kimsecikler gelmiyor canım gördüğün gibi kız annen yanında kalmayacakmıydı bebiş olursa sana bakacaktı :26::26:
sağol ablacım yaaaa bende özledim sizleriiiihoşgeldin canım özledim seni nasılsın egemiz büyümüştür resimlerini albüme koysana yeğenimizi görelim
hoşgeldin çok şükür ewin yolunu bulabilmiş
ege askere gidecek az daha bekleseydin
mutlu huzurlu sağlıklı ve herşeyin gönlünüzce olacağı bir hafta diliyorum
sağol bebeğimmmmmev batmış sevinççim evi hakkedicem ya ne zormş kadın olomak neyse ben
işlerime bakayım bebem sonra görüşelim
başak hanımda hoş gelmiş bu hatunlar nerde yaw:44::44:
selam canlarım.haftasonu cok yogundum hıc gıremedım,napıyonuz.gunlerım bıraz yogun gexıyo oyuzden nete gırcek pek vaktım olmuyo telden gırıyorum ısye bole.pcyı acasım hıc gelmıyo.
rapor viriyimi
virsemmi
ya " banane senin raporundan" diyen olursa
neyse ben yine de viriyim
Ankara da havalar çok güzeldi
oğlum annem ve ben mümkün mertebe gezmelerden elimizi çekmedik
biz evde kaldığmz zamanlarda misafirler geldi
bebek görme hediyesi kıyafetler getirildi
fakat "elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz" kaidesince
elin getirdiği kıyafetler giydirilesi şeyler değildi
kermese hayır için vermesi üzre anneme bıraktım
fakat bazı düşünceli tanıdıklar kıyafet yerine para vermeyi düşündüler
işte en mantıklısı buydu
paralarım birikti milyonlarım oldu
eşim evi adeta hiç kullanmamıştı, buzdolabını fişi çekikti
banyosunu annesinde yapmştı
çamşırlarını annesine yıkatmştı
sadece yatmaya eve gelmişti
bu yüzden evde
çatallar kaşıklar bilem tozlanmş
şimdi oğlandan vakit budukça temzlik yapıyorum
sanırım jettevhanımı olmanın zamanı geldi
yoksa hiçbişey yetişmez
szi çok özledimmm çok özledimmmm
değişik olaylar jkişiler kurumlar varsa haberdar edin
canım ben aynı tas aynı hamam değişiklik yok anlıyacan
serayda bayadır girmiyor
sara nında işleri yoğun fazla girmiyor son günlerde
canım yazdığın yazıyı okudum RABBİM inşallah gönlündekini hayra dönüştürürde verir sana
saolun canlarım benimmm herhade bu devre ağır geçicek benim için zor duruorum okadar kolay deilmiş bu ayrılmak dilde hep ayrılık ama gel gelelim cddiye binince olayyy avukat feln bana göre değilmiş ama bunu da aşıcam inş dualarınızla kızlar bebek hayal oldu benim için
Anan ewinde kalaydin ne geldin o zamansağol ablacım yaaaa bende özledim sizleriiii
evim kullanılmaya kullanılmaya toz yumağı olmş
ufaktan temzlik derdindeyim
işlerim bitsin inşallah Ege min resimlerini paylaşıcam sizlerle
sen naslsın ablacm nasl gidiiyor
anamın evi rakat ama kürkçü dükkanına dönmek zorundaydık
saolun canlarım benimmm herhade bu devre ağır geçicek benim için zor duruorum okadar kolay deilmiş bu ayrılmak dilde hep ayrılık ama gel gelelim cddiye binince olayyy avukat feln bana göre değilmiş ama bunu da aşıcam inş dualarınızla kızlar bebek hayal oldu benim için
başoşşş hosgeldınnnnnnn :)
kızlar merhaba ben facede gezıyorum cok cok ama telden gırıyorum kk ya gıremıyorum cepten guzel olmuyo.. emar cektrdım belımde romatızma cıktı kuzenıme esya alıswerısınde ıyıce agrılarım arttı 2 gundr paso yatıyorum yarn doktora gtcem mlesef yıne adetım de gectı zaten 2 ay duzenlı ola dısımı kırarım soganda ıcmıstm ama olmadı zaten bu ay ılıskıde olmadı belımden dolayı hele ılk gnler surunrek wc gıdıodum cok kotuuydu allah kımseye yasatmasın sızlerı coook ozledmm kuzularm
ben geldim
hoşgeldin canım nasılsınız bakalım egecikle
kızlarrrr nerdesinizzzzzzz???
Anan ewinde kalaydin ne geldin o zamanege askere gidecek daha babayi tanimiyor
Herifte rahatliga alisti ohhh valla
Kuzum zor bir surec tabiki Allah yardimcin olsun selamete cikarsin en az zararla kurtarsin seni.
Bizi ihmal etme destek cok onemli boyle durumlarda
aynen canım sizde beni yalnız bırakmayın olurmuu çok tuhaf bişi bu okadar dengesizleştiki duygularım ne zamandır ayrılık lafını dilimden düşürmedim ve artık kararlıyım ama bu sefer gözlerm dolu dolu geziyorum işe giderken gelirken kulak ağrılarım dahada fenalaştı anlam veremedim bakalım tomografi sonuçlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?