Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Merhaba arkadaşlar,sayfaların hepsini okuyamadım tabi ki ama sanırım çoğu kişi bir nedenden dolayı bebeğini beklemiş,bekliyor.Ben de Şubat sonu kürtaj oldum patoloji sonucumda mol gebelik çıktı,şükür beta değerlerim çabuk düştü ve aylık kan vermeye başladım.Yaklaşık 6 ay gb.korunma sürem Mart sonu başladı 1 ayını geride bıraktım ama doktorum iyimser baktığı için ben kısmetse,bir aksilik çıkmazsa Haziran ayında korunmayı bırakmayı düşünüyorum sonrası Allah Kerim artık

inşallah hakkında hayırlısı olur cnm Allah gönlüne göre versin
evet sayfaları tek tek okumak zor olurbiz burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurmaya çalışıyoruz
sende aramıza katılabilirsin
bu aralar topikimz durgun. ama yakında coşacakkkkk
bu arada mol gebelik n e ki:26:

Amin inşallah canım ben de sağlıklı bebiş haberlerimi sizlerle paylaşabilirim.Mol gebelik iki türlü oluyor biri tam mol diğeri yarım mol;tam molde döllenme oluyor kese görünüyor ama bebek olmuyor boş gebelik gb.,yarım mol de ise bebek oluyor ancak gebeliğin bir aşamasında 4.-5.ay ya da 9.ay ya da daha önce bebek problemli olduğu için ölüyor sonra kürtaj ya da doğurtarak(gebeliğin haftasına bağlı) içini temizliyorlar ve kanda beta hcg değerinin düşmesini takip ediyorlar bu kimisinde 1 ay kimisinde 6 ay sürebiliyor belki daha uzun sürede bitenler de vardır.Betan normal değere gelince korunma süren başlıyor durumuna ve doktora göre 3 ay-6 ay-12 ay bu süre içinde gebelik olmayacak nedeni ise mol gebelik çoğalabilen hücre bir kanser çeşidi ama tedavisi olan ilaca duyarlı bir tür.Korunma süren içinde her ay kanda betana bakılıyor artış olmuş mu olmamış mı diye betan artarsa hücreler çoğalmış demektir ve ilaçla tedaviye başlanıyor.Benim ki tam mol gebeliğimin 7.haftası başında kürtaj oldum şükür değerim 1 ay içinde düştü ilk Nisan sonu korunma süremin 1.ayı dolmuş olacak,doktorum çok iyimser konuştuğu için Rabbim nasip ederse değerim artmaz ise Haziran ayında en olmadı Ağustos ayında korunmayı bırakıcam,inşallah

selam kızlar nasılsınız ???
güney sünnet oldu teyzeleri iyilileşiyor :)
erkek oldu benim oğluşum
başak ege olmadıysa tavsiye ederim hiç anlamıyor bişey

erkek oldu benim oğluşum

hain başakkneden haber vermiyosun
kızz bizde 1aya kadar yaptırıcaz
doğğduğndan beri kocama söylüyorum yaptıralım diye anlamasın bişey oğlum
çok üzülürüm ben canı yanınca

nasıl oldu anlatsana kaçgün sonra geçti acısı çiş yaparken çok ağladımı

tebrikler tatlım çok iyi anlatmşsn
inşallah bi daha yaşamazsında tekrar gebe kalıp sağlıkla doğurursun
kaç yılllık evlisin

tebrikler tatlım çok iyi anlatmşsn
inşallah bi daha yaşamazsında tekrar gebe kalıp sağlıkla doğurursun
kaç yılllık evlisin
tüm ayrıntıları ile anlattım,sene değil canım 7.ayımıza doğru ilerliyoruz senin bebeğin var sanırım

erkek oldu benim oğluşum

aaaa tebrikler canımmmmm tam erkek oldu paşa deseneee
maaşallahhh ben geçen yaz yaptırdım zaten doktorlar
ya hiç anlamadığı yaşta yada aklı erince yaptırmayı tavsiye ediyor
ben aklı ersin hatırlasın sünnet kıyafeti giysin istemiştim
öylede oldu

sünnet olduğu günleri rabbim bizede görmeyi nasip etsn inş..bende herşey aynı.kurs devam.daha şimdi eve geldim kurstaki hatunlara haftada bir oturmaya gidiyoz..bakam dedim napıyonuz diye..perşembe gnü şeker yüklemem var. işte öyleee

herkesin kocası evdemi acep :) benimki evdede ..kahvaltı ettik oturuyoz şimdide..akşama doğruda pazara gitcez..
kimseler daha uğramış zaten : )

tüm ayrıntıları ile anlattım,sene değil canım 7.ayımıza doğru ilerliyoruz senin bebeğin var sanırım

evet tatlım ben evliliğim 3. senesi içersindeyken hamile kalabildim çok şükür, hiç korunamamış ama bbeğim olmuyordu
zamanı gelince Rabbm ol dedi oldu
siz çok erken başlanmşsınız kuzum çalşmalara hele evlilinin tadını çıkaraydın

Maşallah Allah hayırlı sağlıklı ömür versin bebeğine.Yeni evlendik ama yaşlar biraz ileri ben 29 yaşındayım eşim 36 Rabbim izin verirse 2 çocuğumuz olsun istiyoruz ondan çalışmalara erken başlamak istedik ama zamanı değilmiş doktorum 1 ay daha korun sonra bırakabilirsin dedi ama o da ha deyince tutmuyor tabi kaç yaşında bebeğin yeni mi oldu

hayırlı cumalar kızlar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşş gönülümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsinn ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşşşşşş

amin cnm çok sağol
hmm siz büyüksünüz biraz evet beklemeye gerek yok
inşallah Rabbim günlünüz göre verir 2 tane evladınız olur
benm bebeğim 5.5 aylık hayatım

evet ha deyince tutmuyor cidden
öyle dizilerdeki gibi değiliz biz hemen bi gecede hamile kalalım
hayırlı cumalar kızlar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşş gönülümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsinn ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşşşşşş

hala görmedinmi kız kasım topiğinde sana yazdığım cevabı
bakmadın tabiii koca toto
nişan değil o ama nişanın habercisi
yakında nişan bozulcak

valla benimde haaa
seni buraya çağırdım ama ben gitcem
yinede iki dakka konuşak istedim sen yarın doğurursun bu gidişle
bida bulamam seni

tamam gidersin benim herifte çağırıyo yatalım diye bende çıkarım şimdi

salı günü çatı muayenesi oldum ben yawrum iğrenç bişeydi o günden beri sancı açılma akıntı herbişey pörtledi

daha erken yaw beklesin acıık
:18:

amaaan gitme herifin yanına zati bişi yapmıyo
bişi yapmıyan benimkiydi hemi karıştırdım

kızzz o çatı muayenesi kadar rezalet bişi yok böööööögggg:120:
benmde çatı muayenesinden sonra nişan bozuldu

bence çatı muayenesi doğumu tetikliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…