ablamm gecms olsn
çay içtimmandalinayla muz dıkınıyom
benmde bogazm karıncalanıyo yıne antıbytk ıctm ya hasta olmak ıstemıyorm zaten depresyon modundaym bugun bıde grıpppsağol kuzucum yaaaa zıkkım bizi çok sevdi heralde durmadan geliyor..
eyi dikinnn giz o islak kek cok mesur yaspasta gibi oliyi ellerine saglik
ıyı yapmıssn gıt komsuya falan sımdı bol bol gez 7 ay sora sısko olcan yorulcan
ıyıyım bal küpüm nolsun bıldıgın gıbı ıyı yapmıssn kaynananı mı gorcen hep gez komsu falan ıyı olurçok komşu alışkanlığım yok ama bugun karşılaştık çağırdı iyide oldu..
sen napıyonnn aşkımm
ıyıyım bal küpüm nolsun bıldıgın gıbı ıyı yapmıssn kaynananı mı gorcen hep gez komsu falan ıyı olur
Bana geldi gripbenmde bogazm karıncalanıyo yıne antıbytk ıctm ya hasta olmak ıstemıyorm zaten depresyon modundaym bugun bıde grıppp
dikındım..kız ben normalde hiçbir keki yiyemem ama bundan bir dilim yiyebiliyorum hoşuma gittisağol yimek anam
bol bol dua edıorm bebegm sana allahm senı bebısını korusun.. dua et sende kuzumm bol bollkaynoş dün kızına gitti ama cumartesi günü kızıyla birlikte gelcek..yarında olabilir..yalnız kalamadık bi haftasonu..
buakşam kistim bi sancıdıki sormayın..bacağıma vurdu ağrısı..korkuyorum:18::18:
sende mı oldun yıne grıpBana geldi grip
Ohhhhh afiyet olsun
benmde bogazm karıncalanıyo yıne antıbytk ıctm ya hasta olmak ıstemıyorm zaten depresyon modundaym bugun bıde grıppp
kaynoş dün kızına gitti ama cumartesi günü kızıyla birlikte gelcek..yarında olabilir..yalnız kalamadık bi haftasonu..
buakşam kistim bi sancıdıki sormayın..bacağıma vurdu ağrısı..korkuyorum:18::18:
bol bol dua edıorm bebegm sana allahm senı bebısını korusun.. dua et sende kuzumm bol boll
Aman haaa bol bol dinlen
Bana geldi grip
Ohhhhh afiyet olsun
Olmaz bıtnm ıyı dusunn..allah razı olsun kuzum..ediyorum boynumda ayetel kürsi duasıda var..inşallah evde kimse yokken bişey olmaz
sağol...
uleyn ben böyle netin nokta.nokta .nokta.......komşudan ortak kullanıyoruz ama bu son zamanlarda gün içinde 40 kez gidiyo ondan cevaplarımda geç gelebiliyor bazen bende karının telefonunu bu saatte çaldırıyom inadına
caldir ne bu boleeeeeee
çaldırdım geldi ama aniden yine giderse bilmem..
:2::2::2::2::2:abowww gripliyken hiç akşam olsun istemiyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?