bu kız seni çok yoruyor demi dumancım
inşallah bu dediklerini bu yaz yaşarsın
ALLAH'ım... Sana O isimle dua edildiğinde duaları reddetmeyeceğin isimlerin hürmetine, peygamberlerin ve sevdiğin kulların hatırı için ihtiyaçlarımızı hayırlısı ile ver, dualarımızı kabul eyle.. Cuma gecemiz Mübarek olsun
canlarım hayırlı cumalarr nasılsınız benım belım tuttu cok fena ya hareket edemıyorum yandım valla yazın da olmustu 1 ayda gecmedı umarım oyle olmaz.. sızler nasılsınz nıye kımse gırmıyo artık
bılmıorm kı abla kıpırdayamıyorm yıne yazın gunde 3 kez ıgne olmustum oyle ağırdı durumum ınsllh oyle olmam:18:amiiinnn....
çok geçmiş olsun neden tutuldu acaba yanlış bi hareketmi yaptın
neyse şimdi çıkayım yeğenin derslerini yapıyoruz daha bir sürü var
bılmıorm kı abla kıpırdayamıyorm yıne yazın gunde 3 kez ıgne olmustum oyle ağırdı durumum ınsllh oyle olmam:18:
Yaz gelsin istiyorum ,,.. Göbeğim gitmiş, canım kocamla tatile çıkmışız denize giriyoruz, sıcacık hava içimizi ısıtıyo... Sonraaa uyumuşum gözlerimin altı şişmemiş, başım ağrımıyo... Eyşan da büyümüş gazı yok gülüp duruyo.... Çok mu şey istiyorum ühüüüüüü ühüüüüüü
Gunaydinnnn mutlu hafta sonlariiiewimin temizligi bitti kis arasi temizligi adanayada gittim geldim
Pazarteside okul aciliyorumarim gezmeleri bitirip topike gelirsiniz
güle güle otur evinde canım nasılsın seninle görüşmeyelide epey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?