Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzum nasılsın çok özledim senibirsene çokk sewindim sesi o kadar güzel geliyorduki hem heyecanlı hem sevinçli RABBİM sanada nasip etsin inşaallah..

kuşun içinde üzüldümm(

kuzum nasılsın çok özledim senibirsene çokk sewindim sesi o kadar güzel geliyorduki hem heyecanlı hem sevinçli RABBİM sanada nasip etsin inşaallah..

kuşun içinde üzüldümm(

sanada nasip etsin kuzum insallahhhh
demek sesinide duydun birsen hanimin
Sezeryan boyle beladir gavur dikis adami mahfeder:18:

Kızlar beydaglım ben çıkıyım ezana kadar evi temizliyim yemekleri yapam sopnra sevişirk işleri bitiriyim gelirim belkim

Heeeee gozel haberi aldikkkk :119: bende cok mutluyum kendim dogurmus gibi oldum walla
Demek gizli gizli dumanla telefonlasiidiniz
suratını yirim kız
hee telefonda konuştuk,aniden doğurusam falan haber veririsin demişti...kız ben buraya ilk üye olduğumda umudum ve duman ilk arkadaşlarımdı umudumlada konuşmuştuk çok zaman önce hemde bayağı konuşmuştuk birde paşamla ama benim numara değişince onların numaraları silinmişti..
sende başakla konuşuyon ne var
sanada nasip etsin kuzum insallahhhh
demek sesinide duydun birsen hanimin
Sezeryan boyle beladir gavur dikis adami mahfeder:18:
amin canım hepimize inşaallah ben doğurusam isteyen herkese veririm telefonumu
he duydum sesini
abowww demek kötü bu dikişler....
Kızlar beydaglım ben çıkıyım ezana kadar evi temizliyim yemekleri yapam sopnra sevişirk işleri bitiriyim gelirim belkim

tamam kuzum,kolay gelsin

eyi bariiii hee basak karisiylan konusuyom pasaylada konustum beloslada
Ama seni ne gorduk ne sesini duyduk
Sen dogur ben adanaya gelirim bee hemsommmm
Offf cok acir o dikislerrr rezil bise :18:

Kızlarrr selam:) kızım yanımda çok şükür melek gibi maşallah :) biraz ağrım var ama iyim, hepinize dua ettim.. Görüşürüz sonra öptüm

Kızlarrr selam:) kızım yanımda çok şükür melek gibi maşallah :) biraz ağrım var ama iyim, hepinize dua ettim.. Görüşürüz sonra öptüm

Gozunaydin canim Allahim anali babali buyutsun cook sewindik
Cok sukur yarabbim bu gunleri gosterdi darisi basimiza
Agrilarin gecer cnm bir iki gun idare edecen bol bol emzir kuzuyu

dumanb abla sezeryanmı oldu:44:

ablamm gçözün aydın şükür bunuda atlattın artık sefasını sür bebenin

allah ,kinizede saglık versın. ağrılar normal diye biliyorum ama genede gecer be ablamm dikkat et kendıne

boncugum cook dua ettm sana allaha sukur kabul olmus ıyısınız ıkınızede masallah agrılarında gecsın hemencecık ınsallahh melegını op benım ıcın

RAPOR VERİYİM DİİDİM
EVİ SİLDİM
SÜPÜRDÜM
TOZ ALDIM
ÇAMAŞIR ASTIM 2 MAKİNE
ÇAMAŞIR KATLADIM
EŞİMİN İŞ KIYAFETLERİ VAR ONLARIDA MAKİNA DİNLENSİN YIKICEM
MUTFAGA BULAŞIKLARI MAKİNAYA DİZDİM O YIKANIYOR
KARNIMI DOYURDUM BİRAZDAN NAMAZI KILICAM İŞŞALLAH
AKŞAM MENÜSÜNDE ŞUNLAR VAR
MERCİMEK ÇORBASI
KIYMALI BAMYA YEMEGİ
KURUTULMUŞ BİBER PATLICAN DOLMASI ELİME HAZIR GELDİ DOLDURMUŞTUM
SALATA YAPICEM YOGURT
TATLIDA SÜTLAÇ YAPTIM

SEVİNÇÇİM SENİN MENÜYÜDE SONRA YAPICEM KAÇ ZAMANDIR YAPMAMIŞTIM GENEL İSTEKTİR BİLİNE
ŞİMDİ DANTELİM BENİ BEKLİYOR ONU YAPICEM AKŞAM NAMAZINIDA KILDIKSONRA YEMEKLERİMİ OCAGA ATICAM ONA KADAR DANTEL DÜRTMEM LAZIM SONRA GÖRÜŞÜRÜZ İNANIN ÇOK İSTERDİM SİZLERLE KONUŞMAYI AMA PARA KAZANMAM LAZIM

kadın msjım yok benm cvp veremedm Ege daha iyi çok şükür
dün bütün gün kaka yapmamıştı çok zorlanıyodu
sabun koydduk poposundan çok şükür anında doldurdu
ne kadar kötü kokuyordu kaksı
içerde beklediği için heralde

gaynana gaynanaaaaaa
acıyorumm sanaaaaa
gaynana değil de
4 bacaklı dana

dumaaaaaaaaaann doğurmuş he miiiiiiiiii

canım yaaaa çoks evndmmmmmmmm Allahh sağlıklı uzun ömürler versin eyşana ohh çok güzel bi duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

aklım sende fikrim sende sen olmayıncaaaa
aygaz geçmez kapıdan sen olmayıncaaa
ekmek çıkmaz fırından sen olmayıncaaaaaaaa

kendi kendime gülüyom galiba ben deliriyom
ayakkabıları ters gi,yiyommmm sen olmayıncaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…