Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol kuzucum ya geçmişi okudummmmmmmmm küstümm valla kimsenin aklına ben gelmemişim ama yorumlar dilekler çok hoşuma gitti inşallah müjdemi veriririm pazartesi

Insallahhh canimmmmm kiz listede yoksun niyeyse kimsenin aklina gelmedi seraya kadar yaklastilar ama

unutulmuşum şimdi görecekler amannnn durumuymuuuuşşşşşşşşşşş dicekler bide 2 aya yaklaştı giremiyorum heralde senle görüşeceğimizi düşünemedilerr

Heee bencedeeee simdi listeyi inceleyip fikir yuruttuler listedede olmayinca unuttular
Bide kac zamandir topik hareketsizdi yaa akillarina gelmedi olsun
Butun bunlar guzel gercegi degistirmezzzzz

BEN HEP SENİ DÜŞÜNÜRÜM BEBEGİM

Aşktan yana söz duyunca

Ben hep seni düsünürüm
Uçsuz hayaller boyunca
Ben hep seni düsünürüm

Yildizlar kayar yüceden
Renkler siyrilir geceden
Yüregim sizlar inceden
Ben hep seni düsünürüm

Aklin ucu deger hiçe
Yol ararim içten içe
Kainat uyur sessizce
Ben hep seni düsünürüm

Korkunun bittigi yerde
Haz duyarim ince ince
Bir mezar görsem bir yerde
Ben hep seni düsünürüm

Zaman hep sonsuza akar
Meyve dökülür dal kalkar
Çiçeklere bakar bakar
Ben hep seni düsünürüm

Rüzgar eser ilden Il'e
Saglikta bitmez bu çile
Vardan öte yokta bile
Ben hep seni düsünürüm
HASRETİN YAKAR YÜREGİMİ BEBEGİM

Son düzenleme:
ruyanda benimi gordun
sacim masali miydi
kiz kadin ben vaji falan olmadim
ama galiba kocam vaji oldu

demek sevinc karisi gune gitms
kac parasina girdiler acaba

e hadi sölim pazartesi gebeliği kesinleşek olan benimmmm ohhhhhhh be kimseye söleyemedim çatlicaktımmmm kesinleşsin sölim demiştim anneme bile söliyemedim ama dayanamicammmmdua edinde değerim katlasın

canım çok tebrik ederim bizi meraktan çatlattınız ama olsun hayırlı olsun
RABBİM tamamına erdirsin

sağol kuzucum ya geçmişi okudummmmmmmmm küstümm valla kimsenin aklına ben gelmemişim ama yorumlar dilekler çok hoşuma gitti inşallah müjdemi veriririm pazartesi

canım ne zamandır girmiyordun bizim suçumuz değil

e hadi sölim pazartesi gebeliği kesinleşek olan benimmmm ohhhhhhh be kimseye söleyemedim çatlicaktımmmm kesinleşsin sölim demiştim anneme bile söliyemedim ama dayanamicammmmdua edinde değerim katlasın

Canım çok sevindim gözün Aydın inş katlanacak değerin güzel haber alıcaz

duman biricik nasılsısınız
bende çıkıyordum eşim gelene kadar ütüm var onları halledeyim
iyi geceler sizlere

kuzuuuuu hayırlı olsun cok mutlu ettın benı ınann bebegınn saglıklı hayırlı evlat olsun ınsallahhh :))

sen mıydın benım gıbı pko olan

kızzzzzzzzzzzzlllllllllllarrr çok teşekkür ederim dualarınız dilekleriniz için allah razı olsun allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşşşşben uzun zamandır giremiyodum çünkü netimiz yoktu bikaç kere biyerlerden girdim topik çok durgundu netimiz daha cuma günü bağlandııı evet ben pkoluydum adetlerim çok düzenlidir ama yumurtalarım hiç büyüyüp çatlamıyordu ama bu ikinci gebeliğim ve ikisindede doğal yolla hamile kaldımmmm düşüğüme 7 ay olmuştuuu artık kafayı takmaya başlamıştımki çift çizgiyi gördümmmdoktor değerin düşük pazartesi günü tekrar gel deyince çok sevinemedim annemler bile bilmiyor inşallah değerim katlanırda bağıra bağıra sölerim hamileyim diyeeeeedua edin emiiii

Insallahhh kuzucuuuummm Allahim mutlulugunu daim etsin her firsatta gel topikimizeeeeww

başakkkıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm naber kim olduğunu bilmem ben:)))
durucummm ben bildim ama farkindaysan
alaltta seni gorunce aklima geldi
hayatim cok sevndminsallah degerin yuklselir
Rabbm kavstursun bebegineeeeeeeeee
Aloo aliooo ses deneme bir iki alooo
Napiyon kadin garabocuk nasil

bunu ne zman yazdn kadin
garabocukle ugrasiyom zabaktan beri

sizin ikl beta hcg niz kaçtı hatırlayanlar yazabilirmiii?benimki çokmu düşükkkkk adetim 3 gün geçmişti kanıma bakıldığında 65 küsür çıktıııı:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…