Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben 2 kasımda adet oldum.7 kasımda uygulamaya başladım..orta boy yemeklere koyduğumuz soğanı 1 -1buçuk bardak kaynayan suya 4e bölüp atıyosun.5 dakika kaynatıyosun.sonra altını kapatıyoun.içebleceğin sıcaklığa gelince içiyosun.15 gün yaptım..adet olmadım..18 aralıktada hamile olduğumu öğrendim..dilerim snada şifa olur..

kuzum ya bnmde sogan bıtelı 4 gun oldu gecen ayda 20 aralkta adet olmstm boyle gıderse 4 aya adet olmam bn

cnm bnde pkoyum malesef bı yumurtlama takıbım rahım fılmım 2 de negatf asılamam var artk hıcbıse yapmıorm sadece glıfor ıcıorm doktr verdı 1 aydr o kadar

cnm bnde pkoyum malesef bı yumurtlama takıbım rahım fılmım 2 de negatf asılamam var artk hıcbıse yapmıorm sadece glıfor ıcıorm doktr verdı 1 aydr o kadar

Beguncum bebek icin gecmis olsun canim iyi haberlerini bekliyorum nisa bebegin Allah anacigina bagislasin

Gunde 1 bardakmi 2 bardakmi

üzülme paşacım nolur her işte bir hayır vardır takdiri ilahi böyleyse elimizden ne gelir Allahım sanada o güzel günleri yaşatacak inşallah sabırlı olmak gerekiyor canım

ablam uzulme bunlar son acılarn olsun en yakın zamanda bebegıne kavusursun ınsallah
işşallah kızlar işşallah
canım aramıza hoş geldin rabbim tez zamanda versin bebelerini sana
Gunde 1 bardakmi 2 bardakmi

canıms abah akşam taze yapıcaksın ve bir bardak yemeklerden önce içiceksin

işşallah kızlar işşallah

canım aramıza hoş geldin rabbim tez zamanda versin bebelerini sana

canıms abah akşam taze yapıcaksın ve bir bardak yemeklerden önce içiceksin

Tesekkuler aslinda sizide yakindan taniyorum merak ettim kac yasindasiniz.

önümüzdeki ay kesin yapacağım:) aç karnına mı tok karnına mı önemli değil sanırım canım, bir de günde 2 kere yapacağız bunu herhalde değil mi?

işimiz kolay değil canım, pko illetiyle uğraşamak zor gerçekten.. Rabbim yine de hayırlısını versin
bu arada ben de soracağım doktoruma glifor bana niye vermedi acaba, şekerim yüksek de değil ama sanırım yüksek olmasa da veriyormuş doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…