çok özel ve 12 yılın beklenen bebeği paşanınki inşallah kucağınada alacak ALLAH ın izniyle
pasam hamile miymiss hadi bakalim Allahim tamamina erdirsin insss bu sefer, cok cok cok sevindim!!!
kizlar biri sut buharindan sonra hamile kaldi diye yazmissiniz, zahmet olmazsa bana da bi anlatabilir misiniz? bi de onu deniyim, denemedgm sey kalmadi derken bunu gorunce ilgimi cekti :) ins belki ise yarar kim bilir...
ben kaçar eşim geldi iyi geceler
aynen cnm ay bıde gun 3 adet dusun
senın bı sıstemın varmı temızlık yaparken
ay gercektenmı sımdı daha sevındım herhangı bı tedavoyle yada kurlemı doğal yoldanmı ay o evdekı sevınc tahmın edılemez
cnm sende durumlar nasıl yanlış hatırlamıyorsam bı evladın vardı dımı yoksa karıstırıyormuyum
pasam hamile miymiss hadi bakalim Allahim tamamina erdirsin insss bu sefer, cok cok cok sevindim!!!
kizlar biri sut buharindan sonra hamile kaldi diye yazmissiniz, zahmet olmazsa bana da bi anlatabilir misiniz? bi de onu deniyim, denemedgm sey kalmadi derken bunu gorunce ilgimi cekti :) ins belki ise yarar kim bilir...
cok saol yaren cim.... cok tesekkur ederim :):)
'Herse'
Kullanılan Malzemeler:
4orta boy patlıcan
2 adet domates
kırmızı biber
çerliston biber
sarımsak
zeytinyağ
tuz
sirke
Hazırlık
Tarifin Hazırlanışı
Patlıcan domates ve biberleri közledikden sonra güzelce kabukları soyulur (kolay soyulmaları için 5 dk. poşette bekletilir) ve doğranır. sarımsaklar rendelenir zeytin, yağ,sirke ve tuz eklenerek servis yapılır
desene artık kimse uğramaz buraya
offf bu yeğenin pipisini kescem haaaaben geldim siz gittiniz
ama anca yeğen kalktı netten
oyyy siz geç kalkıyomuşsunuztamam canım hadi iyi geceler bende çıkıyorum güney sabah 6 da ayakta
herkese iyi gecelerrrr
evet cnm yeşil arkadaşımız süt buharı yapmştıpasam hamile miymiss hadi bakalim Allahim tamamina erdirsin insss bu sefer, cok cok cok sevindim!!!
kışınmıııııııııhttp://www.kadinlarkulubu.com/gebel...yanip-tutustuk-2013le-devam-ediyoruz-764.html
cnm arkadaş burada anlatır
basakkkk yabancı degılsın dıye bızım topıkın lınkını attım sorun olmaz dımı
bak bende sana kısın kurk vercem he
arkadaslar ben size yazmisdim hatirlarsaniz isterimki o guzel listenizde bende olum bilmem eklermisiniz.. yinede ben yaziyim 1yil 2 aya yakindir evliyim evlendikten hemen sonra cocuk istiyoruz prolakti yuksekliyi vardi azicik hall etdim esimin % azdi birazcik hall etdik ama olmuyor yinede buay sogan kuru ovi kulaniyorum insallah umudum var bu ay kalirim hamis bu arada bugun ovi gunum koyu cizgimi yakaladim sut buharinida denemeyi dusunuyorum
azeriyim taa rusyalardan yaziyorum bu ay vatana donuyoruzburdan gidicez ve ben hamile gitmek istiyorum insallah Rabbim duyar sesimi.. 23 yasim var gelen ay 24 olucak cok istiyorum olmuyor bakalim bu ay olur insallah sizin listede olursam ugur getirir belki dusundum benide hamile yazarsiz belki diye dusundum bilmem bura yazmak icimden geldi hayirlisi diyorum insallah
saygilarimla hepinize tesekkurler cok sagolun
rabbime binlerce şükürler olsun bebegimi gördüm kesemizi allahım ultroson kagıdını öpüp duruyorum yeminle 18 kalp atışları için gün ve5rdi doktorum işşallah onuda duyarım çok mutluyum rabbim herkeze nasip etsin işşallah anneligi bizim topik artık sesli olucek dönüşüm muhteşem olucek çünkü
başağı takip etmiştim ama oda çıkmış
bide yazdığın hoşuma gitti onunla ilgili geçen yarışma topiğinde açıklamasını yapmıştın o aklıma geldi takıntılıyım diye
insan kolay kolay takıntılarından vazgeçemiyor
evet çok rahatladım heryer kirli diye düşündükçe moralim bozuk oluyor acayip bişey oluyorum
neyseki rahatladım bi camlar kaldı onlarıda yağmurlar geçsin bidaha silecem
sende şimdiden başla yavaş yavaş yap
günün olacağı zamanda üstünden geçersin hem işin daha kolay olur
hehe sorma cnm ya baksana esım cızelgede telefonumda hala meçhul dıye kayıtlı
ay acaba dedıgın gıbımı yapsam ufaktan mı başlasam ınan kafamda yıyo bıtırıyo benı aslında yapmaya başlasam cok sıstematık çalışırım bıtırdıgım oda yı yapar kapatırım başlayana kadar basladımmı gerısı gelıyo
psıkolojıkmen de hazır olmalıyım
ay basak erken kaçtı zıllı ege erkenden dıkılır ayaga
canım bende de var takıntı
saçma sapan şeyler ama insan vazgeçemiyor işte
bencede yavaştan başla hem günün olduğunda kendini fazla yormamış olursun
hem kafanda rahat olur insanın psikolojisi bozuluyor düşündükçe
evet başak hanım gezmişler bugün yorulmuşlar
ne zaman yazmştın tatlım hatırlayamadımama sorun değil hoşgeldn aramıza tatlım
çok sevndm harika bi avatarın var
inşallah en az onun kadar tatlı bi evladın olur
yazım tarzına bayıldım türkçeyi tam konuşamıyorsun sanırım yazısından anlaşılıyor
inşallah dediğin gibi hamiş olarak dönersn vatana
bu arada taşınıyomusunuz vatana napıyosunuz anlamadım:44::44::44::44:
canim evet biz 1 yildir rusyadayik evlendikden buyana burdayim iste arada bir gidiyorduk vatana orda herkes birseyin yokmu diye sorur hep bu sefer tasiniyoruq insallah hamile giderim hem bebeyime kavusurum hemde suallerden kurtulmus olurum(yalnis yazarsam aff edin canlarim azeriyim)
sagol bitanem guzel dileklerin icin inan sanki yalniz gibiyim bebeksiz bu dunyada ama sukur annem babam kocam herkes var ama yinede icimde bir tarafim bos gibi..
basak senin toplam msj kac adet galiba 30000 olunca kurk veriliyomuuss (tabii yanlis anlamadiysam)benim cok var 3 bin kusur yazmisim senin fazladir bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?