Geçmiş olsun cnm yaa neyseki sonunda herşey temiz çıkmış 2 li 3 lü testlerde yanılma payı çok yüksek oluyo haklısın ama yinede yaptırmak lazım geliyo işte... Geçmiş olsun tekrardanmerhaba kızlar nasılsınızz? kimler hamile ben yokken? ben de kötü günler yasadım 3 lü testten sonra.. sizinle paylasmak istedim.. eger 3 lü test yaptırırsanız ve ya 2 li kesinlikle sonucuna inanıp hüsrana ugramayın. amniyosentez yaptırdum bu arada. sonucu cuma günü aldık. şükürler olsun ki tertemiz... ama tabi son 2 ayımızı mahvetti bu olay.. amniyosentez yaptır diyosa doktorunuz düsünmeden yaptırın.. 1 dakika bile sürmeyen bir iş. içiniz rahat oluyor en azından..
umarım sizlerde böyle bi sorun olmaz.. işte ben buralara gelmeyeli basıma bunlar geldi. hepinizi öpüyorum
İyi pazarlar hatunlarrrr... Napıyosunuz pazar pazar benim gibi eve tıkılan varmı aranızda ? Kocam misafir getirmeye gitti evi mok götürüyo, Eyşan'ın çingenliği üzerinde memeden ayırınca zırlıyo öyleee bakakaldım napcam benbide aksine hava güneşli canım dışarı çıkmak istiyoooo
merhaba kızlar nasılsınızz? kimler hamile ben yokken? ben de kötü günler yasadım 3 lü testten sonra.. sizinle paylasmak istedim.. eger 3 lü test yaptırırsanız ve ya 2 li kesinlikle sonucuna inanıp hüsrana ugramayın. amniyosentez yaptırdum bu arada. sonucu cuma günü aldık. şükürler olsun ki tertemiz... ama tabi son 2 ayımızı mahvetti bu olay.. amniyosentez yaptır diyosa doktorunuz düsünmeden yaptırın.. 1 dakika bile sürmeyen bir iş. içiniz rahat oluyor en azından..
umarım sizlerde böyle bi sorun olmaz.. işte ben buralara gelmeyeli basıma bunlar geldi. hepinizi öpüyorum
merhaba kızlar nasılsınızz? kimler hamile ben yokken? ben de kötü günler yasadım 3 lü testten sonra.. sizinle paylasmak istedim.. eger 3 lü test yaptırırsanız ve ya 2 li kesinlikle sonucuna inanıp hüsrana ugramayın. amniyosentez yaptırdum bu arada. sonucu cuma günü aldık. şükürler olsun ki tertemiz... ama tabi son 2 ayımızı mahvetti bu olay.. amniyosentez yaptır diyosa doktorunuz düsünmeden yaptırın.. 1 dakika bile sürmeyen bir iş. içiniz rahat oluyor en azından..
Pasaaaaavalla ben okurken psikopata bagladimmmm
Bu ne yaaaa bu yogunlugu sagsalim atlatirsan sana madalya takacam soz
boyle okudum resmen yaaaa
selam
muco
sevinç
İyi old gel teyzesi tam sevmelik oldu sehzedemo zaman ıncınmıstı canım ama sımdı romatzma cıktı belımde allaha sukur yuruyorum artık egeee napıoo :)
cnm telden bakip cikmistim ben:18:
demekki eysanin cinganligi sana cekmis demwkkiii
Oyyyy oyyyyy bendede ikilide risk cikmisti bende yaptirdim omrumu yedi o bekleme surecii Allah yardimcimiz olsun.
Gecmis olsun saglikla kucagina alirsin insallah.
Biricikin dogum gunuymus bugunnnnnn
Canim nice senelere sevdiklerinle saglikla sihhatle
Bol bebisle insallahhhh
Eyvah duman cingan miymiiiiissssss
Cincinden mi
Kadin kocanla carpisamadin sikintidan bana sariyon
Sensin uyusuk pis pasakliiiiiiiii
Sende qara bocuk anasisisin yapukluuuuuuuuuuuuuuu
Reql olmssn habr verdiqn icn tsklertkb olarak bilmemde fayda var
Onumzdeki carpsmalara bakicaz demekki
İki gundur kocayla kavga ediyorz buyuk bi tartsma yasadk
Burasi burdaki sohbetler icimi aciyor cok mutluyum rdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Keskem toplanip sana gelsek jetgill bize ne guzel bogazlar yaparsin
heeee sana sardimmm kime sarayim
Sen dahaaa coook kavga edersin o vurdum duymaz heriflen
gelin kizzzz neler neler yaparim o garabocugude yerimmmmm
Coook kavqa ederiz biz cooook daha
Topikte esiyle benim kadar kavga eden yoktur eminim
Evlermiz yakin olaydi qara bockle sa qelirdim totomu yayar otururdum
Yer icer aksamda evime gelirdim ahhh ahhh:106:
Karnibahr aldim su yemeee yapiyim baklim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?