kızlar hayırlı hafta sonlarıı bırı gebeymıs kadosum soyledı :) ben hamıle degılım olmam da ımkansız cnku esımle 3 haftadr bırlıkte olmadık belımden dolayı doktr yasakladı hemde benım adetm daha dun bıttı ayrca degerlerı bılıyorum ben ::)) kım hamıleyse allah analı babalı buyutsun kadosumla basıma olsun ınsallah tabı sevnc ablam sara ablam nazom pasam hepımzn olsun ınsallahhh
kız yoksa vajımı oldun gecen ben senı ruyamda gordum vajı olmsutunn
malesef ablacım ıltıhap toplamıs bosluk dıye tabır edılen yerlerım de sakat gbı yasıorm bı aydr allah kımseyı boyle yarım gıbı bırakmasn :18::18:amin canım belin daha iyileşmedimi begümcüm
[Qkizlr bu gebe kisi 65in poztf oldgunu bilmeyen biriyms zevinccin dedgine gore
o zaman beydagli olamaz o kadin bilir
serayda ilkkez hams kalan biri degl serayda bilir hem seraydan ses yok zati
sessa dn da haber yokki
benm aklima bitek hadis geliyo
bosanmamalari icin bi isaret olablr
off yaaa cenesini tutamayan simarik tosba soylemeseydin ne vardi
burda meraktan olup gitcez
senin umrunda degl
bu arada kızlar bu hamileyi bende merak ediyorum seviiiiiiinç ortaya bi laf attın hepimizi meraklandırdın söylede kim olduğunu hepimiz meraktan kurtulalım
Beydağlı değerleri bilir cnm o diildir
Oyyy hadi gözünüz Aydın aramıza bir pipili daha katılıyorrrrr
Evet cnm uzun lafın kısası sonuç önemli
başakkkıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm naber kim olduğunu bilmem ben:)))durumu hamile yoksaaaaaa
e hadi sölim pazartesi gebeliği kesinleşek olan benimmmm ohhhhhhh be kimseye söleyemedim çatlicaktımmmm kesinleşsin sölim demiştim anneme bile söliyemedim ama dayanamicammmmdua edinde değerim katlasın
sağol kuzucum ya geçmişi okudummmmmmmmm küstümm valla kimsenin aklına ben gelmemişim ama yorumlar dilekler çok hoşuma gitti inşallah müjdemi veriririm pazartesiinsallah hayatimmmmmmmmmmm
Dualarimiz seninleee katlanacak insallahhhhh korkma icini ferah tutt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?