canım sende işi bilmiyorsn elektirikli baddaniyen yokmu kardeşim onu fişe tak ondan sonrada evciligi oynasonra banyo yaparsın len millet var diye ksra bakma hiç bekliyemem neticede nikahlı kocam konşsana kız beydaglı kime deyom
canım sende işi bilmiyorsn elektirikli baddaniyen yokmu kardeşim onu fişe tak ondan sonrada evciligi oynasonra banyo yaparsın len millet var diye ksra bakma hiç bekliyemem neticede nikahlı kocam konşsana kız beydaglı kime deyom
canım allah nasip ederse 15 şubatta ablamın kııznın kınası 16 şubattada dügünü var teyzesiablan şubatın 4 gibi gel işime yara dedi çevizi sermeye gidicez ablamın kıız yatak odasını mutfagı seb yaparsın teyze dedi bebege ocakta vesile olcektik ablamın kızı teyze sende ol dedi biliyorsn hamile kalınca igneye başlıcam benim gebeligim sorunlu bebem yatmam lazım gidiyim dügünü yapıyım allah nasip ederse işşallah annemide alıp gelicem evime evi dip köşe temizlicem işşallah sonra haydı bismillah deyip bebege vesile olucez işşallah canım hem kiloyu biraz daha veiririm hemde maddi bıraz daha borçlarım biter öle işte
kız zobayı yakıyordum ondan cevap gecikti..
ulen kadın elktrikli battaniyeyle yaparken ya elektürünk çarparsa iş üstünde kalırlarwalla saçlar diken gibi ay gözümde canlandı bayılazammm
HERİFLER YERİNDE DURMUYORKU GÜL YAPAK HERİFLERİ BEinşaallah hayırlısı ile doğururumda ALLAH tan bir mani çıkmazsa gelirsin
bir tutrumadanız yani darısı bu aşkama o zaman
artık bizimkide yaniii hemide ne gibi sen eyi bilin
ayy inşaallah paşam inşaallah
CANIM BENDEDE SOBa vardı altım üstüm karşım boştu ben tek vardım yemin olsn banyo yapmaya gidesim gelmezdi çok agladıgı bilirim sogktan elektirikli şohben ne kadar ısıtır seni :18::18:aman yatıcan kalkıcen hafta sonu olcek bebemOffff pasa offfff yatak odasi o kadar sogukki anlatamam ustelik abimin yattigi odayla yanyana banyoda o tarafta
Olmaz yani kuzum. Normalde misafir gelince salonda yatiriyok
Koridorun kapisini kapatinca yatak odasi ve banyo arkada kaliyor
Rahatsiz olmuyorduk. Ama simdi durumlar farkli
kız zobayı yakıyordum ondan cevap gecikti..
ulen kadın elktrikli battaniyeyle yaparken ya elektürünk çarparsa iş üstünde kalırlarwalla saçlar diken gibi ay gözümde canlandı bayılazammm
işşallah canım tek istedigim rabbimden saglık eşimin biri işi olcak beklemede eger olursa borçlarımda biticek bebegimede para atabilicem da edinde olsun ne olrInsallah kuzuuummm hersey planladigin gibi olurrrr
ayyyyyy Allah sizi ne yapmasinnnn
gecin dalganizi elbet bu gunler gecer
Bende burda sizi dikip dikip carpismazsam ne olim
Allahtan elekturuklu battaniyem yok :18:
ayyyyyy Allah sizi ne yapmasinnnn
gecin dalganizi elbet bu gunler gecer
Bende burda sizi dikip dikip carpismazsam ne olim
Allahtan elekturuklu battaniyem yok :18:
kız burası olmazsa stres atamayız walla,çarpışma konularıda en eğlenceli konular...
dik valla beklerük ne edek..
walla benimde yok elektrikli battaniyem tırsarım ben:18:
hem bizde yatak odasında yatıyok soğuk ama biz birbirimizi ısıtıyoz
HERİFLER YERİNDE DURMUYORKU GÜL YAPAK HERİFLERİ BE
CANIM BENDEDE SOBa vardı altım üstüm karşım boştu ben tek vardım yemin olsn banyo yapmaya gidesim gelmezdi çok agladıgı bilirim sogktan elektirikli şohben ne kadar ısıtır seni :18::18:aman yatıcan kalkıcen hafta sonu olcek bebemacısını çıkarrırsın ozaman
manyak güldürme beni abdestim gidicek akşam namazını bekliyorum şurda çekiveririler ozaman baddaniyeyi dr bir düşüneyim çarpıldıklarınmı karı koca ni hayet birbirinden elektirik aldı
işşallah canım tek istedigim rabbimden saglık eşimin biri işi olcak beklemede eger olursa borçlarımda biticek bebegimede para atabilicem da edinde olsun ne olrtek umdumuz o iş yoksa biteriz
yapar tabi sevinç o...yaparmı yapar kız bu beydaglı demedi deme
yemkelri koydnzm bakalım ocaga söyleyim dinliyom
nasıl ısıtıyosn hele bir anlat bakalım
kız bende çok güldüm walla aman gülelim boşver,gülünce alttan kaçırıyonmu sen yosam sadece gülmekten mi abdestin bzuluyor sonuçta ikiside bozuyorda neyse ya bir kez daha al ne edek..sular da buz gibi gerçi:18:
ay paşam şaka bir yana inşaallah eşinin işi olurda sizde parayı toparlayabilirsiniz canım
aminnnnn canım benimokadar güldümki gözlerim yaşardı oraya gelmedimi kız sesimabdestti tazelemem lazım sıcak syum var canım benim kombi varya ben abdesti bitiriyorm sıcak su öyle geliyor anlıcagın akıtasımda gelmiyor günah diye eşime diyorum banyoya çabuk geliyor mutfaga neden gelmiyor hemen kendi döşedigi için sıoruyom canımd edi orası yatay gidiyor mutfak dikey çok anlarımya bende bozuntuya vermedim baktı syuratıma anlamadın degilmi dedi yo anladım dedeim ne dedim ben dedi şey deyince kooptuk ikimizde
işşallah canım ya işşşallah şans her namazımda dua edeyorum rabbim hayırlısıysa olsun diyehayırsızsa olmasın diye
yapar tabi sevinç o...
ben ne pişireceğimi bilmiyordum ki eşim aradı demin adam eevde pek kahvaltı yapmıyor diye canı istemiş kahvaltı istiyor,benimde pek işime geldi...
aboowwwww kız rütük beni kapatmasın,sonra
ayy duman ne yapıyor şimdi kimbilir...aynı şehirde olsaydık görmeye giderdik
allahım bozmasın işşallah hiç birimizin yvasını bebemaminnnnn canım benim
sesini hissettim ben merak etme,
ALLAH ta seni güldürsün paşam kocanla diyaloglarına bayılıyorum hee
niye sesin çıkmıyor ne oldun bacım yaaaa...
rütügünü yiyim anam senin işine geldi degilmi kahvaltı eşimede yapsaydım birşey demezdi ama sıçak çorba içsin adam ya akşamaı kılıyım mutfaga giricem yapıcem yemekleri işallah nerden baksan 5 .10 ezan oknsa namazı kılsam mutfaga girsem nedredn baksan,2 saat yemekelri koycem salata yapıcem
nerde keşke ozamnada bir sorn çıkardı canım gidemzdik ankarada kendisi :18::18:
amin canım...allahım bozmasın işşallah hiç birimizin yvasını bebem
sobaya kütük atıyordur kütük
kızlar eşim geldi ben daha yemek yapmadım ben çıkıyorm k.i.b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?