Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

begümcüm inşallah sağ salim çıkar hastaneden bol bol ya şafi oku sevinçte söylemiş zaten bende okuyacam

canlarım HAYIRLI CUMALAR CUMA HÜRMETİNE HER NE DİLERSENİZ RABBİM ONU VERSİN AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNNN GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN HAYIRLISIYLA HAYATIMIZDA OLSUN İNŞŞŞ

Geçmiş olsun canımmmmmm kuzenineee ölen komşunuzada allah rahmet eylesinnn

allah razı olsn canm sagoll

hayırlı cumalar kızlar bgün brk yandım yataktan eşime dedimki paşa oglmuz dursaydı 4 sınıfa giidcekti almaya gidicektim mutllulgunu paylaşıcaktım dedim ne sömestir tatilerini nede anneler babalar günün sevmiyorm helede babam ölünce bayramları ay gene derliye bagladım ben ya sabah sabah canım sıkıldı oysa nede neşeliydim

üzülme paşacım nolur her işte bir hayır vardır takdiri ilahi böyleyse elimizden ne gelir Allahım sanada o güzel günleri yaşatacak inşallah sabırlı olmak gerekiyor canım

ablam uzulme bunlar son acılarn olsun en yakın zamanda bebegıne kavusursun ınsallah

kızlar topiğinizi çok çok beğendim, ben de aranızda olmak isterim
26 yaşındayım 6 aydır evliyim, pko var başımın belası, bıraksam 2-3 ayda bir adet oluyorum
klomenle tedavi oldum ilk defa bu ay, 16. günümdeyim, iki gün önce yumyum 16,1 mm idi, doktorum beğenmiyor
yarın tekrar baktırırsak belki büyümüştür ben de de bunların telaşesi var
inşallah hepimiz şifamızı buluruz ne diyeyim

pko burdaki birçok kişinin ortak sorunu..ama ümitsizlik yok..bndede vardı pko..1 yıl tedavi gördüm.başarısız bi aşılamam var..ama çok şükürki kasım ayında soğan kürü yaptım..şuan hamileyim..rabbim ol dedi ve oldu..burda pkolu olup hamiş kalanlar var..dilerim en kısa zamanda seninde bebişin olur..

bitanem nasılsn

iyiyim meleğim çarşıdaydım..azönce geldim..kaynoşla torunda geldi..

ıyı yapmıssn gez yurumek ıyıdır bebegımm

canım yine de neşeli olmaya çalış, Allah sevdiği kuluna çektirirmiş, sabretmekten beklemekten başka yol yok bize, rabbim derdini vermiş sabrını da versin, inş. kısa zamanda hep birlikte kavuşuruz bebeklerimize

inş. canım o kadar istiyorum ki bu ayki tedavimde olur inşallah, yarın doktor bir daha bakacak yumurtalara keşke azıcık büyümüş olsalar..
bu ay yapmadım ama bir sonraki ay mutlaka ben de soğan kürü yapacağım, doktorum yapabilirsiz zararı olmaz faydası olur belki dedi, tarifini alırım sizden, her yerde farklı uygulanış şekilleri var canım, sen nasıl uyguladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…