canlarım ben geldim :) normal hayata şimdi dönebildim şaftım kaydı bu demekmiş:) bugün eve geldik, banyo filan yaptım kendime geldim gibi, tek sıkıntımız süt yetmiyo mama veriyorum ve meme uçlarım yara oldu çok canım yanıyo emzirirken... ama herşeye değer..Allah ım isteyen herkese nasip etsin... doğumdan beri doğru düzgün uyumadım, inşallah en kısa zamanda normal hayata dnebiliriz...
ewet bende hep kızardım nasıl bir türkçeyle sunuyor diye ama insan hergün ekranda gördüğü kişiye bile üzülüyor RABBİM sevdiklerimizin acısını göstermesin...
napıyon sevinç,ferahladınmı biraz..bu zıkkım grip yine bana yapıştı kız herkes hasta yaa:2:
kızlar adetim geçti.hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü hem prezervatifle korunuyoruz hem de adet belirtilerim var. ara sıra karnıma ağrı saplanıyor,göğülslerim çok hassas. fakat bu gecikme beni çok geriyor karnım tef gibi oldu şişim sanki adet söktürücü bildiğiniz bişeyler var mı daha önce böyle bi sorunum olmamıştı(
canlarım ben geldim :) normal hayata şimdi dönebildim şaftım kaydı bu demekmiş:) bugün eve geldik, banyo filan yaptım kendime geldim gibi, tek sıkıntımız süt yetmiyo mama veriyorum ve meme uçlarım yara oldu çok canım yanıyo emzirirken... ama herşeye değer..Allah ım isteyen herkese nasip etsin... doğumdan beri doğru düzgün uyumadım, inşallah en kısa zamanda normal hayata dnebiliriz...
Ewet kuzum yaa uzuluyor insan. Ferahlamayipta napim
Hee benim bide sesim kacti bugun :2:
Canimmmm en zor donemlerdesin sabret israrla emzir lutfen cocuk cekecekki damarlar acilsin elektrikli pompa alsaydin keske
Karbonatli su yap memeni temizle yaradan eser kalmaz kuru kuru emiyor ondan
Hersey normale doner iyisinizya cok sukur
bence öncelikle bir gebelik testi yaptır,ona göre hareket edersin..
benimde sesim gidiyor yine..bugünde yoruldum bayağı,anam ağladı..
Aaa olabilir ben inanirimmmmtanıdık bırının olmesı nedense benı cook etkılıyo cok uzuldum cokmu sewıyodun dıye sorarsınız hayır normal bı ınsan gıbı ama cok etkılenıyorum ve ınanırmısınız ıcımın sıkıntısı gectı anlayamadm
:125: :125: :125: :125:
canım eysanıı cokk op bnm ıcınnnnn ınsallah bıran once hersey normale doner..canlarım ben geldim :) normal hayata şimdi dönebildim şaftım kaydı bu demekmiş:) bugün eve geldik, banyo filan yaptım kendime geldim gibi, tek sıkıntımız süt yetmiyo mama veriyorum ve meme uçlarım yara oldu çok canım yanıyo emzirirken... ama herşeye değer..Allah ım isteyen herkese nasip etsin... doğumdan beri doğru düzgün uyumadım, inşallah en kısa zamanda normal hayata dnebiliriz...
ellerine sağlık canım nerelerdesin hiç gözükmüyorsun..
amin canım inşaallah...
derya sende pıhtılaşma yokmuydu başladınmı canım iğnelerine...
siz konuşun biz konuşuncada kıskançlık yapın iircikli karılar
ewet canım yanlış birşey yapmış olmazsın hiç değilse prezervatifle çok hamile kalanı duyduk,yaptır bakalım hayırlısı..ihtimal vermiyorum,prezervatif var ama,yine de yapayım yarın gelmezse. bi de hamileysem bilmeden adet gelsin diye yanlış şeyler içmeyim.
Donup donup gelecek bu grip demekki :2: ben dinleniyomda noliiii
Aaa olabilir ben inanirimmmm
Ne dikiniyongel cayda var
Aaa olabilir ben inanirimmmm
Ne dikiniyongel cayda var
Buralardayım cnm biraz sessiz kaldım sadece okuyorum
Sen nasılsınn
Bu arada burdaki kur an kursu hocası hacca gidiyomuş hatim yapıp orda duasını yapckmış saolsun eşimin akrabası banada hbr werdi cüz dağıtıyorlarmış alırmısın dedi kabul ettim mübarek topraklarda cüz okuyanların adınada dua edicekmiş
Bugün başlıcam rabbim kabul eder inşallahh
Allah tüm dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde
ablamm gecms olsnben yine grip oldum:2:
amin canım inşaallah,RABBİM tez zamanda dileğini kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?