get kız uydurmaben bi kere hamile kaldım adetimde çok düzenliydiiiii kandırıkçıııııııııııııı ama yinede ağzından bal damlıyorrr
normalde takmıyodumda bu ay bebeğimin doğuca aydı biraz üzüldüm tekrar istedm olmayınca biraz kötü oldummm tabi ama vardır bi hayır doğrudurrrkuzumm naberr vardır bı hayırrr uzulme hıcccc
oyy kıyamam ben sana yaa canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
duru hayatım kocası ameliyat olan sen miydin:26:
erkege cok zr malesef ben erkana aldım cumartesı harley bot aldm cok sevındı
canım saat kullanıyosa güzel şık bir saat alabilirsin
Aferin kiz sanaaaaakadın 15 adet .ondom var
7 tanesini şiişirdim oğlana oyuncak yaptım
8 tanesinide sandalye ayaklarına taktım parkeleri çizmesin diye
bn carpıscam bu aksam gecen hafta da 2 kere carpstm ya
aramzda başka çarpışamayan varmı:26:
o zaman adeti düzenli olanlarrrr heeeeeeeeçççç beklemesinlerrrrUydurmuyommmmmgorursun sen
asker botuna ihtiyacı var şu sıralar ayağı kayıyomuş verdikleri botla bide çok ısıtmaz tabi oda :26: ama onuda kendi alcak zaten bakıyo netten ama kışlık normal bi bot olabilir tabiama mayısa kadarda kış bitcek ayol bahardada bot hediye olurmukii? :26:
yok canım yaa saat olmaz nişanlanırken aldıydık yeni sayılır daha onuda her zaman takmıyo bilee
canım senın bı rahatsızlıgın varmıydı gebe kalamaman ıcınbennndoktor yasakladı doktor yasaklamasaydı bile benim kocada korkusundan yanaşmıyo bana
Niye kuz riskmi varrrrbennndoktor yasakladı doktor yasaklamasaydı bile benim kocada korkusundan yanaşmıyo bana
o zaman adeti düzenli olanlarrrr heeeeeeeeçççç beklemesinlerrrrmamafihh cancağızımm
get kız uydurmaben bi kere hamile kaldım adetimde çok düzenliydiiiii kandırıkçıııııııııııııı ama yinede ağzından bal damlıyorrr
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:gıte bencede cnm ama sende hep karar degıstırıon
annemler var ya yavrum. burda tek başıma zor olur diye annemler gitmemi çok istiyor haklısın bebeğin hasta olma olasılığı benide düşündürüyor:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:canım senin ankarada kimin var neden gidiyon minnacık bebeyle gidiyon hasta edersin diyeyim didim
oy geçmiş olsun egeye...
kız sende bir karar veremedin gidecenmi gitmicenmi,bencede gitme gidersen kıcan tam kurtulacak sorumluluktan...
demek diyemedinnnndiyemedinnnnn,gururun engel oldu ...sen bu adamı gül yap en iyisi,sonrada arkana bakmadan kalk
Gecmis olsun egecike kolay atlatir insallah
Kondommusisirip bagla egede balon diye oynar
Nasil olsa ihtiyacin yok
Gitme bir yere otur ewinde
hayır başakcım muco nun eşi ameliyat oldu
Niye kuz riskmi varrrr
Mamafi sana bunu ispatlardim teldeyim cancazim
çikolata yada tatlı bişeler yiyince bebek çok hareket ediyomuş onu bende duydum neyse artık görcez bakalım kız yada erkek sonuçta ikiside yok eli ayağı düzgün akıl fikir sağlığı yerinde olsunda ne olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?