ben geldimmm...uzun zamandan sonra hepinize merhaba...nasılsınız bakalım? ben idare ederim işte...pek girmek gelmio içimden...hayatımda bi değişiklik yok...olması içinde uğraşmıcam zaten artıkın...evime taşındım...sadece haftasonları kullanıom ama...kayınvaldemde kalıoz...benim aklıma gelenler şimdilik böyle...bundan sonra girmeye çalışıcam ama akşamları ...
Kuzummmmmmmnerdesin yaaaa olduk meraktan gule gule otur evinde saglikla sihhatle insallah hersey guzel olacak icini ferah tutt
Ugraa bizi birakma annnemmmm hemsom topraaam
ben geldimmm...uzun zamandan sonra hepinize merhaba...nasılsınız bakalım? ben idare ederim işte...pek girmek gelmio içimden...hayatımda bi değişiklik yok...olması içinde uğraşmıcam zaten artıkın...evime taşındım...sadece haftasonları kullanıom ama...kayınvaldemde kalıoz...benim aklıma gelenler şimdilik böyle...bundan sonra girmeye çalışıcam ama akşamları ...
yaaabunları yazmanı özlemişim
valla ben koyamadığım gibi nasıl çıkaracağımı düşünüyorum
geldim
aynen bende illa koku duymak için okadar birbirilerinin içinemi girmeleri lazım
evet bende seviyordum eğlenceli bi hatundu ve boş değildi
ay ne biliyim nazo ya tek başına yemek yemek haz vermıyo insana iştahıda olmuyor insanıncanım sende kendin için yap boşver kocanı o yemiyor diye neden içinde kalsın neyi denemek istiyorsan yap
ben kocama baksam bende hiçbişey yapamam
ama kendim için deniyorum yapıyorum ister yer ister yemez
valla bazı günler öyle yemekler yapıyorumki misafir gelecek sanırsın çeşit çeşit
hec bise yapaman
:120: makarna kizartmasimiiii :120:
Ben olsam herifi hic sallamam yaparim
Yarin birgun ogluna hazirlik olur o cocuk ne yicek
Makarna kizartmasimi
Sebze yemegi yemezse nolurrr
Sen kendini gelistir o zaman yer
Sen bisi yapmiyonki herif yesin
Ewde pisse kokusuna dayanamaz yine yer
kızzzlllaarrrrrrrr bugün doktora gittim sonunda bebiş görünmedi daha çok küçük dedi doktor ama rahim güzel kalınlaşmış dedi iğnelerimi aldımmm ayyyyyyyyyy iğne batarken acımıyoda ilacıı çok fenaaaaaaa yakıyorrrrrr:18::18::18::18::18::18:değerimmmm pazrtesi 235 ti bugün 915 olmuşşşş iyi yükselmiş dedi kız fazlamı artmışşş sizce ikiz olsa ne güzel olur ya bi kız bi erkekkkk ooooooooohhhhhhhhhhhhhhh mis gibi olurdu valla haftaya gel dedi keseye bakacakkkk
canım arkadaşıımmmmmm benimmmmmm seni çok özlemiştiiimmmm desm yalannnn hergün başının etini yiyorum telde çift çizgiyi görünce bile ilk seni aradım hemde hemennn çünküüü seni çok seviyoruuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhep dualarımdasınnn kuzucummm en kısa zamanda karnına meleğin düşsün sağlılkla kucağına il inşallahhhh sen herşeyin en güzeline layıksııınnnn kuzucummmmm allah gönlüne göre versiiinnnn
ahh keske her zaman becerebilsek
en azndan hizlandirmk adina klomen tedavisi falan uygulamasi gerekmezmiki
sorun olmaya bilir ama 2 yil olms bisey yapmali bence artik
sperm testide yaptrdinizmi tatlim:26::26:
dun senn tarf verdign cirbayi yaptim
nohutlarin kisa sureli bi haslamadan sonra hemen pismeyecegini unutmusum
cirbanin icinde nohutlar hirt hirt kalmslar
tencereden nohutlari ayikladim mecbur
benden on numara bi ev hatunu olur amaa ben goremem
kocamn bisi yemiyo olmasi avantaj gibi gozksede buyuk bi dezavantaj
hic yemek yapma pratgm olmuyo
yemek konusunda olgunlasamiyorum
yemekli bi misafir gelse makarna kizartmasi olur herlde menumde
Canım selam seni görmek ne güzel nasılsın :) çok sağol darısı sana ve tüm kalan arkadaşlarıma... Bebiş çok iyi maşallah 3. Aya başladık büyüdü artık :)dumannnn gözün aydın cnm kavuşmuşsun meleğineee...Allah ım esirgesin...nasıl bebiş iyimi?
canım selam seni görmek ne güzel nasılsın :) çok sağol darısı sana ve tüm kalan arkadaşlarıma... Bebiş çok iyi maşallah 3. Aya başladık büyüdü artık :)
Başakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk napıon annemmmm ege nasılllll?
Sagl guzzel teyzemiz ege iyi su an uyutmya calsiyorm
Ak olsn sen bizi terk ettin demk
Umutszlugami kapldin sen
Olmucak sanirim demssn
Kim kirdi kim yikti umutlarini
Zabaaaan o saatinde ne halt garistiriyosa hortlams erkendenGunaydinnnnnnnn
Hayrlisi olsn. Cnm . Rabbim bos cevrmesn emeklerinizievet yapıldı klomen tedaviside gördüm pek işe yaramadı iğneli tedaviye başlayacağız kısmetse
teyzesi yesin onu uyusunda büyüsün ....terk etmedim kuzum ii değilim o kadar umutsuz vakayım ben artıkın
iinsallh tatlm insllh âllah kimseyi zorda birkmz sen dua et koly ciksn oglanck isim guzlms ama daha cok dagsr heralde
İis yapiyomsn evde kaynvaliden anlaysli mi
sıpa oynamaya başladımı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?