Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm kızlar benim hikayem 3 ay regl olmadım polikistik over var bende kızlığımdan beri her gittiğim doktor zor hamile kalırsın biran önce evlen bir yıl bir dene görelim diyordu eşimle 2 yıllık evliyiz korunuyorduk doktora gittiğimizde ve zor ihtimalle hamile kalırsın bir yol bi deneyin dedi ve bir ay sonra hamile kaldım benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar çok takılmayın rabbim dilerse veiriyo valla adetlerim çok düzensizdi korktum hani böyle diyorlardı dedim doktora hamileyim bi sıkıntı olurmu şükürler olsun tüm testleri geçtik kızımla rabbim isteyen herkese versin inş

gözünaydın canım ne güzel tabii Rabbim yeterki istesin gerisi boş valla

gözünaydın canım ne güzel tabii Rabbim yeterki istesin gerisi boş valla

çok teşekkürler tatlım gerçekten öyle hepsi rabbimin kudretinde o ol dediğinde gerisi boş benim gibi olan arkadaşlara cesaret olsun diyede paylaştım bunu rabbim isteyen herkesin bebişini sapasağlam kucağına almayı nasip etsin inş

selam .. canm doktor kızken banada aynı şeyleri söylemişti evlen hemen cocuk yap falan diyodu 1 yıl olmassa direk tüp bebek flan dedi.. :) ve sonuç 1 yıl bekletmedi bizi rabbim ...evlendikten 4 ay sonra dogal yollaardan gebe kaldım şimdi 3.ayımıza girdik bebegimle :)
kızlar gercekten bol bol dileyin ve duanız edin ..tabi stres yapmadan ve evliliginizin tadını cıkarın gezin tozun :) hiç beklemediginz bi anda meleginiz gelicektir inşallah ...

katılıyorum tatlım gerçekten doktorlar bu konuda çok acımasız ya hemen kestirip atoyorlar bi kadın için ne büyük tramva aslında düşünen yok iyi doktorlarla karşılaştırsın rabbim valla veriyo bebişleri üzülmeyin kızlar

tünaydın canım nasılsınnn

sağol canım iyiyim bitaraftan evi topluyorum bitaraftanda kk ya bakıyorum
sen nasılsın görüşmeyeli abin halen sizlemi kalıyor yoksa kendi evine çıktımı

amiiiiiiiiinnnnn

sevinçcim nasılsın neler yapıyosun artık görüşemiyoruz özledim seni

cnm iyim sağol sen nslsn? Uykusuzluğa alışmaya başladım diyebilîrim :)

Cnm ayrılma kararımı verdiniz çok üzüldüm hayırlısı olsun... İnş senin için en doğru karar olur bu ne deyim bilemiyorum...
Kızlar selam nasılsınız ? Başakcım hoşgeldin canım özledik seni :) kızlar benim kayınvalideler gitti başbaşa kaldık bebeğimle çok yoruluyorum sıpa uyanık olduğu her zaman kucağımda gezmek istiyo bilmiyorum napıcam..
Bu arada YETER in tüp bebek süreci nasıl sonuçlandı bilginiz varmı ?

inşallah sen uykusuzluğa alışana kadar kızın uykuyu severde sende rahat edersin
yeterin sonucu malesef negatif oldu

inşallah sen uykusuzluğa alışana kadar kızın uykuyu severde sende rahat edersin
yeterin sonucu malesef negatif oldu

İnş cnm biraz daha büyüsün düzelir diyorlar bakalım... Yeter için çok üzüldüm hayırlısı olsun insan ne söyleyeceğini bilemiyo böyle durumlarda

Son düzenleme:
İnş cnm biraz daha büyüsün düzelir diyorlar bakalım... Yeter için çok üzüldüm hayırlısı olsun insan ne söyleyeceğini bilemiyo böyle durumlarda

inşallah canım düzelir tabi
inşallah yaşadıklarını unutturacak güzel bi haberle gelir en kısa zamanda

datlı böcükler oğlandan fırsat buldukça ev işi yapıyom
kkya girmeye foırsat bulamadım henüz ama yakındır aranıza ktyılcam

başak hoşgeldin evine

kızz bnde ne kadar şüphe ettim acaba yanlş noyamı yoloadım diye
bi mjs ataydın eyydi
görüşcez inşallah bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…