günaydın kızlarr ben daha yeni kalkımdaaa...
dün bi hamile haberi daha aldımmm kaynanam herkese bi bizimki doğuramadı dioooo.cnm çok sıkkın dünkü gebeb haberideee hani aile içinde bi rakip gibi bi ortam oluryaaa karşı rakibemden geldiii bizi rakip gibi yapan kaynanamdıı zatennn
cahilki ne cahil cnmmm.benimde sınavım bu kadınmışşşşteşekkürler herkeze,ceksilikten eser yok,başım bi yandan ağrıyo,burnum akıyo,mendiller elimde,kim beğenir beni bu halimle,ben nezle olmuşum,inşallah gribe çevirmeden atlatabiliriz.
tubişim,ah canım,bi boşverebilsen şu etrafındakileri(biliyorum çok zor,ama başka çare yok,onların faydadan çok zararı var)
boşver rakibeliği falan,hamilelik ALLAH VERGİSİ,eğer senin kayınvalidenin elindeyse,haşa yanlış kelime kullanmaktan korkarım da,o kendi istediği anda birinin hamile kalmasını sağlasın da görelim.
biraz dişini çıkar,ALLAHTAN KORKMASINI SÖYLE
VERENDE ALANDA RABBİM,KİM GARANTİ EDEBİLİR OLANLARIN SAĞ KALMASINI
ÖLMEK İNSANIN ELİNDE DEĞİLSE,DOĞMAK NASIL ELİNDE OLABİLİR
CAHİL İNSANLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldin nassınız bakalım iyimisiniz canlarım sizi özledim yaw
ooyyyy güzellikkk hoşgeldinnngünaydın kızlar hayırlı haberlerle geliriz inşallah hepimiz buraya
kankimmm yaa normalde saniye sektirmezdi amakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldin nassınız bakalım iyimisiniz canlarım sizi özledim yaw
dolunaycım 3 geçmesi normal diil önceden olurmuydu böyle gecikme hiç?
sen herşeyin takdirinin Allahtan olduğuna inan onuda Allaha havale et canım, vakti zamanı vardır hayırlısı olsun hakkımızda cümlemizin
merhaba iyiyiz sende iyisin umarım...
sexy hatunlarr tünaydınnnnnnnnnnnn
inşallahhh bol bol mutlu olabilceğimiz bir hafta geçiririzzz ...
ben bugün dr.a gittim 10 mm yumurtam warmış 1 hafta sonra yine çağırdı ..
7tane test yaptırdım yine bakalım sonuçlar ne çıkıcakk ...:44:
amin
ooyyyy güzellikkk hoşgeldinnn
hoşbudum caaaaaaanım napıon kıs iyimisin
öğleden sonra görüşürükkk hanumlar
afiyetler olsunnnn
canım bosver sen böyle insan bile denmez onlara seytan bunlar uyma sen onlara allah ne zaman nasip ederse ozaman olucak hersey insallah tez zamanda bebegin gelir kuzum allah yardımcın olsun öyle kaynanaları napıyoruz biliyomusun nazemire yolluyoz oda yolluyo öbür tarafa töbe töbe saka bir yana eşin bilmiyomu böyle konusmalarını esin sert cıksın biras bakalım bir daha konusabilicekmi belki oglunda sorun ne biliyoki konusuyo iste kaynana degilmi oglundada olsa sorun yok gelindedir derler neyse bende kaynanadan yana doluyumda allahım bildigi gibi yap böyle fesat insanları amingünaydın kızlarr ben daha yeni kalkımdaaa...
dün bi hamile haberi daha aldımmm kaynanam herkese bi bizimki doğuramadı dioooo.cnm çok sıkkın dünkü gebeb haberideee hani aile içinde bi rakip gibi bi ortam oluryaaa karşı rakibemden geldiii bizi rakip gibi yapan kaynanamdıı zatennn
iyi canım sen nasılsın bu ay korunuyom dedim ama hafta sonu korunmadım daha dogrusu unuttuk hayırlısı olsun herkes icin kuzumhoş buldum canım benim güzel adaşım nasılsın ?
hoşbuluyorum valla sizleri görünce burdaa pınarım
canım battaşım nasılsınn ?
aminnnnrabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inşşşş
aminnnn günaydınnn canımmmgünaydın kızlar hayırlı haberlerle geliriz inşallah hepimiz buraya
h.g hürrem sultanımmmm bizde seni özledikkkkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldin nassınız bakalım iyimisiniz canlarım sizi özledim yaw
iyiyim güzelim amma çok yorgunum haftasonu yatılılı misafirlerim vardı o yüzden ilk defa çocukları okula gönderince yattım saat 11 de kalktım anca kendime gelebildim çok işim var aslında bi size bakıyım dedim sonra iş yapıcam temizlik varrrrrr yemek yapmam lazım işte öyle benim haftasonum biraz yorucuydu ama güzeldi
cnmm hoşbuldummm :)hoşgeldinn gamzemm:)
hadi bakalımmm büyüyoo yumuytaannn maşallahh
iyice büyüyünce çatlatma iğnesi olucanmı tatlım?
günde 2 mm büyüyo ortalam,senin dr a gittiğin gün muhtemelen çatlamış diyecek,o yüzden iki üç güne çalışmaları sıkılaştırmalısın,çünkü 18 mm den sonra her an çatlayabiliyo yumurtalar
öğleden sonra görüşürükkk hanumlar
afiyetler olsunnnn
canım bosver sen böyle insan bile denmez onlara seytan bunlar uyma sen onlara allah ne zaman nasip ederse ozaman olucak hersey insallah tez zamanda bebegin gelir kuzum allah yardımcın olsun öyle kaynanaları napıyoruz biliyomusun nazemire yolluyoz oda yolluyo öbür tarafa töbe töbe saka bir yana eşin bilmiyomu böyle konusmalarını esin sert cıksın biras bakalım bir daha konusabilicekmi belki oglunda sorun ne biliyoki konusuyo iste kaynana degilmi oglundada olsa sorun yok gelindedir derler neyse bende kaynanadan yana doluyumda allahım bildigi gibi yap böyle fesat insanları amin
iyi canım sen nasılsın bu ay korunuyom dedim ama hafta sonu korunmadım daha dogrusu unuttuk hayırlısı olsun herkes icin kuzum
aminnnn
aminnnn günaydınnn canımmm
h.g hürrem sultanımmmm bizde seni özledikkk
h.g tatlımmm insallah hersey istedigin gibi cıkar allah büyüktür cagresiz dert vermesinn canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?