Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam hatuncuklar nasılsınız bakalım gerçi kimsecikler yokta
girip okuyanda bişe yazmadan çıkıyor

canlarım merhaba nasılsınz uzun zamandır gıremedım bel agrım hala gecmedı bıde kuzenım meltem evlenıyo annesı o bebekken olmustu yanı yengem.. kımsesı yok bende mecbur gttm ev duüzmek ıcın alıswerse bu seefer de belım dahada beter oldu yarın emar cektrcem bana dua edın

selamlar..
begümüm kuzum olsun iyi yapmışssın ama kendini çok yormamamn gerekiyo işte..emar cekilmen iyi enazından son durum ne onu anlarsın..

selam hanımlar.. buraya ilk geldiğimde bebiş istiyorum diyordum şimdi yolu yarıladım bile Ege gibi bir oğlum olacakmış benimde..
kıpır kıpır sürekli.. Bazen hala inanamıyorum anne olacağıma.. rabbim dileyen herkese yaşamayı nasip etsin bu duyguyu..

Son düzenleme:
canlarım çok şükür dün evime geldim annem ve erkek kardeşim eşi ve bebegimiz bizdelerevlerine gitmediler malesef annemlere memleketteyken hırsız girmiş:18: evi talan etmişler yarın evi temizlemeye gidicez bu aralar giremezsem kusura bakmayın pc oturma odasında girmem sorun yani kiloma gelince kilo aldım diye korkuyordum ama aynı kilodayım 200 gram almışım işşallah giricegim zamanlarda olucek ama bebekle ilgileniyorum işler yogunişşallah haftaya aranıza katılıcam bu saat oldu bebegi anca salladım uyuttum şimdilik çıkıyorum inanın çok yoruldum bugün evimi eşim sag olsun talan etmiş anca evin içinden çıkabildim oda kapa pisligi gittianlıcagınız bu hafta işler yogun regli oldum bugün şişim anlıcagınız tartıya çıkmamı görseniz varya gülerdiniz aynı bu moddaydım :83::83:ay halim aklıma geldikçeneyse gözlerimden uyku akıyor sabah erken kalkıp annemlere gidip o uyuz hırsızların dagıttıkları yerleri düzelticez işin kötüsü zararımız var az miktarda altınımız gitmişgeçmişe gidemedim kendinize iyi bakın kimler var kimler yok rapor alabilirmiyim acaba biri beni aydınlatsın memleketi sorucak olursanız beni görenler böle kaldılarpaşa sana ne olmuş diye benim namımı duyanlar ta annemlere geldi beni görmeye ay ne güldüm neyse uzun yazarım sonra uykum var sonra görüşmek dilegiyle

kızlar günaydınlar nasılsınızzz :26::26::26::26::26c bozuldu:18::18::18::18::18: O yüzden gelemedim kaç gündürrr

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineee

aminn canım Rabbim isteyen herkese nasip eylesin sanada hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun amin.

selam hatunlarrrr...napıyonuz..ben iyiyimidare ediyorum işte..çok şükür herşey yolunda gidiyo..

ya bu gebelik haftam niye 1 hafta önden koşturuyo halbuki doktorun verdiği tarihi yazıyorum ne aceleci takvim beaa

efsane geri döndü hey kızlar nerdesiniz yaw nerde bu millet nerde bu devletannemler gittiler gene tek kaldım buralarda ben

efsane geri döndü hey kızlar nerdesiniz yaw nerde bu millet nerde bu devletannemler gittiler gene tek kaldım buralarda ben

kimsecikler gelmiyor canım gördüğün gibi kız annen yanında kalmayacakmıydı bebiş olursa sana bakacaktı :26::26:

merhaba kızlarcım nerelerdesiniz yahu nolmuş buraya böle kimsecikler yok
özledim hepinizi herkes iyidir inşallahhhh
biz iyiyiz büyüyoruz hepinizi çok çok öpüyoruzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…