Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aç karnına yapıcan bnm sekerım dusuk..

ayrıca bu sekrın yuksek yada dusuk olmasıyla alakalı degıl pkolular ınsulun dırencı bozuk oluyo ınsulun dırencı farklı bı olay bozuk olunca genelde pkolular kılolu oluyo bu ılac kılolularn kılo vermesını ve yumurtalarnın saglıklı olmasını saglıyo bn zayıf pkolulardanım 50 kıloym ama bu ılac yumurtalarmı saglıklı yapsn ve duzensz olan adetlrmı duzenlesn dıye ıcıyorm..

ayrca daha 6 aylık evlısın kk da 10 yıllk evlı olanlar var halıne sukret bnde sukredıyorm daha 1 bucuk yıllk evlıyım elbet senınde benımde olcak bebegımız.. ayrca esın gtsn spermıogram versn onda bı sorun varmı ona gore

kızlar selamlar.bugun ıstanbuldan yıgenım gelıcek.okullar tatıl oldu ya dedım degısıklık olsun kuzuma.banada arkadas olur..kaynos karasuya gıdıcek bugun..ıste benden haberler bu kadar.sızı sevıyom

kızlar selamlar.bugun ıstanbuldan yıgenım gelıcek.okullar tatıl oldu ya dedım degısıklık olsun kuzuma.banada arkadas olur..kaynos karasuya gıdıcek bugun..ıste benden haberler bu kadar.sızı sevıyom

sen şimdi ne kadar üzülürsün kıyamam kaynoş giidcek diyekız sevinç karısı ışıgın yanıyor nerdesin beeltim gene yaptı yapıcagını beni sinir etti allahım demin aradı havadiz veriyor yeni eltiyle eşya bakmaya gitmişlerben kdrym diye herşeyi yapıyor ama ne laf dediysem soktm agzınabundan sonra bölebeni üzenin gözümden yaş getirenin canına ot tıkıcem

aferin kız tıkaa ağzına kimseye kendimizi ezdirmek yokkkkkkkkkk

kızlarr bugün başakla konuştummmm çok özlemiş bizi bende onu çok özledim
havadisleri verdim onunla konuşmakta iyi geldi bana
bu arada eşi çok kötü durumdaymış ege yi ve başakı çok özlemiş
ay sonu gidip onları getirebilirmiş ege beyde gevezelik yapıyormuş
annesiyle beraber başak zor yetişiyorlarmiş
hepinize çok selamı var çok çok öpüyor hepinizi

paşa karısıııııııııııııı

Giriş tarihi 23-12-2010
Şimdiki Aktivite Konu Okuyor Pkolular buraya,hamile kalamayanlar ve kalanlar tedavi sürecimizi paylaşalım.

kızlar bu arada yarın akşam yada pazartesi günü adanaya gidiyom
memleketime cepte net var fırsat buldukça gelirim
oğluma ve bana bir değişiklik olur

aferin kız tıkaa ağzına kimseye kendimizi ezdirmek yokkkkkkkkkk
dimi ya tıkarım öle lafı agzına beni kdrttucekya pirim veririmiyim ben eltiye
ay sende selam söyle benide arayan olsa ama nerde
paşa karısıııııııııııııı

Giriş tarihi 23-12-2010
Şimdiki Aktivite Konu Okuyor Pkolular buraya,hamile kalamayanlar ve kalanlar tedavi sürecimizi paylaşalım.
şey kem küm aman ıh şey of üf aman sırtım
kızlar bu arada yarın akşam yada pazartesi günü adanaya gidiyom
memleketime cepte net var fırsat buldukça gelirim
oğluma ve bana bir değişiklik olur

banada hedilere yolla adanadan kız nesi meşhur biizm oranın eşşegi meşhurda merak ettim
bende işşallah annecigimi görücem 4 allahtan birşey olmazsa memleketime gidicem işşallah 25 gibi dönücem 3 hafta kadar kalıcem eymenim burnumda tütüyor

maymuşşşşş sırtına senin haa benimde ağrıyor gelde öfele
adananın nesi meşhur kebabı heç duymadınmı

maymuşşşşş sırtına senin haa benimde ağrıyor gelde öfele
adananın nesi meşhur kebabı heç duymadınmı

ben et yemem bilmiyonmu senbalık tavuk yerim ben ne bilem yazma olabilir vs işte kız gel üfeleyim bgün birşey okdm onu yaptırıcem eşime ballı tarçını karıştırıyorsn sırtına çalıyormuşun iyi geliyormuş agrıya diyeyim didim balla tarçin ne ka güzelanladın sen

iriş tarihi
12-02-2010

Şimdiki Aktivite
Konu Okuyor Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

heee anladim anladim
iriş tarihi
12-02-2010

Şimdiki Aktivite
Konu Okuyor Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kizlaaarr saglikli mutlu huzurlu hafta sonlari diliyorum ♥♡♥

bin mukavele

nısa ıcın bıraz daha ıyı dedıler abla gtcez erkanla hastaneye bugun bakalm artk

inşallah güzel haberlerle gelirsin

kız dogru degilmi giriyom çıkıyom kimseler yok hey gidi günler hey nerde o eski topük efkar bastı yakayım bir cigara

sen sigaramı içiyon

a.s bende özledim başak ı
ay bende kaç gündür arayım diyorum işim bitince ararım akşam ararım derken bi arayamadım

bende sırtım boynu tutulunca bir sprey var onu kullanıyorum 2 kere kullan düzelmeye başlar
özelden atayım adını sana

a.s canım bende özledim valla
bir ara bende arayım :102:

:102: bende kac gundur arayacam bir turlu arayamadim bugun msj atmis havadis ver diye bende aradim
Butun havadisleri verdim ama ceza aldigini duyunca sok oldu
Aaaa ben ne yaptimki diyor neyse gelecek hersey daha guzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…