Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Merhaba hanımlar bende yeni üye oldum kk ya 2 düşüğüm oldu şimdi tekrar bebek için uğraşıyoruz umarım rabbim nasip eder bana ve tüm isteyenlere...hayırlısı artık....

günaydın kızlarrr güzel bir hafta olsun inşşşş bir sürü süpriz (HAMİŞİMİZ)çıksın İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞBİR SÜRÜ OLSUN

rapor viriyimde çıkıyim bari
ben malum yeni evle uğraşıyorum yeni evin kahrı bitmezmiş onu anladım
sürekli koşuşturma halindeyim orayı temizle burayı temizle eksikleri yaptır
kombiciye koş
dolapçıya koş
parkeciye koş
perdeciye koş
ankastreye koş
koş babam koş
bu arada tek başıma koşturuyom
hayat devam ettiği için evde
çamaşır bulaşık ütü ev temizliği yemek
çocuk ve herif her iş bana bakmaya devam ediyor
bunlar güzel telaşlar ama tek başına çok yorucu oluyor
daha taşınmamıza var evin bütün eksiği bitsin temizlensin birden
taşınırım diyorum şu anda kirada oturmadığım için bir sıkıntı yok.
Havalarda biraz ısınır bugun de kanepelerimi döşemeciye verdim
kumaşları değişecek bordo idi kanepeler
krem rengi olacak kırlentleri kahveli puantiyeli
yani gruplar 3000 civarı benimde sapasağlam
sadece yüzü eskidi o yüzden değiştiriyorum.

bebek çalışmalarından hec haberim yok aklımıza estimi yapıyok
ama hafta sonu adet oldum demekki yine beceremedik hayırlısı

diyimde çıkıyım dedim

slm kızlar bende umudumu kaybetmeden bekliyorum meleğimi ama bi türlü gelmiyo gelmekte inat ediyo bebişim

kızlar yıne kımseler yok nasılsnzzz ben 3 aydır duzenlı adet oluyodum glıfor hapı ıcıyorm ya ınsulın dırencı ıcın bu ay coook gectı gunum test yaptm negatıf zaten bu ay en faza 2 kez ılıskı oldu belım yyuzunden bılıyosunuzz.. yarın baska bır doktora gtcem cok korkuyorm neden adet olmadm soganda ıcmıstım oysakı kendı doktorm dogm yaptı bı erkek doktrdan randewu aldım dua edın bana sızlerı cok ozledm

günaydın kızlarrrrrr nasılsınızzz allahım:44::44::44::44: Yüzlerinizi güldürsün inşşş

ayy kuzum ya inşallah geçer bir an önce Allah şifa versin
Allah kbul etsn cnm dualarını inşallah hakkında hayırlısı ollur
hele sen bebeğin olsunda gör bakalım

beni senden başka kimse merak etmemiş
ağlasammı gülsemmi bilemedim

ben söyledim ya neden gelmediğini o yüzden sormadılar
Merhaba hanımlar bende yeni üye oldum kk ya 2 düşüğüm oldu şimdi tekrar bebek için uğraşıyoruz umarım rabbim nasip eder bana ve tüm isteyenlere...hayırlısı artık....
canım hakkında hayırlısı olsun inşallşah tez zamanda gelir bebekinnn sende katıl aramıza neşeyle yumurtlayıp zevkle doğuri inşallah:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
kltukların hayır olsun bunu hiç demedindi
neyse olsun en azından aşure kazanı accık küçülür
slm kızlar bende umudumu kaybetmeden bekliyorum meleğimi ama bi türlü gelmiyo gelmekte inat ediyo bebişim
hoşgeldin aramıza canım bize katıl sende inşallah tez zamnda gelir bebeğin

ayy kuzum ya inşallah geçer bir an önce Allah şifa versin

Allah kbul etsn cnm dualarını inşallah hakkında hayırlısı ollur
hele sen bebeğin olsunda gör bakalım

aminnnnn canım sağol
ay deme canım ya kavga ediyormuşuz ben sevcem hayır ben diye evin içinde bide hiç düşünemiyorum o halimizi valla

hatunlarımmm..

yarın kutlu doğum haftası için program hazırladık onun için çok yoğun günler geçirdim..yarın gerçekleşicek inşallah programımız : )
onun dışında iyiyim herşey yolunda gidiyo idare ediyoz işte bu günümüzü aRatmasın rabbim

çok yorgunum sabah 7 buçukta kalktım hazırlanıp kursa gittim.sonra 11de programımız başladı çok şükür alnımızın akıyla atlattık..saat 2 gibi kahve içmeye gittik bi arkadaşa..az önce geldim eve..uykum var yorgunum oturuyom şimdi işte

Hatunlar naberrrr hepinizi çok özledim, bende pek bi değişiklik yok bebeğim büyüyor çok şükür tüm günüm onunla geçiyor vaktimiz daralmaya başladı onsuz hiçbirşey yapmak istemiyorum bu yüzden nete çok sık giremiyorum , bügünde eşimin memleketine gidiyoruz ev hanımı olmak çok güzel yaaaaa :))

bende hemen anlatım günümü : )

8 buçukta kursa gittim..1de eve geldim..saat 4 buçuk gibi pazara gittik..eve geldik yemek yaptık yedik..sonra komşu kahveye geldi..o arada kurstan arkadaşım dondurma yemeğe gidelim dedi gittik..saat 9 buçuktu eve geldim..birtaz nette annemle konuştum.azöncede eşim geldi çok yoğundum anlicanız : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…