Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selamlar bende gezmeye gidiyorum diyimde çıkıyım dedim
başak bişeyler karıştırmıyorum ev işleriyle biraz haşır neşir oldumda fazla giremedim
akşama görşürüz

onsozglan uyudu dedkten 15dksonra uyandi

polly gibi alnti yapmaya isenmedm ama alintim gitms

tciz ederek dalga gecp durma

NOrmaldde islere yetsiydum ama 2 gundur ordek uyumuyo
bidde bizim uyuma seklimz farkli
kucakta uyuyo
yani uyumasi icin ordek kucagmda tempolu sekldde 70ve uzeri tur atiyrm
buda beni 2 gundur mahfeti
bu huydan nasl vazgeciririm oglani blmiyorm

ayrica ben herfle 5yil flort ettim
salonda filanda bulmadmevde gordum
bana hep su cumleyi kurardi "benmle evlenecek kiz cok sansli cok eglenceli biriyimdir
bende eglenmeye geldim

Son düzenleme:
selamlar bende gezmeye gidiyorum diyimde çıkıyım dedim
başak bişeyler karıştırmıyorum ev işleriyle biraz haşır neşir oldumda fazla giremedim
akşama görşürüz

Aksam oldu nazooo nerdeziiiiiiiiiinnnnn

selam hatunlar nasılsınız?

basakcim cuma günü sana yazdıktan sonra bakamadim acayip yoğundu işler...ben suanda nigdedeyim 7 de geldik...insallah pazartesi yoğun olmazda görüşürüz....şimdi cikiom....opuldunuz:-*

sana özel alıntı yaptım
ben üşengeç bi şahsiyetim taaammmııı :)

erkeklerin evlenmeden önce söylediğinin tam tersi olduğunu malesef evlendikten sonra anlıyorsun:44:

Aksam oldu nazooo nerdeziiiiiiiiiinnnnn

akşam eve geldim ama kardeşimle geldim çay falan içtik anca gitti
bende anca girebildim ama ütü yapmam lazım

Amma saftirikmissin sendeee erkek milleti soylediginin tam tersidir
Gerci annesiyle beraber oturdun cok eglenmissindir
sana özel alıntı yaptım
ben üşengeç bi şahsiyetim taaammmııı :)

iyi pazarlar kızlar :16

iyi pazarlar canimmmmmmm

İyi pazarlar hatunlarrrr... Napıyosunuz pazar pazar benim gibi eve tıkılan varmı aranızda ? Kocam misafir getirmeye gitti evi mok götürüyo, Eyşan'ın çingenliği üzerinde memeden ayırınca zırlıyo öyleee bakakaldım napcam ben bide aksine hava güneşli canım dışarı çıkmak istiyoooo

Yine bennnn nerde herkes yaaa çok sıkıldım bugün.... Buraya yazdıktan sonra annemi aradım dedim böyle böyle misafir geliyo evde herşey heryerde sonra azcık acıtasyon veee 10 dk sonra kapı çaldı annem yeğenimide kaptığı gibi gelmiş :)) Eyşan'ı 4 yaşındaki yeğenime emanet ettik annemle elbirliği yaptık ev bal dök yala oldu, misafirime de mis gibi bi kahvaltı sofrası hazırladım( eşimin eniştesi misafirde ) eee onlar dışarı çıktı ben yine kös kös kalakaldım çoook sıkıldımm çoook

bende tekim canım esım calısıyo bugun eysan napıyoo

Kizma tatlim bu aramizda bi espiri oldu
Cok sevimli oluyo alinti yaparken ve ya yapamyinca akillara sen geliyosun

yok be kuzumm kızmadım niye kizayım :) takılıyom işte

napıyonuz bakayım bende çarşıdaydım kocişle yeni geldim benimkide arkadaşlarıyla görüşmeye gitti..klasik bi pazar günüydü işte..

merhaba kızlar nasılsınızz? kimler hamile ben yokken? ben de kötü günler yasadım 3 lü testten sonra.. sizinle paylasmak istedim.. eger 3 lü test yaptırırsanız ve ya 2 li kesinlikle sonucuna inanıp hüsrana ugramayın. amniyosentez yaptırdum bu arada. sonucu cuma günü aldık. şükürler olsun ki tertemiz... ama tabi son 2 ayımızı mahvetti bu olay.. amniyosentez yaptır diyosa doktorunuz düsünmeden yaptırın.. 1 dakika bile sürmeyen bir iş. içiniz rahat oluyor en azından..

umarım sizlerde böyle bi sorun olmaz.. işte ben buralara gelmeyeli basıma bunlar geldi. hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…