yapma yaww kanala yerleşmiş zaten anam erken mi doğuracamm
amaaan gitme herifin yanına zati bişi yapmıyo
bişi yapmıyan benimkiydi hemi karıştırdım
kızzz o çatı muayenesi kadar rezalet bişi yok böööööögggg:120:
benmde çatı muayenesinden sonra nişan bozuldu
bence çatı muayenesi doğumu tetikliyo
çok rezalet yaww hiç acımıyo diyenlere de şaşrıyorum valla
kadın elini nerdeyse bileğine kadar soktu bir sağa bir sola bir aşağı yukarı anam dedim oğlan el sallayacak şimdi buna
demek ki o tetikledi beni de bir de o gece merdiven çıkmıştım kanala yerleşmeye çalışıyodu iyice otursun diye
nolcak kız bende 37+4 te doğurdum
ama seninki 36+... dimi
hayırlısı olsun bakalım
inşalllah normal olur barim
açılmanda varmş zati
yarın geceye doğurmuş olmazsan yine gel burda buluşak
benm oğlan uyudu bende gidiyim artıkın
sabahın 7sinde oğlum kaldırır beni
"annem geç yatmştır accık daha uyusun" demez
hadi koca göbeğini toplada kocanın yanına gir
inşallah canım yaa normal olsunn
hadi kaçtım ben daha doğurmam sancım yok şu an
ii geceler koklaş acık herifle kaçırtmışın madem geri getir muah
geçmş olsn cnm babanada sanadakızlarrr naslsınızz.... benım babam amelıyat oldu salı gunu sag kolundan damar sıkısması varmıs 25 gun sonrada soldan olcak.. bende hastaneden mıkrop kapmısım yemınle olucem sandım hıc bu kadar hasta olmamıstm hem faranjıt oldum hem grıpp oksurmekten cıgerlerım cıkcak sandım sımdı bıraz daha ıyıyım..
adet sokturucu ıle adette oldum bu hafta sogan mogan yaramıyo anam bende.. sızler nasılsınz neler yapıyorsunuzzz
sağol tatlımselam
neşeli topikiniz çok hoşmuş...
kızlar şu gebelik takvimini nasıl yapıyorsunuz acaba? ben yenıyımde burda..
evet tatlım değişiyo bu bıdıklar hee:130::130::130::130::130::130::130::130::130::130:Kiz bu bebe ne kaaa degismis kumral olmus masalla cok tatli tosuncuk ay burayada ekle kusum jucuk az secebildim
evet tatlım değişiyo bu bıdıklar hee:130::130::130::130::130::130::130::130::130::130:
kızz sana msjla foto yollıycaktım ama msjda yollanmıyormuş
kasım annecikleri topiğinede koymak istemedim orda henüz kaynaşamadım ya ondan
buraya koyiyim o zaman
Eki Görüntüle 704296
çok tatlı bu çocuk çoook maşallahevet tatlım değişiyo bu bıdıklar hee:130::130::130::130::130::130::130::130::130::130:
buraya koyiyim o zaman
Eki Görüntüle 704296
cnm ben göremiyorum kaç haftan kaldı? Artık büyüdü bebiş normal tüm yaşadıkların , bebiş doğsun kendine gelirsinnapıyonuz ...
şekerim gayet iyi çıktı hatunlar..
temizliğe başlama adımları attık.bugun benim odamda dolabımın yerini değiştirdik,duvarları sildiler kocişimle kaynoşum saolsun..bende yarın bazamın altını falan düzeltcem..yavaş yavaş yapcaz işte işlerimizi :)
onun dışında başka bişey yok..kursa devam..çok yorgunum ama bugunlerde çok hassasım..sinirliyimidare ediyorum işte kendi çapımda..
sanmayınki keyfimden girmiyorum girdiğimde kimse olmuyo..vaktimde olmuyo çoğu zaman açıkçası..
öyle işte..sizi seviyom hatunlar
Sevinç nerelerde taşındı herhaldemed-cezir yapıyorum kimse yok
kızlarrr naslsınızz.... benım babam amelıyat oldu salı gunu sag kolundan damar sıkısması varmıs 25 gun sonrada soldan olcak.. bende hastaneden mıkrop kapmısım yemınle olucem sandım hıc bu kadar hasta olmamıstm hem faranjıt oldum hem grıpp oksurmekten cıgerlerım cıkcak sandım sımdı bıraz daha ıyıyım..
adet sokturucu ıle adette oldum bu hafta sogan mogan yaramıyo anam bende.. sızler nasılsınz neler yapıyorsunuzzz
maşallahevet tatlım değişiyo bu bıdıklar hee:130::130::130::130::130::130::130::130::130::130:
buraya koyiyim o zaman
Eki Görüntüle 704296
kızlarrr naslsınızz.... benım babam amelıyat oldu salı gunu sag kolundan damar sıkısması varmıs 25 gun sonrada soldan olcak.. bende hastaneden mıkrop kapmısım yemınle olucem sandım hıc bu kadar hasta olmamıstm hem faranjıt oldum hem grıpp oksurmekten cıgerlerım cıkcak sandım sımdı bıraz daha ıyıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?