Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hbr verdigin icin saol mandalinaciim eysan nasil akillandimi
Hee bi akıllandı sorma akşam 9 da yatıyo sabah 9 da kalkıyo
gözün Aydın cnm, bebişde sürpriz yapıcak size

hartunlar ben gelmeyi varmı değişiklik şimdi beni geriye döndürmeyin dumancım rabbim gönlüne göre verdi çok şükür allah bağışlasın çok sevindim güle güle büyüt yavrunu

yaaaa hamişler yokmu ortalarda belinay naptı peki nazo felan sara seray yoklarmı

canım ben aynı tas aynı hamam değişiklik yok anlıyacan
serayda bayadır girmiyor
sara nında işleri yoğun fazla girmiyor son günlerde
canım yazdığın yazıyı okudum RABBİM inşallah gönlündekini hayra dönüştürürde verir sana

Gunaydinnnn mutlu hafta sonlariii ewimin temizligi bitti kis arasi temizligi adanayada gittim geldim
Pazarteside okul aciliyor umarim gezmeleri bitirip topike gelirsiniz

ne gezme tatilin ilk haftası yeğen ablama gitti ben hasta yattım :2: gerçi yattığım yerden giriyordum topiğe hiç değilse
tatilin ikinci haftasında ben iyileştim yeğen geldi, birde öyle bi ders vermişlerki öğlenden akşama kadar ders yaptık..nasıl tatilse
okul başlasada kafamı dinlesem dedim okulun ilk günü 10 da gidip 1 de geldi yine bütün gün başımdaydı,eşimde izinliydi
bugünde ablam geldi banka işleri vardı onlarla uğraştık
eşimde bugün sabahın köründe kalkıp bi iş için istanbula gitti akşam 8 gibi geldi
şimdi uyuyorda azıcık bakayım dedim
yani evimi bile temizlemeye bile vaktim olmadı topiğe geleyim

Cnmm çokk geçmiş olsunn
Yaa o ne öyle bisürü iğnemi werilirr abartmış doktorda başka bi çaresi yokmuymuş
Ayy kıyamamm cnmm

Bnde 2haftadır hastayımm hala geçmedii

canım çok geçmiş olsun bi sıcak bi soğuk herkesleri hasta yaptı

Ayy cnm afedersin genel olarak soylemistim herkes gezmede diye. Senin iyi gecmemis Allah yardimcin olsun valla. Biz gittik geldik kis ortasi temizligide bitirdim ustune nezle bilem oldum simdi iyiyiz cok sukur cnm .

Ayy cnm afedersin genel olarak soylemistim herkes gezmede diye. Senin iyi gecmemis Allah yardimcin olsun valla. Biz gittik geldik kis ortasi temizligide bitirdim ustune nezle bilem oldum simdi iyiyiz cok sukur cnm .

olsun canım bende latife yaptım sitem etmedim sana
geçmiş olsun canım hava değişimindenmi nezle oldun acaba
ne güzel temizliğinide bitirmişin darısı benim başıma bende yavaştan başlarım artık

Cnmm çokk geçmiş olsunn
Yaa o ne öyle bisürü iğnemi werilirr abartmış doktorda başka bi çaresi yokmuymuş
Ayy kıyamamm cnmm

Bnde 2haftadır hastayımm hala geçmedii

sagol cnm allah razı olsun valla ıgnelerı yedıkce agrılarm azalmaya basladı cok agrm oluyodu en basta :18:

herkese hayırlı cumalar olsun ınsallahhh

hatunlar napıyonuz..telden gırıyom cok bı gecmıs bırıkmemıs tabıkı kımse yok nede olsa..bn bıraz rahatsızım dun kotuydum cok sukur bugun daha ıyıyım bas agrısını saymassak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…