Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen herşeyin takdirinin Allahtan olduğuna inan onuda Allaha havale et canım, vakti zamanı vardır hayırlısı olsun hakkımızda cümlemizin

cahilki ne cahil cnmmm.benimde sınavım bu kadınmışşşş
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldin nassınız bakalım iyimisiniz canlarım sizi özledim yaw

hoş geldin

sexy hatunlarr tünaydınnnnnnnnnnnn

inşallahhh bol bol mutlu olabilceğimiz bir hafta geçiririzzz ...
ben bugün dr.a gittim 10 mm yumurtam warmış 1 hafta sonra yine çağırdı ..
7tane test yaptırdım yine bakalım sonuçlar ne çıkıcakk ...:44:

amin Hacercimmm :)

günaydın kızlar hayırlı haberlerle geliriz inşallah hepimiz buraya
ooyyyy güzellikkk hoşgeldinnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldin nassınız bakalım iyimisiniz canlarım sizi özledim yaw
kankimmm yaa normalde saniye sektirmezdi ama
bikere eşimle tartışmıştımm çok sinirleriim bozulmuştu ve 3gün geçmişti..
başka bi vukuatım olmadı...ama bu ay çok üzüldüm..hele yaptığım ilk test...off böğürerek ağladım evde..
ondan sonrada dün yaptım yine test oda negatif...memişlerim patlıcak yaa olsamdad bitse şu işkence
dolunaycım 3 geçmesi normal diil önceden olurmuydu böyle gecikme hiç?

merhaba iyiyiz sende iyisin umarım...

iyiyim güzelim amma çok yorgunum haftasonu yatılılı misafirlerim vardı o yüzden ilk defa çocukları okula gönderince yattım saat 11 de kalktım anca kendime gelebildim çok işim var aslında bi size bakıyım dedim sonra iş yapıcam temizlik varrrrrr yemek yapmam lazım işte öyle benim haftasonum biraz yorucuydu ama güzeldi

hoşgeldinn gamzemm:)
hadi bakalımmm büyüyoo yumuytaannn maşallahh
iyice büyüyünce çatlatma iğnesi olucanmı tatlım?

günde 2 mm büyüyo ortalam,senin dr a gittiğin gün muhtemelen çatlamış diyecek,o yüzden iki üç güne çalışmaları sıkılaştırmalısın,çünkü 18 mm den sonra her an çatlayabiliyo yumurtalar

canım bosver sen böyle insan bile denmez onlara seytan bunlar uyma sen onlara allah ne zaman nasip ederse ozaman olucak hersey insallah tez zamanda bebegin gelir kuzum allah yardımcın olsun öyle kaynanaları napıyoruz biliyomusun nazemire yolluyoz oda yolluyo öbür tarafa töbe töbe saka bir yana eşin bilmiyomu böyle konusmalarını esin sert cıksın biras bakalım bir daha konusabilicekmi belki oglunda sorun ne biliyoki konusuyo iste kaynana degilmi oglundada olsa sorun yok gelindedir derler neyse bende kaynanadan yana doluyumda allahım bildigi gibi yap böyle fesat insanları amin
hoş buldum canım benim güzel adaşım nasılsın ?

hoşbuluyorum valla sizleri görünce burdaa pınarım
canım battaşım nasılsınn ?
iyi canım sen nasılsın bu ay korunuyom dedim ama hafta sonu korunmadım daha dogrusu unuttuk hayırlısı olsun herkes icin kuzum
rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inşşşş
aminnnn
günaydın kızlar hayırlı haberlerle geliriz inşallah hepimiz buraya
aminnnn günaydınnn canımmm
h.g hürrem sultanımmmm bizde seni özledikkk

h.g tatlımmm insallah hersey istedigin gibi cıkar allah büyüktür cagresiz dert vermesinn canımmm

benimde misafirlerim vardı yatılı bende çok yoruldum ama güzedi...

hoşgeldinn gamzemm:)
hadi bakalımmm büyüyoo yumuytaannn maşallahh
iyice büyüyünce çatlatma iğnesi olucanmı tatlım?
cnmm hoşbuldummm :)
benim geçen ayda böle olmuştu we kendiliğinden çatlamıştı ama şimdi ne olur bilmiyrm :44:

bencede cnmm çünkü geçen ayda gitmiştim 17mm di.2gün sonra çatlamıştı ...puff oluşuyo çatlıyo kalitelide ama bebiş olamıyoooo
eğer çatlamazsa ilaç wericekmiş dr.we bana dedikii 1 hafta ilişkiye girmeyin .çatlayınca girilcek deddi.. erkek bekleyince daha iyi oluyomuş spermleri....

ben çıkıom kızlarrrr işlerimi yapayım yemeğimi yapayımda sonra grşrz çok zor geliyo amannnnnnnnnnnnnnnnn üfffffffffffffff püfffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff neyse kalkayım bari hade 2saat de bitiririm eyvallah

amin cnmm aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…