aha pollyyyyy sohbete dustunbu kezzzzzgüzel hatunlar napıyonuzzz
kesinlessin de o zaman sana yaptirmam ben yaparimKacay caysa icerim
Heeee ballliiii tabiiii ben niye her isi yapimm hadi hamileysem yazik deelmiii
Iyiyiz canim sen nasilsinnn pasa nasill
aha pollyyyyy sohbete dustunbu kezzzzz
nasl oldun daha iyimsn paroldan baska bi ilac icemiyon dimi
kesinlessin de o zaman sana yaptirmam ben yaparim
ooglanin kan damlasini napcam ben simdi
yesiiiiiiiiiiil sen ac damla veriyosun kilosna goremiiiiiiiii
Iyiyiz canim sen nasilsinnn pasa nasill
aha pollyyyyy sohbete dustunbu kezzzzz
nasl oldun daha iyimsn paroldan baska bi ilac icemiyon dimi
kesinlessin de o zaman sana yaptirmam ben yaparim
ooglanin kan damlasini napcam ben simdi
yesiiiiiiiiiiil sen ac damla veriyosun kilosna goremiiiiiiiii
abla ben üzerinize afiyet birgüzel üşütmüştüm çok şükür bugun iyiyim toparlandım :) paşamızda iyi anasılya birlikte takılıyo işte :)
pasa kim olumpipi o
pollyyyy adini ne koycaz pipiliinin
ayyy hamile gordukce uzuluyorum haa
o bebeki koymasi kolayda bide cikartmasii var
koca karni gezdirmek eglenceli bi okadarda havali oluyor
ama nasi cikcak hic dusunmuyoruz
saka pollycim saka insallah kolay cikar seninkide benmki gibi
Sevgili arkadaşlar; hamile kalabilmek için verdiğimiz uğraşlarda bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...
BU DA BİZİM LİSTEMİZ
BİRİCİKİM: 26 yaşında, 2 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor, belli bir problemi yok...♥ ♥ ♥
BASAKSS: 25 yaşında, 3 yıllık evli, ev hatunu, yumurtlayamıyordu, 3 kez klomen tedavisi gördü sonuç alamadı, tedaviye ara verdikten sonra doğal yolla hamile kaldı, Ege bebeği kucağına aldı...♥ ♥ ♥
BELİNAYSU: 22 yaşında, 2 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı, klomen + çatlatma iğnesi tedavisi görüyor...♥ ♥ ♥
YEŞİL33: 27 yaşında, 4 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı, süt buharıdan sonra hamile kaldı, 9 aylık süreci bitti Güney bebeğibebeği kucağına aldı...♥ ♥ ♥
NAZEMİR: 37 yaşında, 15 yıldır resmi 8 yıldır da aktif olarak evli, eşiyle kaçarak koşarak evlendi,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik yaşadı, bir aşılama denemesi var, o da bizden yani yumurtlayamıyor...♥ ♥ ♥
YETEEER: 36 yaşında,8.5 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...♥ ♥ ♥
KARDELEN5233: 34 yaşında, 4.5 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi, şu an uzun hamilelik yolculuğu bitti, topiğimizin ilk bebeği olan Ahmet bebeği kucağına aldı...
SARA_28: 37 yaşında 4 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı, 2 kez olumsuz tüp bebek denemesi var...♥ ♥ ♥
SERAY0307: 29 yaşında, 2 yıllık evlı, iş hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 1 adette kimyasal gebeliği var kanda pıhtılaşma sorunu var, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...♥ ♥ ♥
DOLUNAY: 32 yasında, ıs hatunu, 2 yıldır calısma yapıyordu, belli bir sorunu yok, çalışmalara sağlam bir adam bulana kadar ara verdi...
HURR: 32 yaşında, 12.5 yıllık evli, biz 1 adet bulamazken onun 2 adet oğluşu var, iğne ile korunma sürecindeydi, bıraktıktan bir süre sonra hamile kaldı, Yaman bebeği kucağına aldı...
NİKOLAY: 27 yaşında, 2011 temmuzda evlendi, iş hatunu, 4 ay sonra hamile kaldı, uzun hamilelik yolculuğu artık bitti, Çağlar bebeği kucağına aldı...
DUMAN85: 26 yaşında, resmi olarak 1.5 yıllık aktif olarakta 1 yıllık evli, iş hatunu, 1 yılda 3 kez düşük yaptı, kan pıhtılaşması sorunu ile uğraşıyordu ve 3-5 yıl içerisinde menopoz tehlikesi vardı ama doğal yolla hamile kaldı, Eyşan bebeği kucağına aldı... ♥ ♥ ♥
HACER_31: 32 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, bir düşük olayı var, ocak 2012 de myomdan ameliyat oldu, bi süre sonra doğal yolla hamile kaldı, kızımız yolda..
