slm kızlar benim hikayem 3 ay regl olmadım polikistik over var bende kızlığımdan beri her gittiğim doktor zor hamile kalırsın biran önce evlen bir yıl bir dene görelim diyordu eşimle 2 yıllık evliyiz korunuyorduk doktora gittiğimizde ve zor ihtimalle hamile kalırsın bir yol bi deneyin dedi ve bir ay sonra hamile kaldımbenimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar çok takılmayın rabbim dilerse veiriyo valla adetlerim çok düzensizdi korktum hani böyle diyorlardı dedim doktora hamileyim bi sıkıntı olurmu şükürler olsun tüm testleri geçtik kızımla rabbim isteyen herkese versin inş
gözünaydın canım ne güzel tabii Rabbim yeterki istesin gerisi boş valla
slm kızlar benim hikayem 3 ay regl olmadım polikistik over var bende kızlığımdan beri her gittiğim doktor zor hamile kalırsın biran önce evlen bir yıl bir dene görelim diyordu eşimle 2 yıllık evliyiz korunuyorduk doktora gittiğimizde ve zor ihtimalle hamile kalırsın bir yol bi deneyin dedi ve bir ay sonra hamile kaldımbenimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar çok takılmayın rabbim dilerse veiriyo valla adetlerim çok düzensizdi korktum hani böyle diyorlardı dedim doktora hamileyim bi sıkıntı olurmu şükürler olsun tüm testleri geçtik kızımla rabbim isteyen herkese versin inş
selam .. canm doktor kızken banada aynı şeyleri söylemişti evlen hemen cocuk yap falan diyodu 1 yıl olmassa direk tüp bebek flan dedi.. :) ve sonuç 1 yıl bekletmedi bizi rabbim ...evlendikten 4 ay sonra dogal yollaardan gebe kaldım şimdi 3.ayımıza girdik bebegimle :)
kızlar gercekten bol bol dileyin ve duanız edin ..tabi stres yapmadan ve evliliginizin tadını cıkarın gezin tozun :) hiç beklemediginz bi anda meleginiz gelicektir inşallah ...
tünaydın canım nasılsınnn
çok teşekkürler tatlım gerçekten öyle hepsi rabbimin kudretinde o ol dediğinde gerisi boşbenim gibi olan arkadaşlara cesaret olsun diyede paylaştım bunu rabbim isteyen herkesin bebişini sapasağlam kucağına almayı nasip etsin inş
cnm iyim sağol sen nslsn? Uykusuzluğa alışmaya başladım diyebilîrim :)canım inşallah geçecek bugünler ne diyeyim bilemiyorumki
Eki Görüntüle 647906
dumancım nasılsın eyşanımız nasıl uykuları düzeldimi
sen biraz alışabildinmi koşuşturmacaya
ama şimdi ben kaçıyorum eşim evde
çok öpüyorum iyi geceler
saolun canlarım benimmm herhade bu devre ağır geçicek benim için zor duruorum okadar kolay deilmiş bu ayrılmak dilde hep ayrılık ama gel gelelim cddiye binince olayyy avukat feln bana göre değilmiş ama bunu da aşıcam inş dualarınızla kızlar bebek hayal oldu benim için
napıyon kuzum yaaaaaa göbeeeeee büyütmüşün maaşallah
cinsiyetiniz ne olaki
cnm iyim sağol sen nslsn? Uykusuzluğa alışmaya başladım diyebilîrim :)
Cnm ayrılma kararımı verdinizçok üzüldüm hayırlısı olsun... İnş senin için en doğru karar olur bu ne deyim bilemiyorum...
Kızlar selam nasılsınız ? Başakcım hoşgeldin canım özledik seni :) kızlar benim kayınvalideler gitti başbaşa kaldık bebeğimle çok yoruluyorum sıpa uyanık olduğu her zaman kucağımda gezmek istiyo bilmiyorum napıcam..
Bu arada YETER in tüp bebek süreci nasıl sonuçlandı bilginiz varmı ?
benim takvim bir hafta önden koşuyo teyzesicinsiyet haftaya belli olcak allah nasip ederse..göbemi büyütemedim daha kilo almışım gibi karnımdan okadar
inşallah sen uykusuzluğa alışana kadar kızın uykuyu severde sende rahat edersin
yeterin sonucu malesef negatif oldu
İnş cnm biraz daha büyüsün düzelir diyorlar bakalım... Yeter için çok üzüldüm hayırlısı olsun insan ne söyleyeceğini bilemiyo böyle durumlarda
Cnm guneyin resimlerini gordum maasallah guccuk herif olmus canim yaaaa
Yer yerinden oynuyor tkb gelebildinmi
başak hoşgeldin evine
gelir gelmez güldürdün beni ALLAH ta seni güldürsün
kaçkez elime telefonu aldım mesaj yazayım sana diye ama dokunmatikle mesaj yazmayı sevmiyorum herseferinde vazgeçtim
yarın telefon edeyim diye düşündüm çünkü bugün eşim evde onun için
nasılsın canım, iyi geçmesine sevindim ankara tatilin
ama ben şimdi çıkmak zorundayım eşim evde yeğen gelcek 5 dk ya onu evine bırakıp yemeğe çıkacaz
çok öpüyorum sonra bol bol görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?