dun carpıstım kuzucmm
aa ksel le sev bebek gelmiş gözlerime inanamıyorumsev bebek yoktun kız 2 gündür okadar bekledim geceleri hayırdııır niye gelemediydin? :26:
aa ksel le sev bebek gelmiş gözlerime inanamıyorumsev bebek yoktun kız 2 gündür okadar bekledim geceleri hayırdııır niye gelemediydin? :26:
Evde yoktum canimya nette giremedim keske feysten ekleseydin sik sik feysteyim net olmuyo her zaman
erkan dıo 22 yasındamısın 62 mı bellı deılnazom facen varmı eklıyelım
hıı ne bilem böle olcağını :26: nerelerdeydin kız peki?:26: ekleşirizcanım nasılsa[/QUOTEkiz kardesimin isteme merasimi vardi ordaydim hep aklimdaydi bengisu kesin giriyodur diye
hoş geldin kuzum nerelerdeydin? bebeğin nasıl
Nasilsin kuzum iyimisin bebis nasil ikinizde iyisinizdir insallah
iyiyiz canım çok şükür bugün arkadaşıma gittiydim karşı komşusuda geldi oda gripti geldiğimden beri biraz halsizlik falan vardı umarım hastalık kapmamışımdır yaa :18: kocişe mandalina suyu sıktırttım meyve falan hazırlattımda yedim artıkın biraz gözüm açıldı öylehavalar iyiyken 2 gündür geziyodum misafirliklerde perşembede bana gelcekler bugünkü arkadaşlar bakalım
hıı ne bilem böle olcağını :26: nerelerdeydin kız peki?:26: ekleşirizcanım nasılsa[/QUOTEkiz kardesimin isteme merasimi vardi ordaydim hep aklimdaydi bengisu kesin giriyodur diye
evet sen geldiysen yalnız kalma hem gene sohbet ederiz diye girip baktıydım hep inanmazsan geçmişe bak sev bebek gelmemiş gene falan diye yazdıydım hepay ne güzel allah tamamına erdirsin mutlu olsunlar inşallah canım
hoşbuldum canım.napayım işe başladım.akşamları yağmurla ilgileniyorumm. kızım büyüdü gülücükler saçıyo artık.senin nasıl gidiyo hamilelik
oy maaşallah canım 3 aylık olmuş kızın büyütmüşsün bayaakız zor olmuyomu küçücük bebek varken çalışmak mamamı yiyo çocuk yoksa sağıptamı bırakıyon kim bakıyo peki el kadar bebeğe kız :26: ne işine başladınki seen erkendeen? :26:
evet sen geldiysen yalnız kalma hem gene sohbet ederiz diye girip baktıydım hep inanmazsan geçmişe bak sev bebek gelmemiş gene falan diye yazdıydım hepay ne güzel allah tamamına erdirsin mutlu olsunlar inşallah canım
oy maaşallah canım 3 aylık olmuş kızın büyütmüşsün bayaakız zor olmuyomu küçücük bebek varken çalışmak mamamı yiyo çocuk yoksa sağıptamı bırakıyon kim bakıyo peki el kadar bebeğe kız :26: ne işine başladınki seen erkendeen? :26:
Amin allah razi olsun canim baktim canim yazmissin ozel msjda gondermissin bende oyle mrk ettim keske feyste olsaydi konusurduk dedim
Dikat et canimya bu yilin gribi cok fena helede hamileysen dikkatli ol bende hastalandim allah dusmanima bile vermesin boyle hastalik ayaga kalkmak imkansizlasiyo resmen sen mesafe koy bebegin icin allah korusun yuksek ates sana cok zararli
zor olan kısmı ayrılıp işe gitmek ama 16 aralıkta raporum bitti canım.yağmuş doğduğundan beri emmedi beni. çok uğraştık ama olmadı. makine ile sağıp verdim.ama artık süt bitti gibi. mama ağırlıklı besleniyo artık. annem kayınvalidem dönüşümlü bakıyolar.
Amin allah razi olsun canim baktim canim yazmissin ozel msjda gondermissin bende oyle mrk ettim keske feyste olsaydi konusurduk dedim
canım ekleşelim ama sen msj at bana özelden adresini benimki sadecene arkadaşımın arkadaşına açık sadecenebenim seni bulmam lazım anlıycağın
o bugünkü hasta arkadaşta hamile zaten 15 haftalık o fenaa yakalanmış zaten bugün gene biraz iyiyim serum falan yedim dün diyodu :18: öyle ama şimdi perşembeye gelmeyin diyememki arkadaşlarada :26: kendime baktırdım valla bugün kocişe meyvemi meyve suyumu hazırlattım ballı sütümüde ısıttı getirdi şimdi nazlandım bugün anlıycağıne olsun okadar artık ağırlaştım daha çok yardımcı olmalı şurda 1 ay daha burdayım idare etsin oda
zor olan kısmı ayrılıp işe gitmek ama 16 aralıkta raporum bitti canım.yağmuş doğduğundan beri emmedi beni. çok uğraştık ama olmadı. makine ile sağıp verdim.ama artık süt bitti gibi. mama ağırlıklı besleniyo artık. annem kayınvalidem dönüşümlü bakıyolar.
zor olmazmı canım aklın sürekli onda kalır küçükte daha :26: emmemesi kötü olmuş yaa ilk mamaya alıştıysa sonradan emmiyo genelde çocuk :26: iyi bari yanındalarsa hiç diilse geüvenebileceğin insanların yanındane iş yapıyodunki canım sen az olmuş sanki iznin yaa? gerçi doğumdan sonra 8 hafta oluyo genelde ama değiştiydi sanki o durum yaa :26: ücretsiz izne ayrılma falan olmadımıydı peki sende?
canım ekleşelim ama sen msj at bana özelden adresini benimki sadecene arkadaşımın arkadaşına açık sadecenebenim seni bulmam lazım anlıycağın
Tmm yuz msja ulasamadim daha yuz.msj olsun özelden yazarim adresi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?