canlarm hepımızden allah bın kez razı olsun bn cıkıyorum aglamaktan bogazlarım tahrıs oldu agrıyo dun cenaze nısa bnı cok yordu adette olamadm sınır yaptı bnde allahım herkesın yardımcısı olsn allaha emanet olun cok opuyorm sızleri..
geçmiş olsun cnm çok fena sırt ağrısı yaa..benimde çok fena omuzlarım ağrıyo bazen dayanamayacak gibi oluyorumoff çok geçmiş olsun...
oyyy kuzum kıyamam yaa ne acıyodur minicik canı şimdiAllah ım acil şifa versin canım...
hayırlısı cnm test yapmasan bilmeyecektin kimyasal gebelik böyle bişey
begümcüm inşallah sağ salim çıkar hastaneden bol bol ya şafi oku sevinçte söylemiş zaten bende okuyacam
sagol cnm allah razı olsunGeçmiş olsun canımmmmmm kuzenineee ölen komşunuzada allah rahmet eylesinnn
hayırlı cumalar kızlarbgün brk yandım yataktan eşime dedimki paşa oglmuz dursaydı 4 sınıfa giidcekti almaya gidicektim mutllulgunu paylaşıcaktım dedim ne sömestir tatilerini nede anneler babalar günün sevmiyorm helede babam ölünce bayramları ay gene derliye bagladım ben ya sabah sabah canım sıkıldı oysa nede neşeliydim
hayırlı cumalar kızlarbgün brk yandım yataktan eşime dedimki paşa oglmuz dursaydı 4 sınıfa giidcekti almaya gidicektim mutllulgunu paylaşıcaktım dedim ne sömestir tatilerini nede anneler babalar günün sevmiyorm helede babam ölünce bayramları ay gene derliye bagladım ben ya sabah sabah canım sıkıldı oysa nede neşeliydim
abla bn 7 de kalkmıstm 1 gbı uyudum bıraz cook ıs yaptm bugun acayıp yorldm erkanı beklıoom sımdı yemegeNapiyorsunuzz kimse yokk
kızlar topiğinizi çok çok beğendim, ben de aranızda olmak isterim
26 yaşındayım 6 aydır evliyim, pko var başımın belası, bıraksam 2-3 ayda bir adet oluyorum
klomenle tedavi oldum ilk defa bu ay, 16. günümdeyim, iki gün önce yumyum 16,1 mm idi, doktorum beğenmiyor
yarın tekrar baktırırsak belki büyümüştür ben de de bunların telaşesi var
inşallah hepimiz şifamızı buluruz ne diyeyim
bitanem nasılsn
pko burdaki birçok kişinin ortak sorunu..ama ümitsizlik yok..bndede vardı pko..1 yıl tedavi gördüm.başarısız bi aşılamam var..ama çok şükürki kasım ayında soğan kürü yaptım..şuan hamileyim..rabbim ol dedi ve oldu..burda pkolu olup hamiş kalanlar var..dilerim en kısa zamanda seninde bebişin olur..
iyiyim meleğim çarşıdaydım..azönce geldim..kaynoşla torunda geldi..
pko burdaki birçok kişinin ortak sorunu..ama ümitsizlik yok..bndede vardı pko..1 yıl tedavi gördüm.başarısız bi aşılamam var..ama çok şükürki kasım ayında soğan kürü yaptım..şuan hamileyim..rabbim ol dedi ve oldu..burda pkolu olup hamiş kalanlar var..dilerim en kısa zamanda seninde bebişin olur..
iyiyim meleğim çarşıdaydım..azönce geldim..kaynoşla torunda geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?