SEVİNC007 (topiğin yemek annesi): 33 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 5,5 yaşında bir oğlu var, ikisi 10 haftalık biri 14 haftalık 3 tane düşük ve 1 adet kimyasal gebelik olayı yaşadı, kanda pıhtılaşma sorunu ve protein s düşüklüğü var, ağustos 2012 de çalışmalara tekrar başladı...♥ ♥ ♥
HADİSKO: 25 yaşında, 3.5 yıllık evli, ev hatunu, 2 yıldır bebek çalışmaları yapıyor...♥ ♥ ♥
BEGUMSAVCI: 23 yaşında, 1 yıllık evli, ev hatunu, 2 kez aşılama denemesi var, bebişi olmaması için tıpta bi nedeni yok doktorlar pskolojik diyo...♥ ♥ ♥
PASAM3405: 32 yaşında, 11 yıllık evli, ev hatunu, 20 haftalık bir bebeğini düşükle kaybetti, 7 yıl sonra 18 haftalık bebeğini de kaybetti, 1 sene önce 18 haftalık bir bebeğini daha kaybetti, kan pıhtılaşması var, pko var, rahim ağzı açıklığı var, şu an diyette 75 kiloya düşerse , inşallah şansı yükselecek...♥ ♥ ♥
BEYDAĞLI: 33 yaşında, 15 yıllık evli, ev hatunu,7 tane düşüğü var, kan pıhtılaşması,ve Anti Kardiopilin M ve G diye sorunları var, şu an korunma sürecinde...♥ ♥ ♥
SESSA: 36 yaşında, 7 yıllık evli, 5 yıl korundu 2 yıldır bebek çalışmaları yapıyor...
VİLMA: 30 yaşında, 3 yıllık evli, ev hatunu, harika bir eş ailesine sahip, tıkır tıkır yumurtluyor, prolaktin ve troid sorunu vardı onlar için tedavi oldu, hamile kalmayı hızlandırmak için şimdilik klomen tedavisi görüyor...
CAKMAPOLYY: 24 yaşında, 3 yıllık evli, ev hatunu, 1 yıldır bebek için tedavi görüyordu, incili hatunNot: Kocişine hastalıklı bir şekilde aşık, soğan küründen sonra hamile kaldı, oğlumuz yolda ♥ ♥ ♥
UMUDUM_31: 33 yaşında, 8 yıllık evli, İngiltere'de ev hatunu, 3 düşük 1 kimyasal gebelik yaşadı, kanda pıhtılaşma sorunu var...♥ ♥ ♥
Artık "akşama misafirim var ama ne yemek yapacağımı bilemiyorm:96:" derdinden kurtulun.
Artık "yemek annemiz" var...
iinsallh tatlm insllh âllah kimseyi zorda birkmz sen dua et koly ciksn oglanck isim guzlms ama daha cok dagsr heraldebana güzel şeylerle gelbn daha havalı kısma gelemedim göbeğim şişsin bakcaz nekadar havalı
amin inşallah Allah kolaylığını veriri :18::18:
eşimle benim aklımda '' Agah '' diye bi isim var şimdilik ama bakalım zamanla ne olcaK :)
Yasasiiin hos geldinn bi fistik daha dustu aramiZaaaaaabende varım bendeeee 3 yıllık evliyim bebek bekliyorum inşallah en kısa zamanda müjdeyasli haberleri alırız
canım bana kalsa 10 doktora kalsan 5 kilone güzel bi haber bende bugün tartıda 1 kilo eksildiğimi görünce okadar sevindimki sanki 5 kilo vermişim gibi
peki kaç kilon kaldı daha vermen gereken:26:
kıyamam ben sıpama ben im çocugn aşı olsa aglasa şahsen ben aglarım kıyamıyorm bebeler yaasi yaptrdik sabhleyin
1.asida oglum sadece IH IH IH sesi cikardi
aferin tosunm aglamdi dedim
2.asida kiyamet koptu
atlttk cok sukur
3,5 sene oldu evlenelii 1 tane 19 haftalık bebek kaybım varpko var tedavi gördüm ara verdim ilk düşüğümede bu bebeişemede doğal yolla hamile kaldım çok şükürrrrrr 28 yaşındayııımmmm anasınıfı öğretmeniyimmmm evim kiraaaaaaa araba eşimde var şöförlüğümü yapıyorrrrrrrdaha yazimmi annem
3 kilo gitti bbemOoo kaç kg eksi gördün peki ? Bıraktınmı sen korunmayı paşagül ???
