Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Arkadaslar hamis arkadas neti olmadigi icin bana ulasti sordu 65 ddgerle hamile olup olmadiginin bile farkinda degildi
Pazartesi dr gidecekmis okadar ortada ikirciklilik felan yokki
Bana demediki kimseye soyleme felan diye bu guzel haberi kendi agzindan iletmek ister dedim
Cok sewindim icim icime sigmadi burda paylastim. Ewinde neti gitmis
Bir sekilde girer soyler zaaar

canım yat uyu yeni bir güne başla dertlerinide önceki günde bırak
iyi gecelr

Eki Görüntüle 658831
kızlar burası çok soguk kar yagmış uyandımkiben nasıl gidicem kaynanam ya tüh doncam gene sıkıda giyinsem hakgetire bu hafta hep ordayım ne yapsak çayı koydm kahvaltımı yapıp gidicem kızkardeşleri var onlar yapsın geç gitsemde dün okadar yorulmuşmki yayyıgım gibi kalktım kızmıcagını bilsem gitmicem dün tembih etti kimseye iş yaptırma işler sana dedi kız tarafı 20 kişi gelicekler e malum kaynanamlarda var kardeşleri onların çocukları vs var toplasam 50 kişiyi geçer benim halim perişan bgün okadar kişiye hizmet çay blaşıklar daha evi temizlicem hem gidince hemde onlar gidince paşa gülün suçu ney allah var lafım yok allah rızası için yapıyormda işşallah yardım edende olr dün 2 bacısı geldi kaynanamın benle kaynanamın anası agladı hoş ben yogrdm herşeyi kaynanam hazır hamuru hallettibileklerim agrımış yeminle hamr yogurmaktan neyse ben kahvaltıyı yapayımda bulaşıkları makinaya diziyim sonra evi toplym ver elini kaynanaların evi kendinize iyi bakın eve kaçta gelirim allah bilir

Hayırlısı olsun inşallahh
Benim ilk tahminim beydağlıı

canım bizde merak ediyoruz işte burda sohbet ettiğimiz biriyse sevdiğimiz biridir muhakkak
sevincine bizde ortak olalım diye yoksa sana bişey demiyoruz

ben daha okurken yoruldum
ben bukadar yoğun olsam acillik olurum heralde
ALLAH yardımcın olsun

inşallah beydağlıdır ama zannetmiyorum bence ilk kez hamile kalan biridir

Ne bilim işte gönlüme beydağlı düştü
Yada beloşşş
Ama bu topikte 65 in gebelik olduğunu bilmeyen kim olabilirkii :44:

bayilazam simdiiiiii
Laaa senden ne ogrenecem
Sen benim kadar anne olana kadar
45 firin ekmek yemen lazim
Daha cocugun asisini takip edemiyon
anneligine bisi demiyokta carpsmaktan ogluna first bulamazin diye hatirlatiyim dedim:
enstemzn sagligi nasl bu arada

Başakkkk gelirim oraya senin saçını başını yolarım haaaaaaaaaaaaa normal doğum yapanların şeyi tıkanıyo diyorlar doğrumu kız vajinusmus oluyolarmış
sacimi basimi yolma annem:
aa aslinddddaa ha sezeyan ha normall onemli olan bbebeciki saglikla kucaga almak diii mii dumancim
(myhos norml yap annem sen emi yavrucum:)
evet datlum aslinda mantikkkli vajinusmus olunabilir cunku insanda bi korku olusuyo
ilk carpsmada bende de olmstu sanki yirtilcak kaniycak gibi gelmsti
ama vajinusms olmadan atlattim

bence bu hamli ahatun beloss
yoksa hadiskomuuuuuuuu
kizlr listeye bi bakin baska secenek yokkkkkkkkkk
bide begum varrrrrrrrr
beydagli zatn bilir degerleri kaldiki zevinc karisinda beydaglinin nosu yok
ya belos ya begummmmmm yada hadissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

kadin sen teoman dal a git boyun ve yuz genclestirme yapiyomu

huuhhuuuu napıyonuzzz

ben dün doktora gittim..bebişimin bamyasını gördüm : D kesin erkek artık biliyoruz..çok şükür herşey yolunda gidiyo..

bu akşamda eşimle izmite gitcez..işte öylee

aa hamişmi varmıışşş çok sevindimmm :) begümle kadriyenin kırmızıları geldi diye biliyorum..

.rabbim güzel haberler almayı nasip etsin herkestenn

Son düzenleme:

:18::18::18::18:namazı kılıp çıkıyorm kızlar ban dua edinde işimi halledeyim geleyim evime işşallah bu hafta geçsin benden rahatı yok kardeşim ne stresliymiş yaw şu dügünler

kacıs yok dok dan abla bugunde agrırsa aksam kı gıbı gıtcemm artkk suan sızı var kulagımda falan

Geçmiş olsun cnm yaa, diş ağrısına ne iyi gelir bilmiyorum ama Sincan da iyi bir dişçi tanıyorum onu önerebilirim

hangısı cnm oner bakalım aksam gıtmeyı dusunuyrm :18::18:

kızlarrr ben gebe degılımmm bugun reglımın 5 gunu begum de degıll :26::26::26: kımse ınsallah bebeısı sıkı sıkı tutunur

sessa vaya serayy bence gebee benım tahmınımde oo

yoksa basak ıkıncıyemı gebesın ama halvet olmadın kı demıı

Beydağlı değerleri bilir cnm o diildir
Oyyy hadi gözünüz Aydın aramıza bir pipili daha katılıyorrrrr

Evet cnm uzun lafın kısası sonuç önemli

İp attım ucu kaldı da
Daraz da gücü kaldı
Ben sevdim eller aldı
İçimde acı kaldı

Ankara'nın bağları da
Büklüm, büklüm yolları
Ne zaman sarhoş oldun da
Kaldıramıyon kolları

Anmayı yüke koydun da
Ağzını büke koydum
Aldın yari elimden
Boynumu büke koydun

Ankara'nın bağları da
Büklüm, büklüm yolları
Ne zaman sarhoş oldun da
Kaldıramıyon kolları

Cnm belediye pasajıydı sanırım yeri yeraltı çarşısının karşısında Mustafa can , iyi Dr dur biz hep ona gideriz tanıdığımız zaten ... Aaa kız bende seni hamile diye düşünüyordum:) begüm olabilirmi o zaman

suan agrım gecıyo ya hıc gıtmeyı dusunmuyorum off aksma öluyodum

yok begumde olamaz cnm onn evde net var gırr solerdı hemde bendenbı hafta once hasta oldu

serayy bencee sessa ola bılırr yada beydaglıı 3 den bırı aha gorrsunuz

[Qkizlr bu gebe kisi 65in poztf oldgunu bilmeyen biriyms zevinccin dedgine gore
o zaman beydagli olamaz o kadin bilir
serayda ilkkez hams kalan biri degl serayda bilir hem seraydan ses yok zati
sessa dn da haber yokki
benm aklima bitek hadis geliyo
bosanmamalari icin bi isaret olablr
off yaaa cenesini tutamayan simarik tosba soylemeseydin ne vardi
burda meraktan olup gitcez
senin umrunda degl

hadıss ıstanbulda degılmı kocası adana degılmıydı nasıl gebe kalcak bu kızz:44::44::44: o da degıll off kım bu gebee

ahha sevıncc sımdu günde catr catr pasta borek yıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…