Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet okumusdum tatlim Allah uzun omurler versin bebeyine saglikli gunler versin bende tanisdigima cok memnun oldum insalah guzel seyler yazarim bura bugun tartisdik hic gidesim yok kocamin yanina sen git tatlim iyi uykular

16393 müş senin baktım simdi cepden yazarken göremıyorum ama bilg.baktım az kalmıs kızz senin yolu yaralamıssın bende yolun basındayım

bassaaaaakkkkk

şimdi tekrar baktım dogru anlamısım ordaki kızlar 30000 msj da kurk veriliyor yazmıslar senin de az kalmıs yolu yarılamıssın ama son zamanlarda az msj yazıyosun biraz daha fazla takılaman lazım cicimm bizim için degil kurk için geeellll

söyle bir baktım

sevinç abla yolu yarılamıs diyebiliriz

sara abla 20149 mesaj yazmıs en yakın o gözukuyor

bence bu işi arastırın ve alın yanii

evet okumusdum tatlim Allah uzun omurler versin bebeyine saglikli gunler versin bende tanisdigima cok memnun oldum insalah guzel seyler yazarim bura bugun tartisdik hic gidesim yok kocamin yanina sen git tatlim iyi uykular
sağol cnm benm aminn..........
bende tanştığıma memnun oldum umarım bugün barışmşsındır eşinle çünkü bebek için eşin lazım
16393 müş senin baktım simdi cepden yazarken göremıyorum ama bilg.baktım az kalmıs kızz senin yolu yaralamıssın bende yolun basındayım

kızzz ben 2 senelik bir üyeyim. 2senede yolu yarıladıysam 2 sene daha beklemem gerek offf çok varmışşşşş
2 sene boyunca kürksüz ben üşürüm

ahh ahh eskiden deli gibi yazardım
şimdik günde bi kere anca giriyorum
benim kürk işi 3 seneye uzar
söyle bir baktım

sevinç abla yolu yarılamıs diyebiliriz

sara abla 20149 mesaj yazmıs en yakın o gözukuyor

bence bu işi arastırın ve alın yanii

vayyy saygılar sara ablaya
ben sevinç yolu bititrmiştir sandımdı

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza tabi kabul ederseniz :) kimse var mı buralarda iki muhabbet etsek?
hoşgeldn cnmm keşke denk gelseydik
aramıza katıl lütfen seni tanımak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım 2 sene korundum marta korunmayı bıraktım nisanda hamile kaldım dogal yolla bebm 18 de işşallah kalp atışlarını duyucam işşallah
amin inşalllah cnm benm Allah hayırlı uğurlu etsn
Günaydın arkadaşlar.kimse var mı ???

ooo o kadar yazmaya 2 senede anca yol yarıladıysan ben 5 sene sonra alırım ama sen sevinç abladan cok konusmussun

Arkadaşalarım güzel arkadaşlarım
biz Ege yle yarın gece Ankara ya uçuyoruzuçuyoruz dediysem otobüsle gidiyoruz yani
muhabbeti eksik etmeyin lütfen
rapor vermeyi unutmayın rica ediyorum
kimse yazmasa bile topiğe bi günlük muamelesi yapıp neler yaptığınızı yazın
biz ay sonuna kadar kalacağız inşallah düğünü yapıp gelcez
Allah a emanet olun sizi seviyorum özlüyorum size dokunmak istiyorumayıp ayıp

rapor veriyorum
sabak 7de kalktık öğlen dışarı çıktık
yarın bi kaç komşum oturmaya gelcek onlara hazırlık yaptım
menü:
hind.cevizli kurabiye
kıvrık börek
bisküvili tavuk göğsü
kandil simidi
pattis salatası
çekirdek vb

yarın belki bebekten yetiştiremem diye şimdiden kkurabiyeyei yaptım
tavuk göğsünü yaptım
pattis salatsınında yeşilliklerini doğradım pattisleri küp doğrayıp suya koydum yarın haşlıycam
böreğide yarın yapcam:18:
umarım yetiştirebilirim:18:

yemek anası küstünmü bana hatuncum aşşkım bööcüüm yeni tariflerde buluşmak üzere seni seviyorum

denizcim öpütm seni bebeğin ben yatıyorum sende git kocanın yanına gir hadiii gezme fazla
seni seviyorum

nazo bugn neden gelmedn ya

sen gidiyosan artık buraya kımse girmez :26: benden demesi o zamanda sen gittin topik durdu.kurkude unut ya hem ben yarısmaları kımden ögrencem

neyse yolun acık olsun guzel guzel gıt gel egeye dikkat et belkı 1 ay sonra sen geldiginde bende olurum.

aaa sevinçten çokmu konmusum vay be
kız sen hiç offline olmazmısın:26::26::26::26:
canım sıkılıyor yapcak bişey bulamıyorum kk oluyorum ne yapıyım şimdi yatcam ama
denizcim öpütm seni bebeğin ben yatıyorum sende git kocanın yanına gir hadiii gezme fazla
seni seviyorum

nazo bugn neden gelmedn ya

bende seni seviyorum canım öptum kazasız belasız gidip gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…