Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Neyyyyyyyyy
ben heykelini dikerim
Yooookkkk ben sabirli bir insan degilim
Allah beni kurtarsin sanada yasatmasin bir daha

amiiinnn amiiinnnn inşallah birdaha böyle bişey yaşamam
ALLAH yardımcın olsun seninde 2 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçsin

kız bence hem senin hem eşinin heykelini dikmek lazım

:13::13::13::13:

doğru kimse karısının ailesini bukadar çekmez

daha neler var eşimin yeğeni gelirdi her sene 1 ay kalırdı biraz kaprisliydide ama ben idare ediyodum özürlüydü hoşgörüyordum onun için
ama başkası olsa kesinlikle çekmez bide benim enişte çileden çıkaran cins
aman ALLAH bidaha yaşatmasın ben yalnızlığı daha çok seviyorum
neyse ben çıkayım yemek hazırlayım yeğen geldi
kardeşimde gelecek, sonra büyük yeğen gelir hemencik yemeğimizi yiyelimde evlerine gitsinler bende rahat rahat oturayım
görüşürüz kızlar

off zor ya nazocum insan evliliğini bile yaşayamz böyle..neyse ki atlatmışsın inşaallah bundan sonra bebeğinizde gelir başbaşa kalırsınız...görüşürüz canım..

Son düzenleme:
amin canım...
yok kız o zaten yanıyodur kütükü ne yapsın
manyak
koş koş,aklındakileri unutma sakın,ama önce namazını kıl

yemkeleri attım düdüklüye pişti dolmada hazırdı zati yedik eşim sofrada bende silere bakıyım didim çayı demledim gelin içekbeydaglı nuturmym senin dediklerini be yqassıyı bekliyom yassıyı kılım hemen başlıcem icraata b sefer işimi şansa bırakmıcemsizlerde düşün peşime bakalım aklıma gelmişken birsenin teli vardı bende drn on aryım bakalım ne dicek dygularını almak lazım

heç bişey olmamış,bizde görmedin diye yzdık heraldebüyüklere dil çıkarılmaz öğretmedilermi sana...tamam git mamalarını hazırlaa

aaa yetişiiiin dostlaaar şiddet vaaar hemide hamile kadın dövüyolaaar :84::84: hıh büyüğümsün madem ben sana vurmayım terbiyemi bozmayım hıh yidik bile kaldırdı kocişim tabaklarıda ben burdayken bide sofrayı sileydi iyiydi

mesaclaştık hee, karı bana arada mesac atiyi gel özledim felan diye

haberin yokmu kuzum senin sağlık ocağından aldığm .ondomların bi kısmnı balon yaptım bi kısmınıda sandalye ayağına taktım parke çizilmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…