vallahis ana ropr veriyimde dinle bgün erkenden kalktım eşimele kahvaltı yaptım sonra kaynanam gittim kaynımın kıyafetlerini ütüledin 20 sonra sayamadım tşörtlerinin takım elbiseler gömlekler çapşonllar daha sayamadıkalrım dolabını yerleştirdik gelin hanıma kalmasınd iyenapiyonuz bacilarrrrr
sıpa oynamaya başladımı merak ettimabla ben üzerinize afiyet birgüzel üşütmüştüm çok şükür bugun iyiyim toparlandım :) paşamızda iyi anasılya birlikte takılıyo işte :)
pasa kim olumpipi o
iinsallh tatlm insllh âllah kimseyi zorda birkmz sen dua et koly ciksn oglanck isim guzlms ama daha cok dagsr heralde
İis yapiyomsn evde kaynvaliden anlaysli mi
Yasasiiin hos geldinn bi fistik daha dustu aramiZaaaaaa
İnsallah giris yaptgn gibi eglencelisindir her zaman
Ne zamandr. Bebek calsmalari yapiyosunuz canim
ahh keske her zaman becerebilsekgünaaaaaaaaaaaaaaaaydın kızlaaaaaaaaaaar
herkese mutlu musmutlu bi gün diliyorum içinde yaşadığımız şu anın kıymetini bilelim ve elimizden geldiğince güzel geçirelim geçmişi geleceği boşverin şimdiki zamana odaklanalım en doğrusu bu
en azndan hizlandirmk adina klomen tedavisi falan uygulamasi gerekmezmikiyaklaşık iki yıldır istiyoruz ama olmuyor doktorlara göre engel bi durum yok zamana bırakın kendiliğinden olur diyorlar [ah bu zaman yok mu]
dun senn tarf verdign cirbayi yaptimMenu veriyom
Yayla corbasi
Kofte patetes ve
Karnibahar kizartmasi soslu
Nohutlu pirinc pilavi
Ayran
gece herifi ise yolliym oglanida uyutuyum buyukpcden koyiyim bocukum
anaa kadina bak tam bizim topikin kalemi
baaa bak kadin hep boole aalenceli olcan taaaammiiiiiiiiii
topke gelipte sana bisi denmesini bekleme
gelir gelmez kafamiza gecir
ulan boole eglenceli analarin cicuklari nasil olur acep
keskem sizler gibi kafa dengi bi borulcem olsaydi
hay anasini yaaaa ne suuper olurdu
topikimize hos geldinnnnnn
misafirsn diye simdiye kadar is yaptirmdk ama bundan sonra sabak topiki acan siler supuru tufekhaneyi yikar
cayi dmler
hava sogksa petekleri yakar
son cikanda isiklari sondurur
pasa kim olumpipi o
Sensn yapklu
Zacini basin yolarm senin
Nazooo nerdesinnnnnn
Naz
ayy su orkid reklamlarina sinir oluyorum
birbirlerinin totolarini agzlarina sokuyolar
koku varmi yokmu anlasilsin diye:120:
nazooo gelmissssssssss nazooo sende seviyodun dimi paposuuuuuuuu
ahh keske her zaman becerebilsek
en azndan hizlandirmk adina klomen tedavisi falan uygulamasi gerekmezmiki
sorun olmaya bilir ama 2 yil olms bisey yapmali bence artik
sperm testide yaptrdinizmi tatlim:26::26:
dun senn tarf verdign cirbayi yaptim
nohutlarin kisa sureli bi haslamadan sonra hemen pismeyecegini unutmusum
cirbanin icinde nohutlar hirt hirt kalmslar
tencereden nohutlari ayikladim mecbur
benden on numara bi ev hatunu olur amaa ben goremem
kocamn bisi yemiyo olmasi avantaj gibi gozksede buyuk bi dezavantaj
hic yemek yapma pratgm olmuyo
yemek konusunda olgunlasamiyorum
yemekli bi misafir gelse makarna kizartmasi olur herlde menumde
Sensn yapklu
Zacini basin yolarm senin
Nazooo nerdesinnnnnn
Naz
ahh keske her zaman becerebilsek
en azndan hizlandirmk adina klomen tedavisi falan uygulamasi gerekmezmiki
sorun olmaya bilir ama 2 yil olms bisey yapmali bence artik
sperm testide yaptrdinizmi tatlim:26::26:
dun senn tarf verdign cirbayi yaptim
nohutlarin kisa sureli bi haslamadan sonra hemen pismeyecegini unutmusum
cirbanin icinde nohutlar hirt hirt kalmslar
tencereden nohutlari ayikladim mecbur
benden on numara bi ev hatunu olur amaa ben goremem
kocamn bisi yemiyo olmasi avantaj gibi gozksede buyuk bi dezavantaj
hic yemek yapma pratgm olmuyo
yemek konusunda olgunlasamiyorum
yemekli bi misafir gelse makarna kizartmasi olur herlde menumde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?