Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzumm naberr vardır bı hayırrr uzulme hıcccc
normalde takmıyodumda bu ay bebeğimin doğuca aydı biraz üzüldüm tekrar istedm olmayınca biraz kötü oldummm tabi ama vardır bi hayır doğrudurrrnapalım kısmet ama erken ollunca gıcık oldum ya bi sevemedim şu adet olma işinisen soğan yapıyodun adet olmadınmı daha

erkege cok zr malesef ben erkana aldım cumartesı harley bot aldm cok sevındı

asker botuna ihtiyacı var şu sıralar ayağı kayıyomuş verdikleri botla bide çok ısıtmaz tabi oda :26: ama onuda kendi alcak zaten bakıyo netten ama kışlık normal bi bot olabilir tabi ama mayısa kadarda kış bitcek ayol bahardada bot hediye olurmukii? :26:

canım saat kullanıyosa güzel şık bir saat alabilirsin

yok canım yaa saat olmaz nişanlanırken aldıydık yeni sayılır daha onuda her zaman takmıyo bilee

sende bot al demedım kzuum olmaz baharda

get kız uydurma ben bi kere hamile kaldım adetimde çok düzenliydiiiii kandırıkçııııııııııııııama yinede ağzından bal damlıyorrr

heheh bencede uyduruyoo benimde bi ara sapıttıydı 2-3 haftaya bi gelmeye başladıydı düşünsene tam yumurtlama dönemi diye çalışmaya başlıyon adet oluyodun hemen 3 ay öle sürdü doktor ilaç verdi progesteron öle düzeldiydi 3 ay kullandıydım onu sonrasında gene olmadıydı tabi hemen :26:

gıte bencede cnm ama sende hep karar degıstırıon
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
canım senin ankarada kimin var neden gidiyon minnacık bebeyle gidiyon hasta edersin diyeyim didim
annemler var ya yavrum. burda tek başıma zor olur diye annemler gitmemi çok istiyor haklısın bebeğin hasta olma olasılığı benide düşündürüyor:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

en sonunda o olacak
Gecmis olsun egecike kolay atlatir insallah
Kondommu sisirip bagla egede balon diye oynar
Nasil olsa ihtiyacin yok
Gitme bir yere otur ewinde

tirbiyesizzzzz

sana veriyimi

duru hayatım kocası ameliyat olan sen miydin:26:

yok kuzucum ben değilim hatta ilk doktor eşimi çağırdığında sonuçlara baktı bende sorun çıktııı eşiminki normaldeeennnnnnn çokkkkkkk fazla hareketli ve hızlıymıışşş hatta doktor sende problem olmasaydı her ay hamilelik olurdu diye eşiminkilerle şaka yaptıydııı çok şüküüürrrrrr

evet canım mesela çikolata mutluluk hormonu salgılıyo vücutta bebekte hissedip alıp spor yapmaya geçiyo heheh ben bakıyom sakinmi bugün az oynadın sen du sana bi spor yaptırıyım diyom tatlı yiyom oda oynaşıyo genelde ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…