Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

helALLLLLLLLLL

kaynanamı eşşek xxxx........
sansürrrrrrrrrrrrr
Benimkinideee

Aynen bends esime diyom baskasi benim yerimde olsa yuzlerine bakmaz ama ben yerbiyemi bozmuyom
Daha fazlasini istemeyin benden
Bende anlatsam roman olur burnumdan getirmedikleri hic bise yok

kaynanamı eşşek xxxx........
sansürrrrrrrrrrrrr

Benimkinideee

Aynen bends esime diyom baskasi benim yerimde olsa yuzlerine bakmaz ama ben yerbiyemi bozmuyom
Daha fazlasini istemeyin benden
Bende anlatsam roman olur burnumdan getirmedikleri hic bise yok

bilmemmiiii..
gitme kız bu hafta,çatlasın kudursun...rahatsızım de acildeyim de bişey de işte...hem olişin karne alacakmış bütün gün öğretmen mecburi olarak okulda tuttu de...ama gitmeee..

Ewet aliyor maasallah ne isterse alacaz ogluma cunku maasallah okumayi soktu sayilir
Kafasi sadece kendi istedigi gibi calisir seni duymaz
Esime dedim asla gitmicem arasada acmam dedim

ben geldım kızlar olmemıs mehmet alı bırand oglu canlı yayına baglandı..
namaz kıldım hala ıcım sıklıyooooo

girer ya merak etme,biz espri yapıyoruz..

hangi olayı çözdün..
bizimki haftada 3 olur bazen dah fazla bazen daha az moda göre yaniiiama ben yeni ewlilere şaşıyorum ya şimdiki nesil acayip yada yedikleri kötü..
yeni evliyken bizim boş günümüz geçmezdi şimdide çok boş sayılmayız ama o zaman dah doluyduyeni evlilikten kastımda öyle aylardan değil yıllardan bahsediyorum..

bilmemmiiii..
gitme kız bu hafta,çatlasın kudursun...rahatsızım de acildeyim de bişey de işte...hem olişin karne alacakmış bütün gün öğretmen mecburi olarak okulda tuttu de...ama gitmeee..

Kesinlikle gitmeyi dusunmuyorum zaten
Daha haftaya cuma hanimin gunu bugunden strese soktu beni
Gecerli bir sebep bulmaliyim asla israr edememeli
Sunu demek isterim mesela hec bahane bulmadan
Ben sewmiyorum gunleri stresli oluyor o kadar strese girmek istesem kendimde gunlere katilirim
Ustelim o gunlere tek basina gidiyorsun bir defa olsun nezaketen cagirmadin
Sende toplanacaklari zaman ilk aklina gelen kisi benim ama gelmek istemiyorum..
Acik acik bunlari soylemek isterim

Aynen kiz bizde yeni ewli gibiyiz normalde bunlari anlamiyom canimiz isterse hergun carpisiyok
En az haftada 3 duruma gore degisiyor

kız şaka yollu söyle ozaman içinde seni yiyeceğine onu yesin söyle bir kere...ama tabi bu işin bir sürü boyutu var seni anlıyorum....

o günden önce telefonun bozuk olduğunu tamirde olduğunuda duyur kadına..

kızlar ben çıkıyorum pazara gitmem ilazım,yoğurt mayalıcam..sonra görüşürük..

başak egeyi sallarken kendide uyudu zaar

ççuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ewet aliyor maasallah ne isterse alacaz ogluma cunku maasallah okumayi soktu sayilir
esime dedim asla gitmicem arasada acmam dedim

iyi kocan da kızmıyosa soruın yok
kullandırma kendini
kendini kullandırmak istemeyişine hak vericektir hakan abi

bak gördünmü aynıyız....demekki nesille alakalı durum:13:

:13:ewet hemsom
Gerci abimi yuzunden o gunleri unuttuk
Oyle cok bunaldimki dun kaynanamgilde
Diyorku 15 tatilde 4-5 gunlugunede olsa
Cocuklarini getirecekmis buraya
Ben adanaya gidecem daha oncede soyledim
Ne yapmaya calisiyor anlamiyorum

benım kaynanamda gunu oldumu ıkı gun onceden temızlıge benı cagırırdı erkanla orda kalırdık kac cesıt borek tatlı cart curt yapardım gunundekı yaslı yaslı abuk subuk sapıkca seyler konusan kadınları sabırla dınlerdm kaynanamda butun altınları cebe ındıırp bı tesekkr etmezdı ertesı hafta baskasının evınde olunca begum sende gel kızım demezdı ama kendıne sıra gelınce hızmetcıyım ya gel derdı allah sahıt olsn kızlar ben annemn evnden sabah cıkıp aksam 9 da gırerdm okul aanca bıterdı annemde bı yardım edemeden evlendm elın karısına canımla dısımle yardım ettım bunlar asla evlat gıbı gormezler bızı ıstısnalar haric.. oglumu caldı benmde hızmetcım olsun dıye dusunuyolar.. etmedıgı hakaret kalmadı erkan ınanmadı gnlerce agladm allaha yalvardım bu kadının ettıgı hakaretlerı erkn kulagıyla duysun dıye ohh duydu da kurtuldum ondan allah sızlerıde kurtarsn ınsallahh..
abla sende ara benım ısım var lutfen ısrar etmem oglum ılk kez karne alıcak karnesını alıp oglumla gezıcez de bu senın en dogal hakkın evladının ılk karne gunu gez dolas ıcı curumus karılarla ne otrcan

kızlar ben şöyle düşünüyorum belki çok basit bi düşünce ama
silkinip kendime geldiğinmde kendim kendime şunu söylüyorum:
kendimi nedyen bu kadar üzüyorm
kimki onlar yada beni üzmelerine neden iizn veriyorum
neden benim hayatımı mahfetsinlerki
bir kere gelicez şu dünyaya neden güzel yaşamayım neden kötü şeyler yaşıyım deyip bazen izimn vermiyorum beni üzmelerine
herşey bizde saklı bence

aşırı mı pollayanna oldumki:44:

Ewet begum ayni seylerrrr aynennnn ama biktim yemin ederimmmm
Rabbim benide tez zamanda kurtarsin ama esim annesini biliyor en azindan
O oyle idare et napalim copemi atalim diyor istemezsen gitmezsin kimse seni zorlayamaz
Diyip aradan cekiliyor yani ben kotu olmayim siz annemle ne .okunuz varsa
yiyin demek bu

ewet aliyor maasallah ne isterse alacaz ogluma cunku maasallah okumayi soktu sayilir
esime dedim asla gitmicem arasada acmam dedim

iyi kocan da kızmıyosa soruın yok
kullandırma kendini
kendini kullandırmak istemeyişine hak vericektir hakan abi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…