Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Geçmiş olsun cnm yaa neyseki sonunda herşey temiz çıkmış 2 li 3 lü testlerde yanılma payı çok yüksek oluyo haklısın ama yinede yaptırmak lazım geliyo işte... Geçmiş olsun tekrardan

demekki eysanin cinganligi sana cekmis demwkkiii

Oyyyy oyyyyy bendede ikilide risk cikmisti bende yaptirdim omrumu yedi o bekleme surecii Allah yardimcimiz olsun.
Gecmis olsun saglikla kucagina alirsin insallah.

bununla geçmiş olsun inşallah sorunsuz bi şekilde kavuşursun yavruna

Pasaaaaa valla ben okurken psikopata bagladimmmm
Bu ne yaaaa bu yogunlugu sagsalim atlatirsan sana madalya takacam soz
boyle okudum resmen yaaaa

cumA GÜNÜ KAYNANAMIN EVİNİD İP KÖŞE TEMİZLEDİM CUMARTESİ ÇEYİZLER SERİLDİ KINA VARDI AKŞAMA ALLAHIM HALAM VE KIZLARI BAN KALMAYA GELDİ SAAT SABAH 5 YATTIK NE ÇENE VARMIŞ KARDEŞİM ESNİYİP DURUYORM GİİDP UYCAM BEBELER DÜGÜNÜ YAPTIK ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ GİİDİP UYUCAM DUŞUMDA ALDIK
AKLIMA GELMİŞKEN BİRŞEY SORNCAM BNENİM ADETİM 26 OLMAM LAZIMDI 3 GÜN ÖNCE EŞİMLE EVCİLİK OYNAdıkhafif pembemsi akıntım geldi bende dedimki adet oldm anacım ped koydm nerde olucak bgün geçe çıkardım 2 gün bekledim oklmadım adetim yakın ne olduda böyle old biri ses versin sizlerde hiç böyle birşey oldumu

Biricikin dogum gunuymus bugunnnnnn
Canim nice senelere sevdiklerinle saglikla sihhatle
Bol bebisle insallahhhh

merhaba arkadaşlar bende de kist vardı onun için soğan kürünü 1 ay uyguladım ve ay sonunda kontrole gittiğimde kistim tamamen geçmişti. doktor kistin çok büyük olduğunu ve doğum kontrol hapı kullanmadan geçmeyeceğini söylemişti ama ben hapı hiç kullanmadım. daha sonra da yapılan testlerde fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi (12 civarıydı) bu değerle hamile kalmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi çok üzüldüm yıkıldım tabi ama bi daha başka bi doktora gitmedim bile. burdan okumuştum bal, çörekotu, tarçın karışımını kullandım 1 ay ve o ayın sonunda hamile kaldım Allahın izniyle şu an 13 haftalık hamileyim eşimde bi sorun olup olmadığını bilmiyorum ama ona da 1 ay keçiboynuzu kürünü uygulamıştım ne kadar faydası oldu bilmiyorum tabi ki herşey Allahtan gelir O ol derse olur belki sizde denemek isterseniz diye paylaşmak istedim

demekki eysanin cinganligi sana cekmis demwkkiii

Oyyyy oyyyyy bendede ikilide risk cikmisti bende yaptirdim omrumu yedi o bekleme surecii Allah yardimcimiz olsun.
Gecmis olsun saglikla kucagina alirsin insallah.

Eyvah duman cingan miymiiiiissssss
Cincinden mi

Kadin kocanla carpisamadin sikintidan bana sariyon
Sensin uyusuk pis pasakliiiiiiiii
Sende qara bocuk anasisisin yapukluuuuuuuuuuuuuuu

Reql olmssn habr verdiqn icn tskler tkb olarak bilmemde fayda var
Onumzdeki carpsmalara bakicaz demekki

İki gundur kocayla kavga ediyorz buyuk bi tartsma yasadk
Burasi burdaki sohbetler icimi aciyor cok mutluyum rdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Keskem toplanip sana gelsek jetgill bize ne guzel bogazlar yaparsin

dogm günün ktlu olsn biricik bebem benim çıkmam lazım teyzemin kızına gidcem bu arada dügün bitti çok şükür bende bittim rapor veriyorm altınlar paralar bendeydi
5 milyar parası 22 çeyregi 20 doları old işin tuafı az old neden acaba ben kaçtım 5 gibi evdeyim menüde
tarhana çorbası etli domatesli biberli bulgr pilavı
eşşek baklası cacık var tatlıda gözüm alırsa kemal paşa tatlısı yapıcam
çayın yanınada elmalı ve erikli kurabiye tzl krabiye çukulatalı krabiye yaopıcem yarın ablama giidcem annemi almaya kızlar ben kaçtım
sevinç kadınım ben bittim bacım çok yorldm okeye dönüyorm okadar yorklmuşmki yataktan kalkamadım 1.5 saat yürüdüm bgün evim temiz eve gelince nevresimler katlanıcak geçirilicek renklileri atıcam makineye akşamada yemek yapıcem olup biticem yarın annemi getiricem ne zaman gdier allah bilir görüşrüz sonra olrm kızlarokadar yoruldumki azda gezeyim degilmi
im degilmi

heeee sana sardimmm kime sarayim
Sen dahaaa coook kavga edersin o vurdum duymaz heriflen
gelin kizzzz neler neler yaparim o garabocugude yerimmmmm

Kadin kaynosun geliiiimi hergun egeyi sewmeyee
Kocisle niye birbirinize girdiniz herzamanki mevzuumu :26:

heeee sana sardimmm kime sarayim
Sen dahaaa coook kavga edersin o vurdum duymaz heriflen
gelin kizzzz neler neler yaparim o garabocugude yerimmmmm

Coook kavqa ederiz biz cooook daha
Topikte esiyle benim kadar kavga eden yoktur eminim

Evlermiz yakin olaydi qara bockle sa qelirdim totomu yayar otururdum
Yer icer aksamda evime gelirdim ahhh ahhh:106:

Karnibahr aldim su yemeee yapiyim baklim

heee ne guzel olardiiiiiii duru dogurunce gidip bebeeni sewecem evini biliyom
Yap haslama suyuna sut koy haa kapagi acik hasla kokusu gitsin
Takildigin bise olursa sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…