Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aferin cnm artık tek değilsin ona göre davranman lazım ki öylede yapmışsınız boşver o cadılarıda bırak çatlasınlar

Basaaaaaaakkkkkk herifini yolacam seninnnnn hec savunmaa
Bide savuniii seni tek sanmasin gelirsem o cadalozlari parcalarimmm

Pasa kuzum Allah yardim etsin valla iyi dayaniyon
Bu engamede 10 kilo verdin zaaar

olabülür
kadın sana birşey sorcamda utanıyorm şimdi kulagını dört aç beni dinleşimdi 26 adet olucaktım ben 22 çarpıştık eşimle akıntım geldi süt kahvasi gibi sonra bembemsi kan geldi silindim ped koydum 2 gün kaldı baktım silindim ne gelen ne gdien varbugün abdeslendim namaza geri başladım şimdi sorları soruyorum cevaplayın hepiniz
1- bu kan neyin nesi ilk defa başıma geldi
2-eşim kornuyor sordum eminim dedi arkladaşta hamilesin diyor
3-olrda hamilyesem eşime sütçüden dicem
4- ben hamile olabilrmiyim
5- biri sesimi duysn sizlerded hiç oldumu
6-idrarımı yaparken yanma oldu
7- kimisi zorlamadan olmuştr dedi ne zorlaması onn zorlamasıdamı oluyor
8- kornarak hamile kalanlar varmı aklıma gelen başımamı geldi

BEBEGİM BİSMİLLAH DEYİP BAŞLICAM İŞŞALLAH ALLAH YARDIM EDİCEK BİRDE MÜJDELİ BİR HABERİM VAR EŞİM İŞE GİDİCEK DIRAŞI İL DIŞINA ANTALYAYA 20 GÜNLÜGÜNE 5 TL KADAR EMEGİNİ VERİCEKLERMİŞ yemek YOL PARASI YATAK VS ONLARDANMIŞ BİR otel İŞİ ALMIŞ KESİN DEGİL AMA İŞŞALLAH OLR BORCMN BİR KISMINI ÖDERİM İŞŞALLAH ÇOK MTLYM YA ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSN HER NAMAZLARIMDA DUA EDİYORM RABBİM BEN SANA İTAAT ETTİM KLN OLDM SECDEMİ YAPIYORM DUAMI GERİ ÇEVİRME DİYE İNANIN SEVİNÇTEN AGLADIM KAÇ ZAMANDIR İŞ SIKINTISI VARDI TEK ÜÜZNTÜM EŞİMDEN AYRI KALICAM DOGUM GÜNÜMDE YANIMDA OLMUCAK HOŞ OLSADA BİRŞEY DEGİŞMİCEK KUTLYAMICAZ ONA AYIRACAK NE ZAMANI NE PARAMIZ VARDÜN BİR MESAJ ATTMIŞ YASİN TOPLYORM DİYE AMA KİM NUMARA VAR İSİM YOK BEBEK DEYİNCE AKAN SLAR DRU BENİM İÇİN BİLİYORSUNUZ:44::44:
kızlar bir arkadaşım 500 yasin topluyor bebek için 2 hafta süresi var allah rızası için okumak isteyen yazsın buraya neticede bu bebek okuyanlardan şimdiden allah razı olsun şimdilik 2 tane toplayabildim söylüyüm dedim allahın kelamı fazla zamanınızı

önemli değil kuzucummmmm....benimde belli olmuyo görüyorsun buarada annene hemen göndermek değil çabam kızzz...azcık özlesin burnu sürtsün die git dedim ...ama en güzelini yapmışsın sen zaten....buarada egenin yanında yapmayın yaaa çocuklar herşeyi hissedio psikolojilerine yansıo...

Sevgili pasagul annem aynisi benim basima geldi o ay hamile kaldim seninde hamile olma olasiligin yuzde 60 biraz bekle bir test yap
Esinin is durumuna cok sewindim Allahim utandirmasin tamamina erdirsin.
Ayriligu takma sabret guzel olacak insallah.
Yasin okurum ama arapca bilmiyom turkce olurmu olursa
Adetim bitince okurum kuzucum.
Yanaklarindan oper hayirli gunler dilerim

hasladqm suyu dikecekmym
nereye anlamadim cicek gibimi dikecem

tamam akilli kariyim ben saplarinikucltmustum
ama aaralarindda cicek aradim
O yemek misafire yapilir canim yarim pisir tepsiye dok firinlar yanina corba pilavv ohhhh
valla bi misafirlikte ev sahibi bana yapsa sayarim soverim
hic sevmem karnibakar

ama cok guzel olmusss kizzzzzzzzzzzz begendimmmmmmmm
Basaaaaaaakkkkkk herifini yolacam seninnnnn hec savunmaa
Bide savuniii seni tek sanmasin gelirsem o cadalozlari parcalarimmm
savunmadim len ne vakit savundum
tamamen hatali herif
o cinganlar zati senin yarin kadar tek elinde bogarsin onlari
Yapuklu nerde hec gorinmiiiii bir cocukla bas edemedi
senn ginaydn dedignde bizim icin oglendi hatta ikindi olmstu hatta aksam uzeriydi
benm kurulu saatim 6:50de kalkiyiiiiiiiiiiiiiiiiii

stv deki 'evim temiz evim' programi ne laaaa:120:
eyyce sacmaladilar haaaaaaaa\jetgillsen katil o pragrama

Son düzenleme:
biricikim tatlim nicce senelere insalah koccisin ve bebeklerinzlee
gecms dogm gunun kutlu olsun

dun yazacaktm ama hep isim cikti kapattim ozur dilerim bebegm gec oldu
isteyide bi duzelmek lazim
hatunlarin yasi buyuudu

nazooo nerdesin yaaaaaaaaa
gezmeye gitti bidaaa gelemediiiiiiii
dun kocasi evdeydi ama bugun gelmeliiiii

Son düzenleme:

Benim kısmımı elleme lütfen yaşım aynı kalsın

Cnmm önemli diil ttşk ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…