Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bebeğin küçük bile olsa açılmayı bekliyolarmı

kocamın çocukluk arkadaşları var 3 adet bekar kuzçok samimilerdi
biz evlendikten sonra aralarını bozdum
onlar gelecek

demekki iyi bozamamışınki bebek görmeye geliyorlar

nıye sarksın kı alla allaaa 51 kıloyum yaglı maglı degıılımm sarkmaz onlar sutyen takıom sarkmasın
sarkmaz kız göğüs hareketleri bak netetn yap sıkılaşır dha çok
ooo seksı bayannn yaz gelsede bıkını gıysemm bu yaz yıne kıbrısa gtcem heee sende gelsene kuzum super orası
kıbrıss benimkinide ennnn byük hayali beninle kıbrası gidip kuamar oynamak böyle giyincen afillli afilli

Kızz izmir çeşmeye gell orda çadır kurarık kalıırz sbah kahvaltı deniz ohhayy hemen sıkı spora başlayayım çok sıkılaşmak istiyorum

kıbrısss cok guzel erkan bı gıttıgı yere bı daha gtmıyo ama kıbrısa bayıldı hollandayı sewmedıı bn sewıom ama.. kıbrıs cok guzldı bn cadrda kalamam askıtom korkuom bortu bocekten off kollu makınelerı gorunce havuza gtmıo ınsan serdar ortacda gecelerı gelıodu gep bılıomsn ama kumarhanede foto cekmek yasakk telle grmek de yasak kollu makıneden 800 kazandm 1100 kaybettım hep hılellı gıdek mı kıbrısa

Vallaha bana kalsa şimdi seninle uludağa gidek yazın kıbrıs italya geelim ama benimki beni kardeşiyle zor gönderiyor heriftekitakıntı şu bak söylüyorum:

Bebeğim yolsa birşey olur
Başına birşey gelri paranı çalarlar
sana sarkarlar
gece dıaşrı çıarsınız çıkmayın

ee ne anladım ama gende giyyodum kot eteğimi çıkyırodum nargileye Benimkini iknaa ettikten sonra çok kolay da işte mesel bzimki tanımıyor ya senide şimdi biraz zor ya

kız oda gelcek hep beraberrr

fiatlarıda çok uygun ya

bayada güzel biryer bakak görekk gııı
kısı bası 165 tı eylulde kuzum yalnız sıtede guncellememsler 5 yıldızlı yemekler mukemmel aqua parkı var bı suru kaydırakk manyak bı yer yaa 100 tne otele gtmsmdr kucuklugumden berı ama burası kadar guzel gormedm.. rıxos otelden daha guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…