Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen
ama başka ne diycek bu herifler sadece bunu diyor
en azından seni suçlamıyor

Silkinip bunlari dusunene kadar kendimizi yiyip bitirmis oluyoruz zaten
Offfffff pofffffff tmm bende silkinip kendime gelim su mutfagi felan toplim gorusuruz

çarpışma olayını çözdüm didim
yoluna gireceğine inandım, bu günler böyle stresli olduğu için sorun yaşıyoruz heralde

inşallah evladınız olduunda sizide görürüz

ana ıste atıılmıyo ama senı uzmesıne ızın verme butun hastalıkların bası uzuntu stres degmıcek bırı ıcın sımıden stres oldun mal kadınnnnnnnnnnn kızını kullansın senı degıll kuusra bakma ama malll

ama dilin bağlanıyo dimi söyleyemiyosun

kulandırtma kendini

gitmeeeeeeeeeee

gerekirse kuyu kaz içine girrrrrr ama gitmeeeeee

Mal az kalir ne kusuru
gitmicem zaten kararliyimda arayip
Beni taciz etmesini istemiyom

kızlar ben çıkıyorum pazara gitmem ilazım,yoğurt mayalıcam..sonra görüşürük..

başak egeyi sallarken kendide uyudu zaar

ççuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

çuvvvvvvvvvvvvv iyi pazarlarrrrrrrrrrrrr

uymadımmmmm

Mal az kalir ne kusuru
gitmicem zaten kararliyimda arayip
Beni taciz etmesini istemiyom

ınsallah kayınbabana bısey olmaz basına coker bu kadın he cırkefff bı onun hayatı var sankı senın evladın esın aılen bı yasamın yok yazmıs cızmıs oynuyo planlara bakkk ya 10 gn once hazrlamıs butun olayı

selam kızlar ben pkoyum 4 ayda bır adet goruodum hemde ılacla :26: bu ay gunu gunune geldı 1 ay gectı tak hasta oldum bu ıyıye ışaret şanırım 9 aydır bebış iştiozz ama yok

Heee o benim tarafimda ama bana diyorki soyle gelmicem de bana virvir etme diyor
Hakan abinle konustun sesindenmi anladin

hep zati bize bırakıyo herif milleti."annemle aranda hallet":99:

he sesi yabancı gelmedideli karının tlfunu kıcasındn başka kim açarki didim
sevinç hanımla görüşebilirmiyim didimsevinç hanım dedim dikkatini çekmek isterim
aslında korktum kızarsa diye:18:

Silkinip bunlari dusunene kadar kendimizi yiyip bitirmis oluyoruz zaten
Offfffff pofffffff tmm bende silkinip kendime gelim su mutfagi felan toplim gorusuruz

tamam daha fazla izin verme seni yıpratmalarına
sen oğluna lazımsın, kendini oğlunun yerine koy
anneni kimsenin üzmesini istemezsin dimi. annelerimze kıyamayız, sende üzülme yıpranma oğlun için
şimdi git mutfağı topla pasaklı karı

selam kızlar ben pkoyum 4 ayda bır adet goruodum hemde ılacla :26: bu ay gunu gunune geldı 1 ay gectı tak hasta oldum bu ıyıye ışaret şanırım 9 aydır bebış iştiozz ama yok

sanıorım evetinşallah çok bekletmez bebeğin böyle düzenli olur heppppp hadi bakalım hayırlısııııııı
gözün aydınnnnnnnnnnn bebeğin geleceğini haber vermiş gibi geldi bana

sanıorım evetinşallah çok bekletmez bebeğin böyle düzenli olur heppppp hadi bakalım hayırlısııııııı
gözün aydınnnnnnnnnnn bebeğin geleceğini haber vermiş gibi geldi bana

ayyyyy inş............... canımmmmmmmmmm gelll bebegım gelllllllllllllll neolurrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…