Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Merhaba 2 gundur yazilarinizi okuyorum:) en basta bir liste yapmissiniz bebek icin basakss o listede calismalara baslamis ama simdiki zamana bakiyorum dogurmus buda benim cok mutlu etti yanlisim varsa duzeltin !

inşallah dönersiniz hayatım ama biraz uzun sürcek

Merhaba 2 gundur yazilarinizi okuyorum:) en basta bir liste yapmissiniz bebek icin basakss o listede calismalara baslamis ama simdiki zamana bakiyorum dogurmus buda benim cok mutlu etti yanlisim varsa duzeltin !

evet hayatımm doğru
geçen yıl bu topiği kurduğumuzda çalşmalar yapıyorduk
şimdi bebeğim oldu, ve listemzde kimse hamile değildi
şimdi bakarsan bi çok kişi hamile kaldı çok şükür

başlamadım cnm doktor gerek yok dedi..

Cnmmmmmmmmmmm maşallah ooohh eyşan nasıl kıss dumanın yaa sen hangi hastanede doğum yaptın doktorun kimdi memnun kaldın mı hemşeriim..offf doktor aramaktan helak oldum yaaa

evet hayatımm doğru
geçen yıl bu topiği kurduğumuzda çalşmalar yapıyorduk
şimdi bebeğim oldu, ve listemzde kimse hamile değildi
şimdi bakarsan bi çok kişi hamile kaldı çok şükür

Ay ne guzel nasıl kaldınız banada yardımcı olun ben 3 senedir istiyorum.ama kalamadım 5 yılık evliyım dr göre ve testlerde sorun yok hsg cekildi tüplerde acık sadece kızlık döneminden beri adet gecikmeleri yasıyodum dogum kontrol hapıyla düzene girdi 2 yıl kullandım.4 ay takipsiz klomen kullandım aralık aındada catlama ignesi oldum ama ocak 7 kan testi negatif çıktı ben adet oldum.cok uzgundum yeni topladım kendimi yarın kontrol gitcem klomen bitti 5.gunum bakalım yumoslara bakılcak.ben cok negatif düşnüyorum artık ama sizleri okudukca mutlu oldum.tabii cok uzun sayfalar hepsini okuyamadım biraz basından biraz sonundan siz ne durumdaydınız bebek nasıl geldı neler yaptınız bu sürecde kısaca yardımcı olursanız cok sevinirım.

Bende bu yopige geldigimden beri daha cok umutluyum huzurluyum hamisler varya umut oluyo bana sende. sıkma canini kafandan atmaya calis bu ay

Bende bu yopige geldigimden beri daha cok umutluyum huzurluyum hamisler varya umut oluyo bana sende. sıkma canini kafandan atmaya calis bu ay

olmuyo atamıyorum dr oyle diyo psikolojıkmıs sen neler atlattın neler yasadın anlatsana

canım biz bu topiği sorunlara rağmen olumlu kalalım
NEŞEYLE haMİLE KALIP ZEVKLE DOĞURALIM DİYE AÇTIK
aramızda senin gibi veya senin sorununa benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar var
zaten listemzde yazıyor yaşadığımız sorunlar
burda sohbetli gülmeli eğlenmeli hamile kalmaya çalışıyouz
ben kendimin hiç hamile kalamayacığını düşünürdüm, ama tedaviye ara verdiğim bir zmaanda kaldım
burası çok eğlenceli hayatım
istersen bizim aramıza katıl sende biizmle neşeyle hamile kalıp zevkle doğur

isterımm tabıı siz cok neselısınız hep yuzunuz gulsun omür boyu

olmuyo atamıyorum dr oyle diyo psikolojıkmıs sen neler atlattın neler yasadın anlatsana

23yasinda 6 yildir evliyim iki bebegimi kaybetim. evliligimin ikinci senesinde tedaviyle olmustu pkoluyum ve pihtilasma sorunundanda bebislerimi kaybetim4yildirda denemdigim tedavi kalmadigi halde hamis kalamiyorum ama burdaki arkadaslarin gecmizini okuyorum artik bende akisina biraktim cok guzel dostluklar kurdum burda herseyde vardir bi hayir hic takma kafana hepimiz.seninle ayni durumdayiz dertlesmek istersen hep burdayiz feysten ekleselim istersen konusmaya ihtiyac duydukca paylas rahatlarsin

sagol canım burdan ulasırım sizlere sanada ıns Allah tez zamanda saglıklı hayırlı evlat nasip eder.yasında musait akısına bırakk bende bırakabılsem :)

sagol canım burdan ulasırım sizlere sanada ıns Allah tez zamanda saglıklı hayırlı evlat nasip eder.yasında musait akısına bırakk bende bır
akabılsem :)
inanki canim ben bazen cildirma noktasina geliyodum sabrim tukeniyodu nefes alamiyodum. niye olmuyo diye ama baktim bana kalan uzuntum ve sagligimin bozulmasi bende inceldigi yerden kopsun deyim saliverdim birazcik iyiki yapmisim

Canim bu liste nerde bende varmiyim bu listede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…