Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

güle güle git gel fazla özletme kendini

hem yarın akşam yola gidecen bide misafirmi ağırlıyacan diyorum sana

denizcim öpütm seni bebeğin ben yatıyorum sende git kocanın yanına gir hadiii gezme fazla
seni seviyorum

nazo bugn neden gelmedn ya

ben geldim canım baktım kimse yok bende çıktım
duam var birisi için okuyorum
son kez bidaha bakayım dedim gelen olmuşmu diye seni görünce girdim
mesaj hakkın varmı mesajlaşırdık bağı kopartmazdık senle

ooo o kadar yazmaya 2 senede anca yol yarıladıysan ben 5 sene sonra alırım ama sen sevinç abladan cok konusmussun

maşallah sen 5 ayda 4000 lere gelmiş mesaj sayın 1 seneye kalmaz alırsın sen kürkü

Son düzenleme:

aaa buraya geliyosun demek, hoş geliyosun ankara bi yakışıklı görsün, güzel demiyorum ben ve kızım varız çünküüü bizede gelsen ya

canlarımmmmm napıyosunuz bakalımmm... valla lanet kalkmadı topiğin ruhu gitti artık hepinizi bi arada görmek imkansız... bende havadisler aynı değişik bişey yok günler geçiyo işte öyleee

:99::99::99:nerdesiniz yav sevinç karsı ses verrrrrrrrrrrrrrrrkızlar ne alemdesiniz beni sormayın sesim kısıldı :2:

Merhaba kızlar bende hamile oldugunu öğrenip bu mutlulugu sadece 1 hafta yasayanlardanim degerim 145ten 57ye düştü kısmet değilmiş tkimyasal gebelik dedi doktor ama o an uzuntuden doktora korunmam gerekiomu diye sirmak aklıma gelmedi kimyasal gebelikte korunma suresi varmi

canım benim kimyasal gebelik normal gebelik gibi degil kürtaş vs yok normal adet oluyorsun bence bir sakıncası yok sen en iyisi bir doktournu ara gene soryardım edebildiysem ne mutlu bana

Kizlaaaaarrrrrrrr belinaysuu hamileyymissssss cok sukur Allahim bu gunleri gosterdiiiii
Bana sen yaz musait degilim dedi Allahim olmayan herkese versin amin
Gebeler saglikla sihhatle dogursun doguranlar saglikla buyutsun amin

Kizlaaaaarrrrrrrr belinaysuu hamileyymissssss cok sukur Allahim bu gunleri gosterdiiiii

gözü aydın Allah tamamına erdirsin inşallah

belosuma cooooooooooooooook sevındım allah hayırla saglıkla kucagna almayı nasıp etsın ınsallah sonra bana ve ısteyen herkeseee rabbım su mubarek aylarda evlat versın ınsallah bızlerın de yuzu gulsun kurban oldugum bıze acısın...

41kere

RABBİM sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

dualarınada kocaman amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

hayır gerek yok korunmana
ben kimyasal gebelikten 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi oğlum 1 yaşına girmek üzere

slmm kızlarrr

cook mutluyum rabbım bu duyguyu herkeze nasıp etsınn bebgım suporız bı sekılde geldıı

adetım bı hafta gectı doktora gıttım ultrasyonla baktı rahım kalınlasmas var hamıle olabılırsın dedı kan verdık kanda cıkmadı doktr bana sokturucu verdı 5 gun ıctım ertesı gun kanamam oldu adet oluyorum sandım doktra gıtmdım 25 gun adet olamayınca akıntımda cogaldı doktra gıdeyım kıst var sanırım dedım rahım agzımda yara varmıs bıde ultrayonla bakayım dedı :)) keseee var burda dedı ben sook oldum hemen kan verdık gebeyım sukur ama dusuk rıskım var kaynoslarda yatyorum sadece wc kalkyrm ınsallah kalp atısını duyarım dua edın banaaa hepınızı cook opuyrm cok hızlı yazdım yazım hatalarımı affedın

gözün aydın canım sağlıkla kucakla inş

hayırlı cumalar RABBİM GÖNÜLÜMÜZDEN HER NE GEÇİYORSA ONU NASİP ETSİN DUALRIMIZ KABUL ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNN YUVALARIMIZA(ülkemize) HUZUR VERSİN HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA SONSUZ HAZİNESİNDEN ONU NASİP ETSİN İNŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…