insallah boyle devam eder cnm sende adetn bıtınce sık sık ılıskıye gır bekı bu ay bebegın olur..
2 asılama rahıım fılmı yumurtlama takıbı hepsını yaptrdm olmadı bı tup kaldı onuda yapmıcam 22 yasndaym daha olucaksa kendısıde olur allah ol desın yeterkı yoruldm sureklı hastaneye gtmktenyapcammmmmmm yandııınnn kocacımbu ayyyy en tedavıye baladın mı ben balamadım kendıne bıraktım
2 asılama rahıım fılmı yumurtlama takıbı hepsını yaptrdm olmadı bı tup kaldı onuda yapmıcam 22 yasndaym daha olucaksa kendısıde olur allah ol desın yeterkı yoruldm sureklı hastaneye gtmkten
cok ıstedıgım ıcın yaptım pısman da deılım hayırlısı artıkcnm cok erken balamşşın bukadarına :26: bıraz bekle kendını dınle rahat ol kaşma
hep zati bize bırakıyo herif milleti."annemle aranda hallet":99:
he sesi yabancı gelmedideli karının tlfunu kıcasındn başka kim açarki didim
sevinç hanımla görüşebilirmiyim didimsevinç hanım dedim dikkatini çekmek isterim
aslında korktum kızarsa diye:18:
doğal yollamı kaldın yoksam bişimi kullNDIn cnm
hayatım vallahi ben günümüzden devam ediyorum ya bebekten pek geçmişe fırsatım olmuyor
takvim yapsana bakalım
baya üzülmüş kız bu:105:
SEVİNÇ kuzum benim sende bendensin biz herkesi kendimiz gibi bilmekten kaybediyoruz,öyle yetiştirildik,ama maalesef karşımızdaki insanlar acımasız,o yüzden sıkma canını ve kendine söz ver artık onlara ezilmeyeceğine dair,hiçte canını sıkma
PAŞAMMMM gözünaydın çarpışmışsınız sonundadarısı tüm çarpışamayanlara,ay birden başak geldi aklıma
DERYAAAA sana yazmıştım ama görmedin zaartekrar yazayım gözünaydın canım sağsalim kucağına alırsın inşaallah
BEGÜM sıkma canını hayra yor hayır çıksın canım...
BAŞAKK sonunda karar vermişsin angaraya gitmeye git anasını satayım kafan dağılsın..
rapor veriyorum
sabah erken kalktım eşimle kahvaltı yaptık sonra ver elini fatralar kredi kartı borçlarını ödemeye el ele tutuştuk yürüdük:123: telsimle avea hattı vardı onları ödedik kapadık telsime 40 ödedim aveaya 150 vardı sen 250 oleşim ne küfür etti b kadar faizmi olur diye görmenizi istemezdim yani alıcagı para vardı on aldık kredi kalrtları fatralar vs 1200 gitti neyse eve geldik evi halledicem yapacaklarım işler şunlar
1- evi silicem
2-süpürücem
3-toz alıcem
4-tuvaletleri yıkıcem ilaçlıcem
5- eşime çay demlicem
6-yemek yenicek
7- daha yataıgım duruyor
8-paşanın kafesini temizlicem
9-yemekten sonra blaşık makinasını boşaltıcam doldurucam
10-bgün beni beklemeyin kızlar eşim evde olnca giremem malm vakit geçirmek lazım
beydaglı öyle böyle olmadı desemdarısı başakla sevinç karısına işşallah geldim kimseler yok neyse işelrimi bitiriyim namazımı kılıyım dantelimin başına otrmam lazım sonra görüşürüz öpüyorm hepinizi kendinize iyi davranın
Cnm bence en kesin bahane hasta olman..hasta numarası yap sesinide az değiştir öksür tıksır heeeeç bişiiy diyemez hasta hasta daha çağaracak hali yok heralde çağarsa bile ayyy vallla gelemem kırılıyo heryanım sen gün bitince gelde bi çorba yapıver diyecem nerdeyse o kadar kötüyüm ilaç aldım dehem kırmamış olursun hemde bişiy diyemez kimse tabi bi iki gün önceden başla hasta numarasında
Selam kızlar nassınız bugünün raporunu bende verim
sabahtan kahvaltı alex gezdir felan
öğlen yemeklik aldım geldim yağmur var çok durmadım dışarda
çiğer- peynirli cubuk makarna- salata yapcam
yaatak odanı çarşaflarını değiştirdim miss banyoda yapcam
bukaa başka bişi yapmadım vallaha
Selam kızlar :) dün ara ara girip okudum ama yazamadım, çok şükür herşey yolunda eyşan biraz huysuz süt yeterli diil o yüzden aç kalıyo mırıl mırıl sürekli :) mama vermeye başladık, bugünde hsstanedeyiz sanırım dikişlerim biraz ağrı yapıyo... Ama her türlü sıkıntıya rağmen inanılmaz güzel bi duygu bu... Allahım herkese nasip etsin
cok ıstedıgım ıcın yaptım pısman da deılım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?