Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu kız seni çok yoruyor demi dumancım

inşallah bu dediklerini bu yaz yaşarsın

Cnm şikayet gibi olmasın da sadece kocamı çok özledim, başbaşa vakit geçirmeyi filan yoksa yorgunluk gelip geçici 1 gün uyusam geçer... Nasılsın? Kimse uğramaz olmuş buraya

ALLAH'ım... Sana O isimle dua edildiğinde duaları reddetmeyeceğin isimlerin hürmetine, peygamberlerin ve sevdiğin kulların hatırı için ihtiyaçlarımızı hayırlısı ile ver, dualarımızı kabul eyle.. Cuma gecemiz Mübarek olsun

canlarrrrrrrrrr SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI İLE AİLE VE SOSYAL POLTİKALAR BAKANLIĞIN ORTAK YÜRÜTÜĞÜ ÜCRETSİZ TÜP BEBEK KANPANYASI YENİDEN BAŞLAMIŞ SOSYAL GÜVENCESİ OLANLARDA BU KAPSAMA ALINMIŞ (önce sadece yeşil kartlıları kapsıyordu ama şimdi sgk güvencesi olanlarda bu kapsamda) AİLE VE SOSYAL POLTİKARA BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA BİR GENELDE GÖNDEREREK GERKLİ TALEP OLDUĞU HALDE ÜCRETSİZ YÜP BEBEK YAPILACAĞINA KARAR VERMİŞLER YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEYY BÖLGENİZDE BULUNANAN SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA BAŞVURUDU BULUNMAK ACI BADEM HAS VE BAKANLIĞIN ANLAŞACAĞIN BAŞKA HASTANELERDE TÜP BEBEK YAPILACAK VE TÜM MASRALAR (kalacak yer tüp bebek ilaç yol masrafları) BAKANLIK TARAFINDAN KARŞILANACAKMIŞ arkadalar lürfen girdiğiniz topiklerde bu konuyu paylaşın hatta face de paylaşınnn

canlarım hayırlı cumalarr nasılsınız benım belım tuttu cok fena ya hareket edemıyorum yandım valla yazın da olmustu 1 ayda gecmedı umarım oyle olmaz.. sızler nasılsınz nıye kımse gırmıyo artık

amiiinnn....
çok geçmiş olsun neden tutuldu acaba yanlış bi hareketmi yaptın
neyse şimdi çıkayım yeğenin derslerini yapıyoruz daha bir sürü var

amiiinnn....
çok geçmiş olsun neden tutuldu acaba yanlış bi hareketmi yaptın
neyse şimdi çıkayım yeğenin derslerini yapıyoruz daha bir sürü var
bılmıorm kı abla kıpırdayamıyorm yıne yazın gunde 3 kez ıgne olmustum oyle ağırdı durumum ınsllh oyle olmam:18:

begumum melegım cok gecmıs olsun..ben fırsat bulup gıremıyorum..kaynos geldı carsamba gunu torununu getırdı tabı oyuzden fırsat bulamıyorum..her neyse zaten topıkte bos cok pouldunuz

coook beklersin

Gunaydinnnn mutlu hafta sonlariii ewimin temizligi bitti kis arasi temizligi adanayada gittim geldim
Pazarteside okul aciliyor umarim gezmeleri bitirip topike gelirsiniz

Gunaydinnnn mutlu hafta sonlariii ewimin temizligi bitti kis arasi temizligi adanayada gittim geldim
Pazarteside okul aciliyor umarim gezmeleri bitirip topike gelirsiniz

güle güle otur evinde canım nasılsın seninle görüşmeyelide epey oldu

bendende selamlar...görümcemler geldi..biyere yemeğe davetliler oraya gittiler..akşam gelcekler geri..bnde dedim bakam ne var ne yok diye..öpüyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…