Merhaba arkadaşlar,sayfaların hepsini okuyamadım tabi ki ama sanırım çoğu kişi bir nedenden dolayı bebeğini beklemiş,bekliyor.Ben de Şubat sonu kürtaj oldum patoloji sonucumda mol gebelik çıktı,şükür beta değerlerim çabuk düştü ve aylık kan vermeye başladım.Yaklaşık 6 ay gb.korunma sürem Mart sonu başladı 1 ayını geride bıraktım ama doktorum iyimser baktığı için ben kısmetse,bir aksilik çıkmazsa Haziran ayında korunmayı bırakmayı düşünüyorum sonrası Allah Kerim artık
Amin inşallah canım ben de sağlıklı bebiş haberlerimi sizlerle paylaşabilirim.Mol gebelik iki türlü oluyor biri tam mol diğeri yarım mol;tam molde döllenme oluyor kese görünüyor ama bebek olmuyor boş gebelik gb.,yarım mol de ise bebek oluyor ancak gebeliğin bir aşamasında 4.-5.ay ya da 9.ay ya da daha önce bebek problemli olduğu için ölüyorinşallah hakkında hayırlısı olur cnm Allah gönlüne göre versinevet sayfaları tek tek okumak zor olur biz burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurmaya çalışıyoruz sende aramıza katılabilirsinbu aralar topikimz durgun. ama yakında coşacakkkkk bu arada mol gebelik n e ki:26:
selam kızlar nasılsınız ???
güney sünnet oldu teyzeleri iyilileşiyor :)
erkek oldu benim oğluşum
başak ege olmadıysa tavsiye ederim hiç anlamıyor bişey
Amin inşallah canım ben de sağlıklı bebiş haberlerimi sizlerle paylaşabilirim.Mol gebelik iki türlü oluyor biri tam mol diğeri yarım mol;tam molde döllenme oluyor kese görünüyor ama bebek olmuyor boş gebelik gb.,yarım mol de ise bebek oluyor ancak gebeliğin bir aşamasında 4.-5.ay ya da 9.ay ya da daha önce bebek problemli olduğu için ölüyorsonra kürtaj ya da doğurtarak(gebeliğin haftasına bağlı) içini temizliyorlar ve kanda beta hcg değerinin düşmesini takip ediyorlar bu kimisinde 1 ay kimisinde 6 ay sürebiliyor belki daha uzun sürede bitenler de vardır.Betan normal değere gelince korunma süren başlıyor durumuna ve doktora göre 3 ay-6 ay-12 ay bu süre içinde gebelik olmayacak nedeni ise mol gebelik çoğalabilen hücre bir kanser çeşidi ama tedavisi olan ilaca duyarlı bir tür.Korunma süren içinde her ay kanda betana bakılıyor artış olmuş mu olmamış mı diye betan artarsa hücreler çoğalmış demektir ve ilaçla tedaviye başlanıyor.Benim ki tam mol gebeliğimin 7.haftası başında kürtaj oldum şükür değerim 1 ay içinde düştü ilk Nisan sonu korunma süremin 1.ayı dolmuş olacak,doktorum çok iyimser konuştuğu için Rabbim nasip ederse değerim artmaz ise Haziran ayında en olmadı Ağustos ayında korunmayı bırakıcam,inşallah
tebrikler tatlım çok iyi anlatmşsn
inşallah bi daha yaşamazsında tekrar gebe kalıp sağlıkla doğurursun
kaç yılllık evlisin
selam kızlar nasılsınız ???
güney sünnet oldu teyzeleri iyilileşiyor :)
erkek oldu benim oğluşum
başak ege olmadıysa tavsiye ederim hiç anlamıyor bişey
tüm ayrıntıları ile anlattım,sene değil canım 7.ayımıza doğru ilerliyoruz senin bebeğin var sanırım
Maşallahevet tatlım ben evliliğim 3. senesi içersindeyken hamile kalabildim çok şükür, hiç korunamamış ama bbeğim olmuyordu
zamanı gelince Rabbm ol dedi oldu
siz çok erken başlanmşsınız kuzum çalşmalara hele evlilinin tadını çıkaraydın
amin cnm çok sağolMaşallahAllah hayırlı sağlıklı ömür versin bebeğine.Yeni evlendik ama yaşlar biraz ileri ben 29 yaşındayım eşim 36 Rabbim izin verirse 2 çocuğumuz olsun istiyoruz ondan çalışmalara erken başlamak istedik ama zamanı değilmiş doktorum 1 ay daha korun sonra bırakabilirsin dedi ama o da ha deyince tutmuyor tabi kaç yaşında bebeğin yeni mi oldu
hayırlı cumalar kızlar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşş gönülümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsinn ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşşşşşş
kızım başım döndü bi o topik bi bu topik
valla benimde haaa
seni buraya çağırdım ama ben gitcem
yinede iki dakka konuşak istedim sen yarın doğurursun bu gidişle
bida bulamam seni
hala görmedinmi kız kasım topiğinde sana yazdığım cevabı
bakmadın tabiii koca toto
nişan değil o ama nişanın habercisi
yakında nişan bozulcak
tamam gidersin benim herifte çağırıyo yatalım diye bende çıkarım şimdi
salı günü çatı muayenesi oldum ben yawrum iğrenç bişeydio günden beri sancı açılma akıntı herbişey pörtledi
daha erken yaw beklesin acıık :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?