Hee bi akıllandı sorma akşam 9 da yatıyo sabah 9 da kalkıyoHbr verdigin icin saol mandalinaciimeysan nasil akillandimi
gözün Aydın cnm, bebişde sürpriz yapıcak sizeselamm...bugün kontrole gittik eşimle..bebiş gayet iyi..çok şükür herşey yolunda..ama cinsiyetini henüz göremedi 1 ay sonra tekrar gidicem allah nasip ederse..kistimde erimiş çok şükür tamamen yok olmuş çok mutluyu yaa :)
ayy canim gozunaydin yaaa insallah hep boyle guzel hbrler aliriz saglikla sihhatle dogurdugunuda goruruz insallahhh
Hee bi akıllandı sorma akşam 9 da yatıyo sabah 9 da kalkıyo
gözün Aydın cnm, bebişde sürpriz yapıcak size
hartunlar ben gelmeyi varmı değişiklik şimdi beni geriye döndürmeyin dumancım rabbim gönlüne göre verdi çok şükür allah bağışlasın çok sevindim güle güle büyüt yavrunu
Cnm sanirim onemli bi degisiklik yok
hartunlar ben gelmeyi varmı değişiklik şimdi beni geriye döndürmeyin dumancım rabbim gönlüne göre verdi çok şükür allah bağışlasın çok sevindim güle güle büyüt yavrunu
yaaaa hamişler yokmu ortalarda belinay naptı peki nazo felan sara seray yoklarmı
Gunaydinnnn mutlu hafta sonlariiiewimin temizligi bitti kis arasi temizligi adanayada gittim geldim
Pazarteside okul aciliyorumarim gezmeleri bitirip topike gelirsiniz
Cnmm çokk geçmiş olsunn
Yaa o ne öyle bisürü iğnemi werilirr abartmış doktorda başka bi çaresi yokmuymuş
Ayy kıyamamm cnmm
Bnde 2haftadır hastayımm hala geçmedii
ne gezme tatilin ilk haftası yeğen ablama gitti ben hasta yattım :2: gerçi yattığım yerden giriyordum topiğe hiç değilse
tatilin ikinci haftasında ben iyileştim yeğen geldi, birde öyle bi ders vermişlerki öğlenden akşama kadar ders yaptık..nasıl tatilse
okul başlasada kafamı dinlesem dedim okulun ilk günü 10 da gidip 1 de geldiyine bütün gün başımdaydı,eşimde izinliydi
bugünde ablam geldi banka işleri vardı onlarla uğraştık
eşimde bugün sabahın köründe kalkıp bi iş için istanbula gitti akşam 8 gibi geldi
şimdi uyuyorda azıcık bakayım dedim
yani evimi bile temizlemeye bile vaktim olmadı topiğe geleyim
canım çok geçmiş olsun bi sıcak bi soğuk herkesleri hasta yaptı
Ayy cnm afedersin genel olarak soylemistim herkes gezmede diye. Senin iyi gecmemis Allah yardimcin olsun valla. Biz gittik geldik kis ortasi temizligide bitirdim ustune nezle bilem oldum simdi iyiyiz cok sukur cnm .
Cnmm çokk geçmiş olsunn
Yaa o ne öyle bisürü iğnemi werilirr abartmış doktorda başka bi çaresi yokmuymuş
Ayy kıyamamm cnmm
Bnde 2haftadır hastayımm hala geçmedii
bi ugriiim dedim bak yine kimsecikler yoookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?