:kız bide pedimin altına geceleri çocuk bezi koyuyom ben ha yoksa her adet dönemim her yer foraaaaa

DUMANIM
canım kardeşim bu saatlerde bebegini almışsınıdır işşallah yemin olsun gözlerimde akan yaşlarla sana yazıyorum nedeni çok mutluyum sen hakkettin bnu ben biliyorum ne badireler atlattın kokusunu içine çek öp kokla emzir uyurken onu seyret eşinle mutlu olursun bebeginle işşallah nasıl bir duygudur bebegini ilk bakış ilk alış ilk görüş nasıldır bilmem ama senin adına çok sevindim onu demek istedim rabbim analı babalı atalı ömürlü hayırlı saglıklı büyütsün işşallah minik kızımızıben bugün kalkar kalkmaz girdim faceye herkez güzel dilekleri var okudum gözlerim dolduişşallah bende senin gibi evladımı alırım kucagıma öperim koklarım 3 kere hamile kaldım 5 ayına kadar getirdim karnım kocaman oldu her seferinde hayaller kurdum yavrularıma isimler koydum ama olmadı kardeşim her seferinde bebeklerim morga ben yatagıma gittim ne kadar zor bir anne için evladıyla saglıklı çıkamamak inan ben 3 kere yaşadım kızımda hastaneden çıktıgımda dışarı çıktım aglaya aglaya hoş zombi gibi oldum hiç uyumadım 2 gün eşim zor attı arabaya nasıl aglıyorm allahım gene gitti yalvarırırm sabrını ver dedim şimdi ise sebebini biliyorum vesile olamıyorum hem daha hazır degilim ya gene giderse diye aglayım duruyorum hergün hemde maddi nasıl çıkarım bu sureçten bilemiyorum allah yardımcın olsun kardeşim benim yerimede sev öp kokla darısı biizim gibi gariplere işşallah
günaydın kızlar ben şuan mutluluktan aglıyorum işşallah dumanım gibi bizde kavuşuruz sag saglim bebegimize buruya yazarız kızlar doguma gidiyorum diye gene psikopata baagladım ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…