Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlar 3 gündür geziyorum bugünde az iş yaptım gelemedim

akşama görüşürüz

canım allah razı olsun bugün adet oldm eşimin işi belli degil ama işşallah eblli olcek da et kardeşim bu
iş olursa bebegime kavuşmam an meselesianemi getiridm giremzsem merak etmeyin

allahın kadını neden yazmıyorsn ban acababirde topragım olucen sıpan ne yapıyor kayanoşun geliyormöu çatışma varmıçabk hesap ver

sevinç artık benim topiğede gelmiyosun yazmıyosun bilmeden seni kırdım mı :44::44::44::44::44::44:

başakcım yazdıklarını okudum canım eşin tam sopalık millet kaynanadan görümceden çeker sen bunlar yetmiyomuş gibi bide aileden olmayanlar yüzünden sorun yaşıyosun dış kapının dış mandalları nolacak eşine resti şimdi çekip o cınganları hayatınızdan çıkaramazsan daha çok sorun yaşarsın ege için bunu yapmalısın en azından eşin fazla vurdumduymaz olmuş galiba ve sakın evini terk edip ankaraya falan gitme yuvanın yıkılmasını istemiyosan eğer sen gidince meydan onlara kalacak kızım akıllı ol sen şimdi hem eş hem annesin sorumlulukların çok fazla eşinede sorumluklarını ya sen anlat yada aile büyüklerinden birinin anlatmasını sağla ki oda artık eş olmanın dışında baba olduğunun farkına varsın ve her kavgada topla eşyalarını git dememeyi öğrensin

1.benim hiç başıma gelmedi ama gelirse kesin o ay hamile olurum
2.birde o işin zorlamasımı olur diyorsun ama oluyor
3.:44:
4..hamile olma ihtimalin %80 gibi
5.sesini duydum cevabını yukarıda verdim
6:
7.hemde nasıl oluyor
8.evet korunarak hamile kalan çok kişi duydum hatta bi arkadaşım kondomla korunurken hamle kaldı

geldim canım bugün ama kimse yoktu
hem biraz işim vardı

:44::44::44::44::44:

ablacm haklsn ailesi yetmiyoms gibi bide dis kapinin mandallariyla ugrasiyorum cok sacma.bu tamamen esimin sucu.onlara bu yuzu vermeseydi bukadar giremezlerdi icimize.
bu cinganlari hayatimzdan cikarmsi icin rest cektim daha once ama anladmki insanin icinden gelecek
ne kadar kabul etsede gizliden gorusuyormus onlarla
o yuzden restin bi ise yaramadigii anladim
artik biraktim gorusurlerse gorussunler benden uzak olsunlarda
esimede kendisine bu konuda bi daha guvenmeyecegimi her zaman onlara karsi benim arkamdan kotu konusacagina inandigimi soyledim
belki yanls yaptim guvenmedigmi soylemekle ama acik olmak istedim
cunku cok kirildim gercekten

bazen ck tatli oluyorsun
benimkini bi 10 yaş küçültsek ne güzel olur

başak nereye gittin:26:
cocuk uyuyodu bende yatmaya gittimdi
oglan geri kalkti simdi geri uyudu
anelik bana ne ogretti biliyomusun nazocum
annelik cook zor
ama hem anne olup hem hasta olmak dahada zor:2:
bazen dahada tatli oluysun

bahar carpti:2: giidiyom ben

her sozumuz dudaklarda gulus oldu donmek ihtimali yok arrtik o gulusler dus oldu

günaydın hatunlarrrrr....açılışı ben yapam dedim...feci sancılı bi güne uyandım...hemen bi ağrı kesici içmem lazım....öpüom hepinizi...görüsürüzzz

gunaydınn kızlarrr

basakcım cok uzuldum canım esın cok ayıp etmıss

guzel dusunmussun mantıklı hareket etmıssın ama ben snen yerınd eolsam gıderdım ay ne demek ya baska aıle ıcın kendı aılesını sılıyo hadıskonn kocasıdnna sonra koca zopayı hak ettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…