sağol kuzucum ya geçmişi okudummmmmmmmm küstümm valla kimsenin aklına ben gelmemişim ama yorumlar dilekler çok hoşuma gitti inşallah müjdemi veriririm pazartesi
Insallahhh canimmmmm kiz listede yoksun niyeyse kimsenin aklina gelmedi seraya kadar yaklastilar ama
unutulmuşum şimdi görecekler amannnn durumuymuuuuşşşşşşşşşşş diceklerbide 2 aya yaklaştı giremiyorum heralde senle görüşeceğimizi düşünemedilerr
ruyanda benimi gordun
sacim masali miydi
kiz kadin ben vaji falan olmadim
ama galiba kocam vaji oldu
demek sevinc karisi gune gitms
kac parasina girdiler acaba
e hadi sölim pazartesi gebeliği kesinleşek olan benimmmm ohhhhhhh be kimseye söleyemedim çatlicaktımmmm kesinleşsin sölim demiştim anneme bile söliyemedim ama dayanamicammmmdua edinde değerim katlasın
sağol kuzucum ya geçmişi okudummmmmmmmm küstümm valla kimsenin aklına ben gelmemişim ama yorumlar dilekler çok hoşuma gitti inşallah müjdemi veriririm pazartesi
e hadi sölim pazartesi gebeliği kesinleşek olan benimmmm ohhhhhhh be kimseye söleyemedim çatlicaktımmmm kesinleşsin sölim demiştim anneme bile söliyemedim ama dayanamicammmmdua edinde değerim katlasın
kuzuuuuu hayırlı olsun cok mutlu ettın benı ınann bebegınn saglıklı hayırlı evlat olsun ınsallahhh :))
sen mıydın benım gıbı pko olan
kızzzzzzzzzzzzlllllllllllarrr çok teşekkür ederim dualarınız dilekleriniz için allah razı olsun allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşşşşben uzun zamandır giremiyodum çünkü netimiz yoktu bikaç kere biyerlerden girdim topik çok durgundu netimiz daha cuma günü bağlandııı evet ben pkoluydum adetlerim çok düzenlidir ama yumurtalarım hiç büyüyüp çatlamıyordu ama bu ikinci gebeliğim ve ikisindede doğal yolla hamile kaldımmmm düşüğüme 7 ay olmuştuuu artık kafayı takmaya başlamıştımki çift çizgiyi gördümmm doktor değerin düşük pazartesi günü tekrar gel deyince çok sevinemedim annemler bile bilmiyor inşallah değerim katlanırda bağıra bağıra sölerim hamileyim diyeeeee dua edin emiiii
durucummm ben bildim ama farkindaysanbaşakkkıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm naber kim olduğunu bilmem ben:)))
Aloo aliooo ses deneme bir iki alooo
Napiyon kadin garabocuk nasil
Iyiyiz cnm sen nasilsinSlmm kızlarr nasılsınızz
durucummm ben bildim ama farkindaysan
alaltta seni gorunce aklima geldi
hayatim cok sevndminsallah degerin yuklselir
Rabbm kavstursun bebegineeeeeeeeee
bunu ne zman yazdn kadin
garabocukle ugrasiyom zabaktan beri
Iyiyiz cnm sen nasilsin
Ugrasacan tabiii benmi ugrasayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?