Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar hayırlı hafta sonlarıı bırı gebeymıs kadosum soyledı :) ben hamıle degılım olmam da ımkansız cnku esımle 3 haftadr bırlıkte olmadık belımden dolayı doktr yasakladı hemde benım adetm daha dun bıttı ayrca degerlerı bılıyorum ben ::)) kım hamıleyse allah analı babalı buyutsun kadosumla basıma olsun ınsallah tabı sevnc ablam sara ablam nazom pasam hepımzn olsun ınsallahhh

amin canım belin daha iyileşmedimi begümcüm

bu arada kızlar bu hamileyi bende merak ediyorum seviiiiiiinç ortaya bi laf attın hepimizi meraklandırdın söylede kim olduğunu hepimiz meraktan kurtulalım

hamile hatun daha belli olmamış demek sevinç abla aferin sana niye söledin bari demiyeydin meraktan öldürcen bizi

bende eşimden haber bekliyorum izmite gitcez ya arasada çıksam evden of havada çok kötü yaa yağmur yağıyo..bide üstüne üşüttüm galiba başım çatlıyo burnum sızlıyo gözlerim yanıyo

canım sıkılıyo çok yaaa yaz gelemedi anacımm

basak hanım soğan cücüğümün bamyası olduğunu ve artık 25 yaşımda olduğumu size belirtmek isterim belki baştaki bilgimi güncellersiniz saygılarımla

Son düzenleme:

kız yoksa vajımı oldun gecen ben senı ruyamda gordum vajı olmsutunn

ruyanda benimi gordun
sacim masali miydi
kiz kadin ben vaji falan olmadim
ama galiba kocam vaji oldu

demek sevinc karisi gune gitms
kac parasina girdiler acaba

bu arada kızlar bu hamileyi bende merak ediyorum seviiiiiiinç ortaya bi laf attın hepimizi meraklandırdın söylede kim olduğunu hepimiz meraktan kurtulalım

pazartesiye az kaldiiiii

Anaaaam hamis arkadas listede yokkkk laaa basak listeden silmemi yaptin hicmi listeye giremediii

listede olmayan biriyse devmli aramiza katilan biri degl

Selammmm nbrsinizzzz hamis arkadas girerse aciklasin millet catladi yawww
Bende amma ortalik karistirirmisimmm

e hadi sölim pazartesi gebeliği kesinleşek olan benimmmm ohhhhhhh be kimseye söleyemedim çatlicaktımmmm kesinleşsin sölim demiştim anneme bile söliyemedim ama dayanamicammmmdua edinde değerim katlasın

benimde ctesi bat bakak tutturabilecukmuuu
Valla ben rahata eyi alistim haaa hamile kalmaya korkuyorum

e hadi sölim pazartesi gebeliği kesinleşek olan benimmmm ohhhhhhh be kimseye söleyemedim çatlicaktımmmm kesinleşsin sölim demiştim anneme bile söliyemedim ama dayanamicammmmdua edinde değerim katlasın

insallah hayatimmmmmmmmmmm
Dualarimiz seninleee katlanacak insallahhhhh korkma icini ferah tutt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…