Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dumannnn çok sewindim seni gördüğüme,inşaallah herşey yoluna girer kuzum yaa...bundan sonra sütün çoğalır inşaallah banyonuda yapmışsın,sezeryanda genelde böyle oluyormuş..

Ewet kuzum yaa uzuluyor insan. Ferahlamayipta napim
Hee benim bide sesim kacti bugun :2:

bence öncelikle bir gebelik testi yaptır,ona göre hareket edersin..

Canimmmm en zor donemlerdesin sabret israrla emzir lutfen cocuk cekecekki damarlar acilsin elektrikli pompa alsaydin keske
Karbonatli su yap memeni temizle yaradan eser kalmaz kuru kuru emiyor ondan
Hersey normale doner iyisinizya cok sukur

tanıdık bırının olmesı nedense benı cook etkılıyo cok uzuldum cokmu sewıyodun dıye sorarsınız hayır normal bı ınsan gıbı ama cok etkılenıyorum ve ınanırmısınız ıcımın sıkıntısı gectı anlayamadm

Canimmmm en zor donemlerdesin sabret israrla emzir lutfen cocuk cekecekki damarlar acilsin elektrikli pompa alsaydin keske
Karbonatli su yap memeni temizle yaradan eser kalmaz kuru kuru emiyor ondan
Hersey normale doner iyisinizya cok sukur

canım günde 2-3 kere mama veriyorum ama yine 2 saatte bir 1 saat emziriyorum.... zamanla daha iyi olur işallah... ben şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz iyi geceleeer öptüm sizi...

mehmet ali birand için bende çok üzüldüm... adam sapasağlamdı hayat çok garip mekanı cennet olsun şimdi haberlerine bakabiliyorum,duyunca şok oldum resmen

canım eysanıı cokk op bnm ıcınnnnn ınsallah bıran once hersey normale doner..

Buralardayım cnm biraz sessiz kaldım sadece okuyorum
Sen nasılsınn

Bu arada burdaki kur an kursu hocası hacca gidiyomuş hatim yapıp orda duasını yapckmış saolsun eşimin akrabası banada hbr werdi cüz dağıtıyorlarmış alırmısın dedi kabul ettim mübarek topraklarda cüz okuyanların adınada dua edicekmiş
Bugün başlıcam rabbim kabul eder inşallahh

Allah tüm dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde

ihtimal vermiyorum,prezervatif var ama,yine de yapayım yarın gelmezse. bi de hamileysem bilmeden adet gelsin diye yanlış şeyler içmeyim.
ewet canım yanlış birşey yapmış olmazsın hiç değilse prezervatifle çok hamile kalanı duyduk,yaptır bakalım hayırlısı..
Donup donup gelecek bu grip demekki :2: ben dinleniyomda noliiii

galiba öyle,bir kocam oluyor bir ben sanki ortalığa virüs atmışlar..

kız senden aldığım ıslak kek meşhur oldu kızkardeşim illa ondan istedi okula götürecekti ondan yaptım,pazardan geldim peynirli börek yaptım...

fırında hamsi istemişti kıcam onuda yaptım böğün fırından kurtulamadım:2:

Aaa olabilir ben inanirimmmm

Ne dikiniyon gel cayda var

sabah 8 bcktu abla ıcım sıkılıyo dedm aksam 7 ye kadar gecmedıı yemınle la havle cktm kuran okudum namaz kıldım patlıcam yemn ederm agladm ya bısey coktu ustume sonra t de gorunce agladm agladm rahatladm manasız bıraz ama oyle oldu cok guzel guluyodu ıcten bı ınsandı bıde hergun goruyodum ya o yuzden uzuldum cok

ben yine grip oldum:2:
amin canım inşaallah,RABBİM tez zamanda dileğini kabul etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…