Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yapcammmmmmm yandııınnn kocacım bu ayyyy en tedavıye baladın mı ben balamadım kendıne bıraktım
2 asılama rahıım fılmı yumurtlama takıbı hepsını yaptrdm olmadı bı tup kaldı onuda yapmıcam 22 yasndaym daha olucaksa kendısıde olur allah ol desın yeterkı yoruldm sureklı hastaneye gtmkten

2 asılama rahıım fılmı yumurtlama takıbı hepsını yaptrdm olmadı bı tup kaldı onuda yapmıcam 22 yasndaym daha olucaksa kendısıde olur allah ol desın yeterkı yoruldm sureklı hastaneye gtmkten

cnm cok erken balamşşın bukadarına :26: bıraz bekle kendını dınle rahat ol kaşma

yok kiz kizmaz kocisim benim baldir o bal

doğal yollamı kaldın yoksam bişimi kullNDIn cnm

hayatım vallahi ben günümüzden devam ediyorum ya bebekten pek geçmişe fırsatım olmuyor
takvim yapsana bakalım

baya üzülmüş kız bu:105:

Yok cnm bişiiiy kullanmadım..ok dadluuum yaparıım kalp atışınıda bi duyuyumda hayırlısıyla korkuyorum o zaman sanki daha rahatlıcaam:18:

rapor veriyorum
sabah erken kalktım eşimle kahvaltı yaptık sonra ver elini fatralar kredi kartı borçlarını ödemeye el ele tutuştuk yürüdük:123: telsimle avea hattı vardı onları ödedik kapadık telsime 40 ödedim aveaya 150 vardı sen 250 ol eşim ne küfür etti b kadar faizmi olur diyegörmenizi istemezdim yani alıcagı para vardı on aldık kredi kalrtları fatralar vs 1200 gittineyse eve geldik evi halledicem yapacaklarım işler şunlar
1- evi silicem
2-süpürücem
3-toz alıcem
4-tuvaletleri yıkıcem ilaçlıcem
5- eşime çay demlicem
6-yemek yenicek
7- daha yataıgım duruyor
8-paşanın kafesini temizlicem
9-yemekten sonra blaşık makinasını boşaltıcam doldurucam
10-bgün beni beklemeyin kızlar eşim evde olnca giremem malm vakit geçirmek lazım
beydaglı öyle böyle olmadı desem darısı başakla sevinç karısına işşallah geldim kimseler yok neyse işelrimi bitiriyim namazımı kılıyım dantelimin başına otrmam lazım sonra görüşürüz öpüyorm hepinizi kendinize iyi davranın

Son düzenleme:

Cnmm tşk ederiiim akşam çok yazıştık konuştuk arada kaçmış kuusura bakmayın canlarıım tşk ederim kızlar desteğiniz için Allah ım inş bu sefer tutunur bebişim

Cnm bence en kesin bahane hasta olman..hasta numarası yap sesinide az değiştir öksür tıksır heeeeç bişiiy diyemez hasta hasta daha çağaracak hali yok heralde çağarsa bile ayyy vallla gelemem kırılıyo heryanım sen gün bitince gelde bi çorba yapıver diyecem nerdeyse o kadar kötüyüm ilaç aldım dehem kırmamış olursun hemde bişiy diyemez kimsetabi bi iki gün önceden başla hasta numarasında

oo bı suru ısın var vallaha bn hepsını yaptım ohh rahatım hadı ıyı vakıt gecırmler esınle

super bir fikir ama numaraya gerek yok hastayim zatiiii:2:
cok saol cnm konuyla ilgilendigin icin

Selam kızlar nassınız bugünün raporunu bende verim

sabahtan kahvaltı alex gezdir felan
öğlen yemeklik aldım geldim yağmur var çok durmadım dışarda

çiğer- peynirli cubuk makarna- salata yapcam

yaatak odanı çarşaflarını değiştirdim miss banyoda yapcam

bukaa başka bişi yapmadım vallaha

ev ısı yapmamıssn pek ohh banyoda yap temız kız ol bakalım kuzucum

aboowwwww hatunlarımmmmmm

ay durun bende yazim 8de kalktım yatağımı topaldım kocişi işe gönderdim.sonra sağlık ocağına gittim..kan verdim muayene oldum.sonra eve geldim.kahvaltı ettim..1e doğru uyudum..3 gibi hazırlandım geri gittim tahlil sonuçlarımı aldım..sonra komşuya gittim..saolsun bişeler hazırlamış yedim içtim..azönce geldim eve..sizlere bakım dedim

fındıkkurdum ne yapıyosun,nasılsın görüşmeyeli?moralin,keyfin nasıl,hangi aşamadasın şimdi?

DERYAAA
Cnm gözün aydınnn allah tamamına erdirsinn

Cnm hayırlı olsun
Allah analı babalı büyütsün öp benim için eyşanıı

Sewinçç cnm sen bi numara bulur gitmezsin
Gitme öyle kıymet bilmeyene

Nasılsınız kızlarr
Dün günüm wardı çok yorulmuşumm bugün hiç bi iş yapmadım acısını çıkardım
Ewim mis gibi ama yimemi daha yeni yaptımm

cok ıstedıgım ıcın yaptım pısman da deılım hayırlısı artık

hayırlıs olsun rabbbım herkeze versin aratmasın daha fazla bende 9 ay oldu evlenelı 9 aydır ıstıorum 1 yıl olunca aşılama denıcem olmazşa ama ınanıorum olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…