slm kızlar
birsen de bebekte şükürler olsun iyiymiş sizde merak ediosunuzdur haber vereyim dedim
birsenle konuşamadım annesi açtı telefonu
paşamm nasılsınn kuşum öldü benim kaldık kocamla sap gibi
kuzum nasılsın çok özledim senibirsene çokk sewindim sesi o kadar güzel geliyorduki hem heyecanlı hem sevinçli RABBİM sanada nasip etsin inşaallah..
kuşun içinde üzüldümm(
suratını yirim kızHeeeee gozel haberi aldikkkk :119: bende cok mutluyum kendim dogurmus gibi oldum walla
Demek gizli gizli dumanla telefonlasiidiniz
amin canım hepimize inşaallah ben doğurusam isteyen herkese veririm telefonumusanada nasip etsin kuzum insallahhhh
demek sesinide duydun birsen hanimin
Sezeryan boyle beladir gavur dikis adami mahfeder:18:
Kızlar beydaglım ben çıkıyım ezana kadar evi temizliyim yemekleri yapam sopnra sevişirk işleri bitiriyim gelirim belkim
beydagliya bak kactiiiii
kız kaçmadım bu net gidip geliyor laptopu kırasım geldiiiii
suratını yirim kız
hee telefonda konuştuk,aniden doğurusam falan haber veririsin demişti...kız ben buraya ilk üye olduğumda umudum ve duman ilk arkadaşlarımdı umudumlada konuşmuştuk çok zaman önce hemde bayağı konuşmuştuk birde paşamla ama benim numara değişince onların numaraları silinmişti..
sende başakla konuşuyon ne var
amin canım hepimize inşaallah ben doğurusam isteyen herkese veririm telefonumu
he duydum sesini
abowww demek kötü bu dikişler....
tamam kuzum,kolay gelsin
Kızlarrr selam:) kızım yanımda çok şükür melek gibi maşallah :) biraz ağrım var ama iyim, hepinize dua ettim.. Görüşürüz sonra öptüm
dumanın hepinize selamı varrrrr...
zeynep eyşan hanım dünyaya gözlerini açtı çok şükür ikiside iyiymiş,dumanın dikişleri acıyomuş ve eyşan hanım sürekli hapşırıyormuş bir uyuyp bir uyanıyomuş RABBİM hepimize hayırlısı ile nasip etsin....
:119::119:
ay çoookkkk sevinçliyim,sabktan beri net yoktu giremedim diye sinir oldum..
ablamm gçözün aydın şükür bunuda atlattın artık sefasını sür bebeninKızlarrr selam:) kızım yanımda çok şükür melek gibi maşallah :) biraz ağrım var ama iyim, hepinize dua ettim.. Görüşürüz sonra öptüm
boncugum cook dua ettm sana allaha sukur kabul olmus ıyısınız ıkınızede masallahKızlarrr selam:) kızım yanımda çok şükür melek gibi maşallah :) biraz ağrım var ama iyim, hepinize dua ettim.. Görüşürüz sonra öptüm
Kızlarrr selam:) kızım yanımda çok şükür melek gibi maşallah :) biraz ağrım var ama iyim, hepinize dua ettim.. Görüşürüz sonra öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?