Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok özel ve 12 yılın beklenen bebeği paşanınki inşallah kucağınada alacak ALLAH ın izniyle

ay gercektenmı sımdı daha sevındım herhangı bı tedavoyle yada kurlemı doğal yoldanmı ay o evdekı sevınc tahmın edılemez
cnm sende durumlar nasıl yanlış hatırlamıyorsam bı evladın vardı dımı yoksa karıstırıyormuyum

pasam hamile miymiss hadi bakalim Allahim tamamina erdirsin insss bu sefer, cok cok cok sevindim!!!

kizlar biri sut buharindan sonra hamile kaldi diye yazmissiniz, zahmet olmazsa bana da bi anlatabilir misiniz? bi de onu deniyim, denemedgm sey kalmadi derken bunu gorunce ilgimi cekti :) ins belki ise yarar kim bilir...

cnm kızlar gıttı sanırım
sut buharını yapmış ve gebe kalmış bı arkadaşım var ben sımdı o topıkteyım ıstersen gel anlatsın sana cnm

aynen cnm ay bıde gun 3 adet dusun
senın bı sıstemın varmı temızlık yaparken

oo maşşallah
ben tek tek temizlerim kendimi yormadan

yok canım benim bi düşük bi dış gebelik var sonra görüşürüz yoksa eşim beni boşayacak

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...yanip-tutustuk-2013le-devam-ediyoruz-764.html

cnm arkadaş burada anlatır

basakkkk yabancı degılsın dıye bızım topıkın lınkını attım sorun olmaz dımı
bak bende sana kısın kurk vercem he

arkadaslar ben size yazmisdim hatirlarsaniz isterimki o guzel listenizde bende olum bilmem eklermisiniz.. yinede ben yaziyim 1yil 2 aya yakindir evliyim evlendikten hemen sonra cocuk istiyoruz prolakti yuksekliyi vardi azicik hall etdim esimin % azdi birazcik hall etdik ama olmuyor yinede buay sogan kuru ovi kulaniyorum insallah umudum var bu ay kalirim hamis bu arada bugun ovi gunum koyu cizgimi yakaladim sut buharinida denemeyi dusunuyorum

azeriyim taa rusyalardan yaziyorum bu ay vatana donuyoruz burdan gidicez ve ben hamile gitmek istiyorum insallah Rabbim duyar sesimi.. 23 yasim var gelen ay 24 olucak cok istiyorum olmuyor bakalim bu ay olur insallah sizin listede olursam ugur getirir belki dusundum benide hamile yazarsiz belki diye dusundum bilmem bura yazmak icimden geldi hayirlisi diyorum insallah

saygilarimla hepinize tesekkurler cok sagolun

herkese hayırlı kandiller Rabbim gönlünüzde olanı hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

herse yenecek bşimiydi

evet aşşkımmm haklısın ama sevinç hatun varya çene olur yne
ben geldim siz gittiniz
ama anca yeğen kalktı netten
offf bu yeğenin pipisini kescem haaaa
tamam canım hadi iyi geceler bende çıkıyorum güney sabah 6 da ayakta
herkese iyi gecelerrrr
oyyy siz geç kalkıyomuşsunuz
biz bugün 5buçukta kalktık

evet cnm yeşil arkadaşımız süt buharı yapmştı
ben tam bilmiyorum ama sıcak sütün üstüne oturuyo sanırım
yeşill im gelince san anlatır inşallah

tabii yaren hanım seni alıp başka topilkere kaçırmış
kışınmııııııııı
kışa kadar ben kürksüz napcam
ben hemen istiyom kürkü hadi be annem bana bi kürk ayarla be
şööle pembiş pembiş giyinmek salınasalına tilotumla yürümek istiyorum

bak misafirimide başka topiklere götürmüşsün zaten sinirliyim sana

ne zaman yazmştın tatlım hatırlayamadımama sorun değil hoşgeldn aramıza tatlım
çok sevndm harika bi avatarın var
inşallah en az onun kadar tatlı bi evladın olur
yazım tarzına bayıldım türkçeyi tam konuşamıyorsun sanırım yazısından anlaşılıyor

inşallah dediğin gibi hamiş olarak dönersn vatana

bu arada taşınıyomusunuz vatana napıyosunuz anlamadım:44::44::44::44:

canım sen nasl hamiş kaldn sööle bakim
tedaviylemi yoksam doğal yollamı listeye yazıyım

canim evet biz 1 yildir rusyadayik evlendikden buyana burdayim iste arada bir gidiyorduk vatana orda herkes birseyin yokmu diye sorur hep bu sefer tasiniyoruq insallah hamile giderim hem bebeyime kavusurum hemde suallerden kurtulmus olurum(yalnis yazarsam aff edin canlarim azeriyim)
sagol bitanem guzel dileklerin icin inan sanki yalniz gibiyim bebeksiz bu dunyada ama sukur annem babam kocam herkes var ama yinede icimde bir tarafim bos gibi..

sorun değil cnm yanlş yazman çok doğal
bence öyle düşünme cnm ya evleneli daha çok olmamışki
daha çok yeni sayılacak kadarsınız
bence bebeği bu kadar kafana takma kafaya taktıkça zorlaşıyor çünkü
her ay hamilelik beklentisi içine girmek öyle zorki
eşin çokmu istiyor bilmiyorum ama çevreninde baskısı var belliki etkiliyorlar seni
ama soranlara hep "daha çok erken henüz düşünmüyoruz" de bence
ve akışına bırak zamanı gelince olcak zaten Rabbm en güzel zamanı bilir

bu arada hayatım benim bir bebeğim var ve biz sabah çok erken kalkıyoruz
izninle ben şimdi yatmak istiyorum inşallah yarın daha çok sohbet ederiz
tanştığıma çok memnun oldum öpüyorum seni
sende git kocacığının yanına gir
heralde yatıyordur eşin

basak senin toplam msj kac adet galiba 30000 olunca kurk veriliyomuuss (tabii yanlis anlamadiysam)benim cok var 3 bin kusur yazmisim senin fazladir bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…