bende öyleydim baktım sonu gelmiyor birgün dönemeyeceğim büyük bir yemin edip kendime söz verdim..bunların yüzünden kendime olan saygımı kaybedecektim...
şimdi çok nadiren arada oluyo,hiç birşey eskisi gibi değil,yani öyle şeyler yaşattılarki bana hiç untamam belki benim yerimde başkası olsa suratlarına bakmazlar..bende ona böye yapmasını tavsiye ediyorum yavaş,yavaş kendini çekecek ve herşey için ona güvenmicekler..
geliniz köle değil
hemşomun .okunu yisin..
Benimkinideeekaynanamı eşşek xxxx........
sansürrrrrrrrrrrrr
bende öyleydim baktım sonu gelmiyor birgün dönemeyeceğim büyük bir yemin edip kendime söz verdim..bunların yüzünden kendime olan saygımı kaybedecektim...
şimdi çok nadiren arada oluyo,hiç birşey eskisi gibi değil,yani öyle şeyler yaşattılarki bana hiç untamam belki benim yerimde başkası olsa suratlarına bakmazlar..bende ona böye yapmasını tavsiye ediyorum yavaş,yavaş kendini çekecek ve herşey için ona güvenmicekler..
geliniz köle değil
hemşomun .okunu yisin..
kaynanamı eşşek xxxx........
sansürrrrrrrrrrrrr
helALLLLLLLLLL
Benimkinideee
Aynen bends esime diyom baskasi benim yerimde olsa yuzlerine bakmaz ama ben yerbiyemi bozmuyom
Daha fazlasini istemeyin benden
Bende anlatsam roman olur burnumdan getirmedikleri hic bise yok
ana hakan karnemi alıyo maaşallahkarne hediyesi al oğlişe
baahneyi sunmşsun işte
haklı bahaneler bul
hem kocanlada aran bozulmaz çünkü bahanlerin var
kadın ın kafası değişik çalılıyo demekki söyleneni anlamıyo
--------------------------
-----------------------------
-----------------------
yoluna giree bence bi süre sonra
çok yoğunuz bu aralar onu düşünecek fırsatımz olmuyo
aha ben çzödm olayıııı
sen beni boşver kendinden bahset kaç günde çarppışıyosn
bilmemmiiii..
gitme kız bu hafta,çatlasın kudursun...rahatsızım de acildeyim de bişey de işte...hem olişin karne alacakmış bütün gün öğretmen mecburi olarak okulda tuttu de...ama gitmeee..
ben geldım kızlar olmemıs mehmet alı bırand oglu canlı yayına baglandı..
namaz kıldım hala ıcım sıklıyooooo
girer ya merak etme,biz espri yapıyoruz..
hangi olayı çözdün..
bizimki haftada 3 olur bazen dah fazla bazen daha az moda göre yaniiiama ben yeni ewlilere şaşıyorum ya şimdiki nesil acayip yada yedikleri kötü..
yeni evliyken bizim boş günümüz geçmezdi şimdide çok boş sayılmayız ama o zaman dah doluyduyeni evlilikten kastımda öyle aylardan değil yıllardan bahsediyorum..
Kesinlikle gitmeyi dusunmuyorum zaten
Daha haftaya cuma hanimin gunu bugunden strese soktu beni
Gecerli bir sebep bulmaliyim asla israr edememeli
Sunu demek isterim mesela hec bahane bulmadan
Ben sewmiyorum gunleri stresli oluyor o kadar strese girmek istesem kendimde gunlere katilirim
Ustelim o gunlere tek basina gidiyorsun bir defa olsun nezaketen cagirmadin
Sende toplanacaklari zaman ilk aklina gelen kisi benim ama gelmek istemiyorum..
Acik acik bunlari soylemek isterim
Aynen kiz bizde yeni ewli gibiyiz normalde bunlari anlamiyom canimiz isterse hergun carpisiyok
En az haftada 3duruma gore degisiyor
ewet aliyor maasallah ne isterse alacaz ogluma cunku maasallah okumayi soktu sayilir
Kafasi sadece kendi istedigi gibi calisir seni duymaz
esime dedim asla gitmicem arasada acmam dedim
bak gördünmü aynıyız....demekki nesille alakalı durum:13:
benım kaynanamda gunu oldumu ıkı gun onceden temızlıge benı cagırırdı erkanla orda kalırdık kac cesıt borek tatlı cart curt yapardım gunundekı yaslı yaslı abuk subuk sapıkca seyler konusan kadınları sabırla dınlerdm kaynanamda butun altınları cebe ındıırp bı tesekkr etmezdı ertesı hafta baskasının evınde olunca begum sende gel kızım demezdı ama kendıne sıra gelınce hızmetcıyım ya gel derdı allah sahıt olsn kızlar ben annemn evnden sabah cıkıp aksam 9 da gırerdm okul aanca bıterdı annemde bı yardım edemeden evlendm elın karısına canımla dısımle yardım ettım bunlar asla evlat gıbı gormezler bızı ıstısnalar haric.. oglumu caldı benmde hızmetcım olsun dıye dusunuyolar.. etmedıgı hakaret kalmadı erkan ınanmadı gnlerce agladm allaha yalvardım bu kadının ettıgı hakaretlerı erkn kulagıyla duysun dıye ohh duydu da kurtuldum ondan allah sızlerıde kurtarsn ınsallahh..Kesinlikle gitmeyi dusunmuyorum zaten
Daha haftaya cuma hanimin gunu bugunden strese soktu beni
Gecerli bir sebep bulmaliyim asla israr edememeli
Sunu demek isterim mesela hec bahane bulmadan
Ben sewmiyorum gunleri stresli oluyor o kadar strese girmek istesem kendimde gunlere katilirim
Ustelim o gunlere tek basina gidiyorsun bir defa olsun nezaketen cagirmadin
Sende toplanacaklari zaman ilk aklina gelen kisi benim ama gelmek istemiyorum..
Acik acik bunlari soylemek isterim
iyi kocan da kızmıyosa soruın yok
kullandırma kendini
kendini kullandırmak istemeyişine hak vericektir hakan abi
ınsallah geecr bu sıkıntım abla ya daraldımewet ya öyleymiş..
hayra yor canım hayrolsun..
ewet aliyor maasallah ne isterse alacaz ogluma cunku maasallah okumayi soktu sayilir
Kafasi sadece kendi istedigi gibi calisir seni duymaz
esime dedim asla gitmicem arasada acmam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?