o şaplak nazoya değil sizeydi neden sormuyosunuz nazoyu öldümü kaldımı yoksam kaynansımı gelsdi
kızlar nerdesiniz sevnç karısıda yok nerde by hatn girmiyor ben onu bir ar,ıyım
beni senden başka kimse merak etmemiş
ağlasammı gülsemmi bilemedim
ayy kuzum ya inşallah geçer bir an önce Allah şifa versincanlarım hayırlı hafta sonları gremıyorum pek face gırıyorm cepten ama pc acasım gelmıyo belım yıne kudurdu lanet gelmesın bıde moralım oyle yerlerde kı konusmak dhı ıstemıyorum doktor bana ınsulın dırencı ıcın glıfor vermıstı 3 aydr duzenlı adet oluyodum bu ay 10 gun gectı hala adet olmadım sınır stres yaptı bende sureklı aglıyorum hamılesındr demeyın belımden dolayı bu ay en fazla 2 kere ılıskı olmstr.. cunku belım ıcın yasaklamıstı doktr.. cok moralım bozuk duzenlı adet olmayada alısmıstm cok mutlu oluyodum ıcım ıcımı yıyo manyak gbı aglıyorm sureklı goguslerm sıstı karnım agrıyo bı turlu sokulemedım soganda ıcmıstm oysa off offf
sızlerı cok ozledm ama ınanın pc acmıyorm cok bu hafta ıcı soz gırcem cok cok allaha emanet olun..
Allah kbul etsn cnm dualarını inşallah hakkında hayırlısı ollurah canım ya çok tahlihsiz olmuş seninki çok geçmiş olsun valla sen at linkini de okurum tabi
bende rabbim kolaylığını verir diyorum bol bol kuran okuyorum sonuçta doğanın kanunu falan diye yiğitliği elden bırakmıyorum bakalım inş o an geldiğindede böyle olur
valla bilmem ki benim suratıma öyle bişey dese küserim heralde yaaen çok ben yağma yok ama belki senin gibi düşünürüm bende bebiş olduktan sonra bilmem ki:26:
beni senden başka kimse merak etmemiş
ağlasammı gülsemmi bilemedim
canım hakkında hayırlısı olsun inşallşah tez zamanda gelir bebekinnn sende katıl aramıza neşeyle yumurtlayıp zevkle doğuri inşallah:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:Merhaba hanımlar bende yeni üye oldum kk ya 2 düşüğüm oldu şimdi tekrar bebek için uğraşıyoruz umarım rabbim nasip eder bana ve tüm isteyenlere...hayırlısı artık....
kltukların hayır olsun bunu hiç demedindirapor viriyimde çıkıyim bari
ben malum yeni evle uğraşıyorum yeni evin kahrı bitmezmiş onu anladım
sürekli koşuşturma halindeyim orayı temizle burayı temizle eksikleri yaptır
kombiciye koş
dolapçıya koş
parkeciye koş
perdeciye koş
ankastreye koş
koş babam koş
bu arada tek başıma koşturuyom
hayat devam ettiği için evde
çamaşır bulaşık ütü ev temizliği yemek
çocuk ve herif her iş bana bakmaya devam ediyor
bunlar güzel telaşlar ama tek başına çok yorucu oluyor
daha taşınmamıza var evin bütün eksiği bitsin temizlensin birden
taşınırım diyorum şu anda kirada oturmadığım için bir sıkıntı yok.
Havalarda biraz ısınır bugun de kanepelerimi döşemeciye verdim
kumaşları değişecek bordo idi kanepeler
krem rengi olacak kırlentleri kahveli puantiyeli
yani gruplar 3000 civarı benimde sapasağlam
sadece yüzü eskidi o yüzden değiştiriyorum.
bebek çalışmalarından hec haberim yok aklımıza estimi yapıyok
ama hafta sonu adet oldum demekki yine beceremedik hayırlısı
diyimde çıkıyım dedim
hoşgeldin aramıza canım bize katıl sende inşallah tez zamnda gelir bebeğinslm kızlarbende umudumu kaybetmeden bekliyorum meleğimi ama bi türlü gelmiyo gelmekte inat ediyo bebişim
ayy kuzum ya inşallah geçer bir an önce Allah şifa versin
Allah kbul etsn cnm dualarını inşallah hakkında hayırlısı ollur
hele sen bebeğin olsunda gör bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?