bebeğin küçük bile olsa açılmayı bekliyolarmı
kocamın çocukluk arkadaşları var 3 adet bekar kuzçok samimilerdi
biz evlendikten sonra aralarını bozdum
onlar gelecek
ooo seksı bayannnkesinlikle
hahahahhasorma ya aldım bir kere giydim
sarkmaz kız göğüs hareketleri bak netetn yap sıkılaşır dha çoknıye sarksın kı alla allaaa 51 kıloyum yaglı maglı degıılımm sarkmaz onlar sutyen takıom sarkmasın
kıbrıssooo seksı bayannnyaz gelsede bıkını gıysemm bu yaz yıne kıbrısa gtcem heee sende gelsene kuzum super orası
ayda 2 kere yapıodum adama yazık dedıler burda bende acıdım nazommmm
kıbrısss cok guzel erkan bı gıttıgı yere bı daha gtmıyo ama kıbrısa bayıldı hollandayı sewmedıı bn sewıom ama.. kıbrıs cok guzldı bn cadrda kalamam askıtom korkuom bortu bocekten off kollu makınelerı gorunce havuza gtmıo ınsan serdar ortacda gecelerı gelıodu gep bılıomsn ama kumarhanede foto cekmek yasakk telle grmek de yasaksarkmaz kız göğüs hareketleri bak netetn yap sıkılaşır dha çok
kıbrıssbenimkinide ennnn byük hayali beninle kıbrası gidip kuamar oynamak böyle giyincen afillli afilli
Kızz izmir çeşmeye gell orda çadır kurarık kalıırz sbah kahvaltı deniz ohhayy hemen sıkı spora başlayayım çok sıkılaşmak istiyorum
erkan dıo 22 yasındamısın 62 mı bellı deıldoğru söylemişler haftada 2 kez olsa neyse
ama sizin gibi genç evli olacam haftanın 2 gününü anca boş geçerim
aferin büyük sözü dinle
Vallaha bana kalsa şimdi seninle uludağa gidek yazın kıbrıs italya geelim ama benimki beni kardeşiyle zor gönderiyor heriftekitakıntı şu bak söylüyorum:kıbrısss cok guzel erkan bı gıttıgı yere bı daha gtmıyo ama kıbrısa bayıldı hollandayı sewmedıı bn sewıom ama.. kıbrıs cok guzldı bn cadrda kalamam askıtom korkuom bortu bocekten off kollu makınelerı gorunce havuza gtmıo ınsan serdar ortacda gecelerı gelıodu gep bılıomsn ama kumarhanede foto cekmek yasakk telle grmek de yasakkollu makıneden 800 kazandm 1100 kaybettım hep hılellı gıdek mı kıbrısa
3 tane sevdiğim dizi var hangisini izlesem bilmiyorum
ne büyük derdim var demi
kız oda gelcek hep beraberrrVallaha bana kalsa şimdi seninle uludağa gidek yazın kıbrıs italya geelim ama benimki beni kardeşiyle zor gönderiyor heriftekitakıntı şu bak söylüyorum:
Bebeğim yolsa birşey olur
Başına birşey gelri paranı çalarlar
sana sarkarlar
gece dıaşrı çıarsınız çıkmayın
ee ne anladım ama gende giyyodum kot eteğimi çıkyırodum nargileye Benimkini iknaa ettikten sonra çok kolay da işte mesel bzimki tanımıyor ya senide şimdi biraz zor ya
erkan dıo 22 yasındamısın 62 mı bellı deılnazom facen varmı eklıyelım
ben seksenler ama 10 da yatcam erkan 6da anama bırakcak uzakya trafık oluyo cok 7den sonraBen 20 dk izliyom arada seksenlerrr
tamam nazom beklıyomm 8 yıl sonraaya artıkkyani işveli olacan gerçi 30 yaşından sonra kadınlar daha istekli olurlarmış şunun şurasında 8 yılın kalmış
var özelden atayım adımı
aaa olabilri ama tanışmamız lazımkız oda gelcek hep beraberrr
acapulco oteln adı bak bı asık olaaa olabilri ama tanışmamız lazımerkan lada anlaşırsa hertürlü gideriz bizimki spor manyağı spordan girsin tamamdır
biz zaten hazıızağdaya gittikmi tmam
Ben 20 dk izliyom arada seksenlerrr
fiatlarıda çok uygun yaacapulco oteln adı bak bı asık ol
kısı bası 165 tı eylulde kuzum yalnız sıtede guncellememsler 5 yıldızlı yemekler mukemmel aqua parkı var bı suru kaydırakk manyak bı yer yaa 100 tne otele gtmsmdr kucuklugumden berı ama burası kadar guzel gormedm.. rıxos otelden daha guzelfiatlarıda çok uygun ya
bayada güzel biryer bakak görekk gııı
tamam nazom beklıyomm 8 yıl sonraaya artıkk
13 gun sonra benım dogum gunum cnalrım gelın kutluyalım
tesekkur ederm canımm ablammm esınde kova burcu demekkı bende erkanda kovayız erkanında dogm gnu 14 subaterkan şimdiden korksun senden
şimdiden doğum günün kutlu olsun
benimkininde doğum günü haftaya perşembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?