Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Basak karisii istedigin sebze yemegi tarifi verebilirim mesela karnibahar sebzeli
Karnibahari ciceklerinden ayir kaynayan suya iki yemek kasigi sut koy
Karnibaharin kotu kokusunu alir at o suya hafif hasla suzgece al
Bir tane sogani yagda kavur tavuk gogsu varsa yarim
Tavuk gogsunu kup kup dogra at kavur bir patates
Bir havuc kupten biraz iri at azda onlari kavur
Biraz salca koy karnibaharlarida at ustune kadar suyunu koy
Cok tasmasin tuzunu at kisik ateste pisir yanina bulgur pilabi yogurt
Tam bir sebze yemegi benim oglan sewerek yiyor
Yarinda pirasa tarifi var kiymali ispanak bide.

aaa süppersinn aşşkım yaa
işte yemek anası oldun olalı bi işe yaradın
ama dur yavaş gel hemen yarın başka verme kfam karışır
bu arada karnıbahardan şiddetle kaçınırım
bakalım nasıl yiycem

pazartesi günü pazardan alıyımda yapıyım

sen bööön nerdeydin rapor virmemişin

boon gune gittim aasamda komsuya bebek gormeye gittim.
Sunu unutma cocugunuz sizin beslenme seklinizi ornek alir
O evde sebze pisip yenmezse cocukta senin yemedigini yemez
Ege ek gidaya gecince ona tarifler veririm sebze pureleri
Corbalar meyve suyu ve puresi meyveli yogurt zavallim
Makarnaylanmi buyusun

Amiiiinnnnnn

Hayirli cumalarr cumamiz mubarek olsun
Rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip eylesin.
Saglik sihhat huzur mutluluk ve agiz tadiyla insallah amin.

kadınlar rapor veriyim didim
kızlar 2 gündür gelemedim malum dügün telaşemiz var inanın dün 1 geldim eve taksiyle kaynanam yarın gene gelirsin dedi boşboşna para verme dedi vallahi kilo bildirimi yapıcem diye geldim eve okadar yorldmki dün yemekleri dagıt sofra kaldır sofra kr bulaşık yıka diger eve git malzeme götür kadınlara kaynanamların evinde erkeklere kaynanamın komşsnda verdik anahtar bendeydi yemege gelenlere çeyiz göster eltim bir halta yaramadı anca konu mankeni gibi oturd dedim okadar kişi var az kişi yardım ediyor bulaşık makinası var ama şimdi kaç saat yıkıyor elde yıkadım dedimki sen çaylara bak döktüm 40 kadar çay dagıttım gidenlerde cabası tabi dedim sen çaylatra bak ben blaşık yıkıcam tamam dedi anacım baktım başkaları geliyor çayı dökmeyededim elti çaya bakmıyormsn bakıyorm deyince ne gzüel bakıyorsn bölemi bakılıyor dedim sen sinirlerim tepeme çıksın kaynanam kızım bulaşıgı sonra yıkarsın çaya bak dedi dedim eltim bakıcek biz mtfaktayken başkaları getirince ben coştum ona dök demiştim yza bakala he sen dedim kaynanam boşver dedi inanın yataktan zor kalktım kahvaltımı yapıcam kaynanama gidcem temizlige halamlar orda gitmediler kaldılar kaynanam erken gel kahvaltıyı hazırla dedi pazara kadar canım çıkmazsada yeter herkez gıpta etti anacım ne güzel kilo vermişsin dedi drdlar çokta hayır duası aldım allah sana hayırlı evlatlar versin rabbim ne muradın varsa ne istiyorsan versin dediler bende allahım deidm her diyene hayırlı bebeler ver eşime hayırlı kapılar verde çalışsın evime ekmek getridin bebeglerimin rıskını kazanalım babamın ruhuna gitsin dedim durdum anlıcagınız bu şimdi kahvaltımı yapıcam çıkıcam eşimle evden sonra ver elini kaynanamın evi oranın yemek odasının vitrimini temizledim yatak odasınınıda temizledim yemek takımlarından ttn tencerelere kadar yapılıcak teopsileri borcamları saymıyorum mutfak ayaktaydı ben eve gelriken orayıda temizlicez benim anam aglıcek gene eve gelmem lazım kaynanam gelirse dügün varya kına biizm evin burdan gidilicek kızlar bende yatılıya kalınıcakevi gece gelrisem dip köşe gene bir süpürüyüm diyorm ev temiz ama olsun ban dua edin pazara kadar öteki tarafa gitmiyim bu tempoyla

niye ööle diyon makarna çeşitleride çok yani
hergün birini yaparım oğlana

6. aydan soona çirba suları içecekmiş oğlan
sen bana yazarsın tarifler okmu bebeğim

günde kimbilir neler yedin açboğaz
hayırlı cumalarr...Allahım tüm dualarınızı kabul etsinn...
seraycım hangı saatlerde online oluyosun senı yakalamak istiyorummmmmm

Son düzenleme:

başakcım iş az olunca açıom oda belli olmuyo...ama bugün sürekli açıp baktım sen burdamısın diye...bakarım ara ara yakalarım seni...

gitsen kendini bük
Kiskancccc makarna guzelii
ac bogaz sensin
Egeme feda olsun tariflerrrr
Anasini yolarim ama danasini severim
6 . Aydan sonra deel 6. Aya girince
Meyve sulariyla baslican evde sen yapacan
Hayırlı cumalarr arkaşlar
Tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle

Aminnn canim hayirli cumalaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…