Arkadaşalarım güzel arkadaşlarım
biz Ege yle yarın gece Ankara ya uçuyoruzuçuyoruz dediysem otobüsle gidiyoruz yani
muhabbeti eksik etmeyin lütfen
rapor vermeyi unutmayın rica ediyorum
kimse yazmasa bile topiğe bi günlük muamelesi yapıp neler yaptığınızı yazın
biz ay sonuna kadar kalacağız inşallah düğünü yapıp gelcez
Allah a emanet olun sizi seviyorum özlüyorum size dokunmak istiyorumayıp ayıp
rapor veriyorum
sabak 7de kalktık öğlen dışarı çıktık
yarın bi kaç komşum oturmaya gelcek onlara hazırlık yaptım
menü:
hind.cevizli kurabiye
kıvrık börek
bisküvili tavuk göğsü
kandil simidi
pattis salatası
çekirdek vb
yarın belki bebekten yetiştiremem diye şimdiden kkurabiyeyei yaptım
tavuk göğsünü yaptım
pattis salatsınında yeşilliklerini doğradım pattisleri küp doğrayıp suya koydum yarın haşlıycam
böreğide yarın yapcam:18:
umarım yetiştirebilirim:18:
yemek anası küstünmü bana hatuncum aşşkım bööcüüm yeni tariflerde buluşmak üzere seni seviyorum
denizcim öpütm seni bebeğin ben yatıyorum sende git kocanın yanına gir hadiii gezme fazla
seni seviyorum
nazo bugn neden gelmedn ya
ooo o kadar yazmaya 2 senede anca yol yarıladıysan ben 5 sene sonra alırımama sen sevinç abladan cok konusmussun
ins alirim ama genede cook gerideyim yaamaşallah sen 5 ayda 4000 lere gelmiş mesaj sayın 1 seneye kalmaz alırsın sen kürkü
Arkadaşalarım güzel arkadaşlarım
biz Ege yle yarın gece Ankara ya uçuyoruzuçuyoruz dediysem otobüsle gidiyoruz yani
muhabbeti eksik etmeyin lütfen
rapor vermeyi unutmayın rica ediyorum
kimse yazmasa bile topiğe bi günlük muamelesi yapıp neler yaptığınızı yazın
biz ay sonuna kadar kalacağız inşallah düğünü yapıp gelcez
Allah a emanet olun sizi seviyorum özlüyorum size dokunmak istiyorumayıp ayıp
Merhaba kızlar bende hamile oldugunu öğrenip bu mutlulugu sadece 1 hafta yasayanlardanim degerim 145ten 57ye düştü kısmet değilmiş tkimyasal gebelik dedi doktor ama o an uzuntuden doktora korunmam gerekiomu diye sirmak aklıma gelmedi kimyasal gebelikte korunma suresi varmi
Kizlaaaaarrrrrrrr belinaysuu hamileyymissssss cok sukur Allahim bu gunleri gosterdiiiii
Bana sen yaz musait degilim dedi Allahim olmayan herkese versin amin
Gebeler saglikla sihhatle dogursun doguranlar saglikla buyutsun amin
Kizlaaaaarrrrrrrr belinaysuu hamileyymissssss cok sukur Allahim bu gunleri gosterdiiiii
Bana sen yaz musait degilim dedi Allahim olmayan herkese versin amin
Gebeler saglikla sihhatle dogursun doguranlar saglikla buyutsun amin
Merhaba kızlar bende hamile oldugunu öğrenip bu mutlulugu sadece 1 hafta yasayanlardanim degerim 145ten 57ye düştü kısmet değilmiş tkimyasal gebelik dedi doktor ama o an uzuntuden doktora korunmam gerekiomu diye sirmak aklıma gelmedi kimyasal gebelikte korunma suresi varmi
slmm kızlarrr
Cook mutluyum rabbım bu duyguyu herkeze nasıp etsınn bebgım suporız bı sekılde geldıı
Adetım bı hafta gectı doktora gıttım ultrasyonla baktı rahım kalınlasmas var hamıle olabılırsın dedı kan verdık kanda cıkmadı doktr bana sokturucu verdı 5 gun ıctım ertesı gun kanamam oldu adet oluyorum sandım doktra gıtmdım 25 gun adet olamayınca akıntımda cogaldı doktra gıdeyım kıst var sanırım dedım rahım agzımda yara varmıs bıde ultrayonla bakayım dedı :)) keseee var burda dedı ben sook oldum hemen kan verdık gebeyım sukur ama dusuk rıskım var Kaynoslarda yatyorum sadece wc kalkyrm ınsallah kalp atısını duyarım dua edın banaaa hepınızı cook opuyrm cok hızlı yazdım yazım hatalarımı affedın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?