Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aa ksel le sev bebek gelmiş gözlerime inanamıyorum sev bebek yoktun kız 2 gündür okadar bekledim geceleri hayırdııır niye gelemediydin? :26:

Nasilsin kuzum iyimisin bebis nasil ikinizde iyisinizdir insallah

iyiyiz canım çok şükür bugün arkadaşıma gittiydim karşı komşusuda geldi oda gripti geldiğimden beri biraz halsizlik falan vardı umarım hastalık kapmamışımdır yaa :18: kocişe mandalina suyu sıktırttım meyve falan hazırlattımda yedim artıkın biraz gözüm açıldı öyle havalar iyiyken 2 gündür geziyodum misafirliklerde perşembede bana gelcekler bugünkü arkadaşlar bakalım

Dikat et canimya bu yilin gribi cok fena helede hamileysen dikkatli ol bende hastalandim allah dusmanima bile vermesin boyle hastalik ayaga kalkmak imkansizlasiyo resmen sen mesafe koy bebegin icin allah korusun yuksek ates sana cok zararli

Dikat et canimya bu yilin gribi cok fena helede hamileysen dikkatli ol bende hastalandim allah dusmanima bile vermesin boyle hastalik ayaga kalkmak imkansizlasiyo resmen sen mesafe koy bebegin icin allah korusun yuksek ates sana cok zararli

o bugünkü hasta arkadaşta hamile zaten 15 haftalık o fenaa yakalanmış zaten bugün gene biraz iyiyim serum falan yedim dün diyodu :18: öyle ama şimdi perşembeye gelmeyin diyememki arkadaşlarada :26: kendime baktırdım valla bugün kocişe meyvemi meyve suyumu hazırlattım ballı sütümüde ısıttı getirdi şimdi nazlandım bugün anlıycağın e olsun okadar artık ağırlaştım daha çok yardımcı olmalı şurda 1 ay daha burdayım idare etsin oda

Uok gelme denilmez geldiklerinde opusme cok yakin oturma onlara. olacak okadar canim onun evladina dokuz ay hamalik yapiyon bi bardak meyve suyunu cik gormesin hem hamilelik oyle kolay bisey degil onlar olsalar parmaklarini bile kaldirmazdilar hele o dogum sancisinin bi tanesini cekebilirlermi birakta yapsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…