canım yine de neşeli olmaya çalış, Allah sevdiği kuluna çektirirmiş, sabretmekten beklemekten başka yol yok bize, rabbim derdini vermiş sabrını da versin, inş. kısa zamanda hep birlikte kavuşuruz bebeklerimize
inş. canım o kadar istiyorum ki bu ayki tedavimde olur inşallah, yarın doktor bir daha bakacak yumurtalara keşke azıcık büyümüş olsalar..
bu ay yapmadım ama bir sonraki ay mutlaka ben de soğan kürü yapacağım, doktorum yapabilirsiz zararı olmaz faydası olur belki dedi, tarifini alırım sizden, her yerde farklı uygulanış şekilleri var canım, sen nasıl uyguladın?
ben 2 kasımda adet oldum.7 kasımda uygulamaya başladım..orta boy yemeklere koyduğumuz soğanı 1 -1buçuk bardak kaynayan suya 4e bölüp atıyosun.5 dakika kaynatıyosun.sonra altını kapatıyoun.içebleceğin sıcaklığa gelince içiyosun.15 gün yaptım..adet olmadım..18 aralıktada hamile olduğumu öğrendim..dilerim snada şifa olur..
kızlar topiğinizi çok çok beğendim, ben de aranızda olmak isterim
26 yaşındayım 6 aydır evliyim, pko var başımın belası, bıraksam 2-3 ayda bir adet oluyorum
klomenle tedavi oldum ilk defa bu ay, 16. günümdeyim, iki gün önce yumyum 16,1 mm idi, doktorum beğenmiyor
yarın tekrar baktırırsak belki büyümüştür ben de de bunların telaşesi var
inşallah hepimiz şifamızı buluruz ne diyeyim
cnm bnde pkoyum malesef bı yumurtlama takıbım rahım fılmım 2 de negatf asılamam var artk hıcbıse yapmıorm sadece glıfor ıcıorm doktr verdı 1 aydr o kadar
ben 2 kasımda adet oldum.7 kasımda uygulamaya başladım..orta boy yemeklere koyduğumuz soğanı 1 -1buçuk bardak kaynayan suya 4e bölüp atıyosun.5 dakika kaynatıyosun.sonra altını kapatıyoun.içebleceğin sıcaklığa gelince içiyosun.15 gün yaptım..adet olmadım..18 aralıktada hamile olduğumu öğrendim..dilerim snada şifa olur..
amin cnm ınsallah allah razı olsnBeguncum bebek icin gecmis olsun canim iyi haberlerini bekliyorum nisa bebegin Allah anacigina bagislasin
üzülme paşacım nolur her işte bir hayır vardır takdiri ilahi böyleyse elimizden ne gelir Allahım sanada o güzel günleri yaşatacak inşallah sabırlı olmak gerekiyor canım
işşallah kızlar işşallahablam uzulme bunlar son acılarn olsun en yakın zamanda bebegıne kavusursun ınsallah
canım aramıza hoş geldinkızlar topiğinizi çok çok beğendim, ben de aranızda olmak isterim
26 yaşındayım 6 aydır evliyim, pko var başımın belası, bıraksam 2-3 ayda bir adet oluyorum
klomenle tedavi oldum ilk defa bu ay, 16. günümdeyim, iki gün önce yumyum 16,1 mm idi, doktorum beğenmiyor
yarın tekrar baktırırsak belki büyümüştür ben de de bunların telaşesi var
inşallah hepimiz şifamızı buluruz ne diyeyim
Gunde 1 bardakmi 2 bardakmi
işşallah kızlar işşallah
canım aramıza hoş geldinrabbim tez zamanda versin bebelerini sana
canıms abah akşam taze yapıcaksın ve bir bardak yemeklerden önce içiceksin
nerden tanıyorsn merak ettimdeallah nasip ederse nisanda 33 olcam
Burdan yani takip ediyorum yasadiklariniz beni cok etkiledi bir yaziniz vardi aglatti.Allah bir an once dualarinizi kabul etsin ins.
Gunde 2 bardak.pasanin dedgi gbi sabah aksam yemeklerdn once her seferinde taze yapcksn
canlarım hayırlı hafta sonları olsun ınsallah
kizlaaarr saglikli mutlu huzurlu hafta sonlari diliyorum ♥♡♥
canlarım hayırlı hafta sonları olsun ınsallah
önümüzdeki ay kesin yapacağım:) aç karnına mı tok karnına mı önemli değil sanırım canım, bir de günde 2 kere yapacağız bunu herhalde değil mi?ben 2 kasımda adet oldum.7 kasımda uygulamaya başladım..orta boy yemeklere koyduğumuz soğanı 1 -1buçuk bardak kaynayan suya 4e bölüp atıyosun.5 dakika kaynatıyosun.sonra altını kapatıyoun.içebleceğin sıcaklığa gelince içiyosun.15 gün yaptım..adet olmadım..18 aralıktada hamile olduğumu öğrendim..dilerim snada şifa olur..
işimiz kolay değil canım, pko illetiyle uğraşamak zor gerçekten.. Rabbim yine de hayırlısını versincnm bnde pkoyum malesef bı yumurtlama takıbım rahım fılmım 2 de negatf asılamam var artk hıcbıse yapmıorm sadece glıfor ıcıorm doktr verdı 1 aydr o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?