Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kuzummmmmmm nerdesin yaaaa olduk meraktan gule gule otur evinde saglikla sihhatle insallah hersey guzel olacak icini ferah tutt
Ugraa bizi birakma annnemmmm hemsom topraaam

Kuzummmmmmm nerdesin yaaaa olduk meraktan gule gule otur evinde saglikla sihhatle insallah hersey guzel olacak icini ferah tutt
Ugraa bizi birakma annnemmmm hemsom topraaam

tamam kuzucum hep aklımdaydınız inanın ama elim gitti gitti geldi giremedim hiç..çok öpüyommmm akşam girmeye çalışıcam...görüşürüz

kızzzlllaarrrrrrrr bugün doktora gittim sonunda bebiş görünmedi daha çok küçük dedi doktor ama rahim güzel kalınlaşmış dedi iğnelerimi aldımmm ayyyyyyyyyy iğne batarken acımıyoda ilacıı çok fenaaaaaaa yakıyorrrrrr:18::18::18::18::18::18:değerimmmm pazrtesi 235 ti bugün 915 olmuşşşş iyi yükselmiş dedi kız fazlamı artmışşş sizce ikiz olsa ne güzel olur ya bi kız bi erkekkkk ooooooooohhhhhhhhhhhhhhh mis gibi olurdu valla haftaya gel dedi keseye bakacakkkk

canım arkadaşıımmmmmm benimmmmmm seni çok özlemiştiiimmmm desm yalannnn hergün başının etini yiyorum telde çift çizgiyi görünce bile ilk seni aradım hemde hemennn çünküüü seni çok seviyoruuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hep dualarımdasınnn kuzucummm en kısa zamanda karnına meleğin düşsün sağlılkla kucağına il inşallahhhh sen herşeyin en güzeline layıksııınnnn kuzucummmmm allah gönlüne göre versiiinnnn

yaaa
bende yazmayı özledım açıkçası
yazın ne guzel bunlarn muhabbetını yapardık
eroşta vardıeroş kimdiki ya
ben yıne yazarımda nazocum fırst bulamıyorum
-------
inşallah sende koyduktan sonra nasl çıkartcağını düşünürsün
----
ay alemsın bırbırlerının içine giriyolar
ay ne biliyim nazo ya tek başına yemek yemek haz vermıyo insana iştahıda olmuyor insanın
ama haklısın kendm için yapmam lazım benm

o zaman kızlar sızden bişi istiycem bana yardım edin
sebze yemeklerini bana öğretin bende sırayla yapayım
hem 2ay sonra oğlanda yemeye başlıycak
oğlana makarna hüpletmeyimi öğretcem

çok üstüme gelmeden sebze yemeklerini öğretmeye başlayın
çorba çeşitleri biliyorum az çok
ama sebze yemeklerinden pek haberim yok
belki bu sayede herifte yemeğe alışır
zati çarpışamıyok bari yemekte biraraya gelelim

ohh maaşallah tatlım
sen bi tane doğurda ondan sonra karar ver ikiz istermiydin acaba
kız benm reglim 6gün geçmişti değerim 3170ti
acaba ikizmikine dedik ama tek bebek çıktı

canimsin yaaaa bende seni çok seviom bitanem...ne kadar konussakda özledim ama :-D ;-) duaların için çok saol kuzucummm....hayırlısı diyelim ...Allahım sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn Aminnnnnnnnnnnn....öpüyorum cook...

evet yapıldı klomen tedaviside gördüm pek işe yaramadı iğneli tedaviye başlayacağız kısmetse

dumannnn gözün aydın cnm kavuşmuşsun meleğineee...Allah ım esirgesin...nasıl bebiş iyimi?

dumannnn gözün aydın cnm kavuşmuşsun meleğineee...Allah ım esirgesin...nasıl bebiş iyimi?
Canım selam seni görmek ne güzel nasılsın :) çok sağol darısı sana ve tüm kalan arkadaşlarıma... Bebiş çok iyi maşallah 3. Aya başladık büyüdü artık :)

canım selam seni görmek ne güzel nasılsın :) çok sağol darısı sana ve tüm kalan arkadaşlarıma... Bebiş çok iyi maşallah 3. Aya başladık büyüdü artık :)

iyiyim cnmm...aynı nakarat devam...ay maaşallah yaaa büyümüş kuzu...zaman ne çabuk geçio...kokla yerime

Başakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk napıon annemmmm ege nasılllll?

Sagl guzzel teyzemiz ege iyi su an uyutmya calsiyorm
Ak olsn sen bizi terk ettin demk
Umutszlugami kapldin sen
Olmucak sanirim demssn
Kim kirdi kim yikti umutlarini

Sagl guzzel teyzemiz ege iyi su an uyutmya calsiyorm
Ak olsn sen bizi terk ettin demk
Umutszlugami kapldin sen
Olmucak sanirim demssn
Kim kirdi kim yikti umutlarini

teyzesi yesin onu uyusunda büyüsün ....terk etmedim kuzum ii değilim o kadar umutsuz vakayım ben artıkın

Zabaaaan o saatinde ne halt garistiriyosa hortlams erkenden
evet yapıldı klomen tedaviside gördüm pek işe yaramadı iğneli tedaviye başlayacağız kısmetse
Hayrlisi olsn. Cnm . Rabbim bos cevrmesn emeklerinizi
Sen ev hatunu musun neden sık gelmigosun
teyzesi yesin onu uyusunda büyüsün ....terk etmedim kuzum ii değilim o kadar umutsuz vakayım ben artıkın

Noldu annem anlat bize dertleri paylasmazsk ne anlami kalir topikimzn
Bu kadar zamandr arkadaslgmz vR

iinsallh tatlm insllh âllah kimseyi zorda birkmz sen dua et koly ciksn oglanck isim guzlms ama daha cok dagsr heralde
İis yapiyomsn evde kaynvaliden anlaysli mi

evet kaynoş anlayışlıdır..ee tabi iş yapıyorum ama kaynoş evdeyken birlikte yapıyoruz o yoksa cok mecbur kalırsam süpürüyorum..evdeyse yemekleri zaten o yapar..rahatım o konularda çok şükür..

haklısın kimbilir daha ne isimler gelip gitcek ama o isimde eşimle kararlı gibiyiz bakalım..hele bi doğsunda hayırlısıyla..kuran kursuna gidiyorum Rabbim kabul etsin artık o kadar dualardan sonra annesini zorlarsa doğarken dahada yapcak bişeyim yok teyzesi

sıpa oynamaya başladımı merak ettim

daha 3 gün önce falan ilk kez hissettim..sanki bişey attı gibi sert bi şekilde..başkada tık yok hissetmiyom

giremiyorum sık sık sakın demeyin hamiş kaldı gelmiyo diye..inanın yoğun değil gibiyim ama hep bişeyler çıkıyo..yoksa girmezmiyim hiç..sohbetlerimizi özledimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…