Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hahahahhahhahahah o anki yüz faden ansıldır acaba
Ay fenaya

Laaptopun ne sucu varrrr
ona sövdüm saydım :99:
eyi bariiii hee basak karisiylan konusuyom pasaylada konustum beloslada
Ama seni ne gorduk ne sesini duyduk
Sen dogur ben adanaya gelirim bee hemsommmm
Offf cok acir o dikislerrr rezil bise :18:
bak gördünmü,kaç kişiylen konuşmuşsun
kız bak bu yazılı bir kanıttır doğurursam gelecen söz verdin bunu söz olarak kabul ediyorum
abowww ben hamile kallıpta doğurabilirsem sezaryen olurum heralde çünkü çok korkarım ve bizimkiler riskli biliyon:18:
Beydagli sana bise soracam hec esine sperm testi yapildimi kuzum:26:
ewet kuzum yaptırmıştı niye sordun kız

ewet canım sezaryen oldu...

pöffffff,nasıl kokutmuş bu oğlan ortalığı...
mesaclaştınız demek
gaynana gaynanaaaaaa
acıyorumm sanaaaaa
gaynana değil de
4 bacaklı dana

dumaaaaaaaaaann doğurmuş he miiiiiiiiii
heeeeeeeeeeeeeeeeeee
4 bacaklı danaaa

kim olmayınca walla sen çarpışamamaktan kafayı yıdin libidon tavan yapmış ALLAH sonunu hayır etsin

Son düzenleme:
Kızlarrr selam:) kızım yanımda çok şükür melek gibi maşallah :) biraz ağrım var ama iyim, hepinize dua ettim.. Görüşürüz sonra öptüm

:118::119::118::119::118::119:

ALLAH zeynep eyşanı size bağışlasın kuzum walla bugün içimde bir sevinçle dolandım durdum...

Son düzenleme:
sevinç kesin unutma beniyi izliyodur yineee

ne pişirecem yimek anası...annemgildeydim yeni geldim misafir gelmişti kısır yaptık pek güzel olmuştu
benim ağda böğünde kaldı
kız siz vuslata erdinizmi,son durum nedir

catlak patlakkkk basina vurdu carpisamiyor yaaaa

heee izliyommmmm
Kiz sozz dogur gelecem valla
Hastanede beklicem seni
Dunden yimekler var
Ohhhh kisiri yuttunuzmu
Agda yaptirin zaaar
Vuslata eremedik
Hafta sonu insallakk

heee izliyommmmm
Kiz sozz dogur gelecem valla
Hastanede beklicem seni
Dunden yimekler var
Ohhhh kisiri yuttunuzmu
Agda yaptirin zaaar
Vuslata eremedik
Hafta sonu insallakk

abowwww büyük söz verdin ona göre

he kız yuttuk yağ gibi aktı gitti,geldim daha zobayı yakmadan size bakim dedim,namısız net olmuş..

hafta sonuna ne kaldıki şunun şurasında boşver daha heyecanlı olur

Gizz sozum soz Allahtan bisr cikmazsa gelecem yeterki dogur annemmmm
Hee bekliyom dort gozlen hafta sonunu

kız yinemi yapamadınız, yatır aşağı adamı bin tepesine artık gülmü olur menekşemi allah ne verdiyse

manyak seni sesim evi inlettei delü şeyanacım strada o ses türkiye vardı onu seyrediyrdk birden bir ses duydum horluyorsonra kıyamadım yatagıo açtım uyuyalım diye anacım ben yatmışım o kalkmış gece bir ara gözümü açtın pc başında oyn oynuyor sabah dedim len kociş yapılırmı bana bu dedim akşam telafi ederiz dedi okadar hazırlık boşa gitti he Benim kocadan olsa olsa deve dikeni olur

Banada gelin kızım ölünce taaaaaaaa hataydan arkadaşım geldi uçakla baş saglıgına banasizde atlayın uçaga işşallah mucizemi görmeye gelin

Bizde aksam herkesin uyumasini beklerken
Uyuyup kaliyok
Hafra sonuna cok var ama

Bizde aksam herkesin uyumasini beklerken
uyuyup kaliyok
Hafra sonuna cok var ama

canım sende işi bilmiyorsn elektirikli baddaniyen yokmu kardeşim onu fişe tak ondan sonrada evciligi oynasonra banyo yaparsın lenmillet var diye ksra bakma hiç bekliyemem neticede nikahlı kocam konşsana kız beydaglı kime deyom

Banada gelin kızım ölünce taaaaaaaa hataydan arkadaşım geldi uçakla baş saglıgına banasizde atlayın uçaga işşallah mucizemi görmeye gelin

Aglama kiiiizzzzzzz kismet bakarsin sanada atlar geluruk
Eeee hadeee calismalara baslayin artik :18::18: rabbimmm o gunleri
Gostersin insallahhhh amiiiinnnn

Gizz sozum soz Allahtan bisr cikmazsa gelecem yeterki dogur annemmmm
Hee bekliyom dort gozlen hafta sonunu
inşaallah hayırlısı ile doğururumda ALLAH tan bir mani çıkmazsa gelirsin
bir tutrumadanız yani darısı bu aşkama o zaman
Bizim zobaa yaniyiiiii
artık bizimkide yaniii hemide ne gibi sen eyi bilin

ayy inşaallah paşam inşaallah

aglama kiiiizzzzzzz Kismet bakarsin sanada atlar geluruk
eeee hadeee calismalara baslayin artik :18::18: Rabbimmm o gunleri
gostersin insallahhhh amiiiinnnn

canım allah nasip ederse 15 şubatta ablamın kııznın kınası 16 şubattada dügünü var teyzesi ablan şubatın 4 gibi gel işime yara dedi çevizi sermeye gidicez ablamın kıız yatak odasını mutfagı seb yaparsın teyze dedi bebege ocakta vesile olcektik ablamın kızı teyze sende ol dedi biliyorsn hamile kalınca igneye başlıcam benim gebeligim sorunlu bebem yatmam lazım gidiyim dügünü yapıyım allah nasip ederse işşallah annemide alıp gelicem evime evi dip köşe temizlicem işşallah sonra haydı bismillah deyip bebege vesile olucez işşallah canım hem kiloyu biraz daha veiririm hemde maddi bıraz daha borçlarım biter öle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…