Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
nazemir,
Biricikimmm+,
duman85+
selam
Merhabaaaaa
merhaba canım nasılsın bende çıktın sandım cevap yazmayınca
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
nazemir,
Biricikimmm+,
duman85+
selam
İyimm sen nasılsın ??? Canım çıkmadım ama heran uykuya yenik düşebilirimhamileyi merak ediyorum yaa
Slm cnm nasılsın
Ewet bi hamiş warmış ama gizlemiş kendini
Rabbim yüzünü güldürür inşallahh
paşam merhaba nasılsın nasıl gidiyor maraton
kızlar bugün okadar yoruldumki ne siz sorun ne ben söylüyüm
canlarım umrum olmaz ama eşimin hatrına bebeklerimde kaynanam hastanede çok baktı onun hatrına gittim vallahi çok yoruldum 10 gece arabaya bindim tek basıma anca bitti işler eve geldim tırsa tırsa dua ede ede eve geldim hava çok yagıyordu yagmur yedim üşüdümmmü saana kaynanam gittimki pogaçayı yoguryordu bende neler yaptım sayıyım
elmalı kurabiye 2 tepsi
3 tepsi börek el açması yogurdm bir tepsisi patatesli diger 2 tepsisi mantarlı
ıspanaklı kremşantili pasta koca bir tepsi
şeker pare koca bir tepsi
börek yaptım karnıyarık şeklide içine peynir koydum orta bir tepsi
dolma sarıldı yaprak 5 litrelik tencereye
amerikan salatası koca bir plastik kapta
mercimek köftesi 4 litrelik tencerede
işleri bittik kaynanamla anca namazlarda dinlendim okadar yoruldumki iş bitti eltim hanım ozaman geldi herzamanki halibirde şişmiş kilo almış beni öle süzüyor evide halletim bu arada bir kaynımın kıyafetleri kaldı ütülenecek yarın çeyizler gelicek erken kalkkıp geri gidicem kaynanam evini dip köşe temizlicem servis tabaklaını çatalları bardakları demlikleri halledicez yarında anam aglıcak çeyizler serilsin hafta içi bir gün kıyafetler ütülenicek salı yufka açılıcak 30 kilo çarşamba günü 6 kilo kara lahana dolamsı ve sütlaç yapılıcak perşembe günü yemekler yapılıcak cuma günü kaynanamın evi temizlenicek malum evde verilicek dügün yemegi cumartesi kınası var pazar dügün anlıcagın bu moddayım şuandügün pazar günü biticek hayde kaynananda kal evi dip köşe temizlicez 31 eşimin dayısının kııznın dügünü var orayada gidilicek yardıma anlıcagınız isyanlardayım ne olcak paşanın hali soruyorum sizlere aslında yapmamda eşim hatrım için diyince kıramadım herkez yaptıgından unatsın ben allah rızası için yapıyorum belkim birinin duası kabul olurda bebegime kavuşurum bugün kaynanamın komşusunun torunu gelmiş ömürümle 40 karışıcaktı ömeri görünce içim acıdı teyzemin gelinide 33 haftalık hamile allahım dedim karnına bak kocaman mutfakta duruyordum gelini görünce işleri yapmaya başladım baktı kaynanam üzüldüm allah sanada versin kimsenin kucagını boş bırakmasın yavrum üzülme dedi ne üzülücekki allah banada veirir dedim sonrası şu ben 8 ayını görebilirmiyim yavrumu saglim alırmıyımki dedim aglama moduna girdim imrendim ya evi temizledim dedi biz hamileyken iş yapamıyoruz o devamlı gezmelerde temizlikte dogumunu bekliyor allahım affetsin içimi çektim karnını görünce eltimde çocukllarıyla geldi iş bitince oda sinir etti beni kaynanam sanki hiç çocuk görmemiş elime verselerdi bogasım geldi türkiyede bir sanki o dogurdu laf sokmalarıda cabası
anlıcagın ne yaparsak yapalım bir dogm bir ölüm beklemiyor malesef allah yardımcımız olsn canım dilerim rabbimden rabbim emeklerini boş çevirmez yavrunu sana bagışlar benim gibi kimsenin yüregini yakmasım bugün sag tarafımda oglmla birlikte olan eltimin ogl sol tarafımda kızımla olan aynı ayın bebesi çok kötü oldm karşımda 8 aylık hamile biri kafayı yicektim kaynanam kalalım yatalım gitme dedi bende diyemedim anne dayanamıyorm affet gidicek diyemedim yanlış anlard iye benim ne bitmeyen çilem varmış ben dışarı zor attım kendimi yagmr bir yandan yagıyor ben bir taraftan aglıyorm anlıcagın hep vcudm ıslandı üşüdüm hemde rhm agladı üşüdü karmaşık duyglar içindeyim allahım aklıma mukayet olsun ne diyim bugün yaradan sabrımı çok zorladı nereye kadar zorlcak bakalım allahım dermensız dert veripte aratmasın ama çok canım yandı dedim paşamm seninde bebelerin olurmu hayalmi yoksa
maşallah nazar değmesin
inşallah sende hamile kalacaksın sağlıkla doğuracaksın zamanı gelince
Eki Görüntüle 658821
a.s canım iyiyim eşimi bekliyorum beklerkende bakayım dedim sen nasılsın
inşallah yüzünü güldürür RABBİM
bayadır böyle bi haber almamıştık duyuncada tabiki merak ettik kim diye
valla pazartesiye kadar meraktan çatlarım ben
Gel dedim, "uzak" dedi.
Bilemedi...
Gün gelecek, "uzak"
dediği "kadar bile"
yakın olmayacağım ona.
maşallah nazar değmesin
inşallah sende hamile kalacaksın sağlıkla doğuracaksın zamanı gelince
Eki Görüntüle 658821
Bnde iyiyim cnm
Aynen çatlıcaz meraktan
Paşacmm ne diyiimki bilemedim hepimizin derdi aynı
Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallahh
kızlar allah razı olsn bugün okadar kötü oldmki sormayın hepsi peş peşe geldi ögretmiş gibi allahım saglıklı saatli versin işşallah 8 aylık olmuş bebem 33 haftayı geçti abla dedi imrendim allahım affetsin ya deidm bende göürümüyüm o ayları saglıklı dogrmuyum rabbim çok kötüyüm çok dışarda hem yagmr yagıyor hemde benim gözlerim aglıyor münübüse bindim öle burnm çektim daldım uzaklara içim daraldı içim
neyse kızlar benim erken kalkmam lazım çok yorldm yemin olsn kafayı yastıga koysam yurm okadar olr işşallah uykmdad börek işlriyle ugraşmam kendinize iyi bakın yarınıda atlattınmı iyi olcak nasip bakalım herkeze iyi geceler rüyanızda bebeleriniz görün bende işşallah cennetteki yavrlarımı görürüm ben kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?