ben çıkıom kızlarrrr işlerimi yapayım yemeğimi yapayımda sonra grşrz çok zor geliyo amannnnnnnnnnnnnnnnn üfffffffffffffff püfffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff neyse kalkayım bari hade 2saat de bitiririm eyvallah
cnmm hoşbuldummm :)
benim geçen ayda böle olmuştu we kendiliğinden çatlamıştı ama şimdi ne olur bilmiyrm :44:
bencede cnmm çünkü geçen ayda gitmiştim 17mm di.2gün sonra çatlamıştı ...puff oluşuyo çatlıyo kalitelide ama bebiş olamıyoooo
eğer çatlamazsa ilaç wericekmiş dr.we bana dedikii 1 hafta ilişkiye girmeyin .çatlayınca girilcek deddi.. erkek bekleyince daha iyi oluyomuş spermleri....
ne güzel bağlatmama nedenini sevdim:130:hoşbuduk burdayım ctesi burdaydım ama yarım gün o yüzden hemen kaçtım pazar izinliydim
eve net bağlatmıyorum çünkü ikili ilşkiler zayıflıyo şimdi burdayımmmm.
nirdesin kız sen çakma sexy karıkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldin nassınız bakalım iyimisiniz canlarım sizi özledim yaw
gördüm gördüümmmmm bizde seni ösledikkkbende seni ve topiktekii hatunları çook özledimmm
ahh erenayyy göreydiiiii eyydiiii
.
ne güzel demişsin be ablacım içime oturdumaonyaaaa canım benim eğerki bu bir yarış olsaydııııııı ve bizim rakiplerimiz olsaydıııııııı biz bu istekle bu hasretle önümüze gelen herkesi her şeyiiiii geçer hedefimize (bebebğimize )ulaşırdıkkkk bunları yaşmayı hangimiz isterdikkiii
hiç takma kafana üzme kendini ne olurrrr (bu durum süreci daha zorlaştırır) rabbim ol demeden hiç bir şey olmaz insanların bunu anlamsı lazımmmmm
aynen bunları ilet ,benden de deki ööle lafla kıyasla oluyosa kendi doğursun bitane daha aaa anca can sıkıyolar yaaaateşekkürler herkeze,ceksilikten eser yok,başım bi yandan ağrıyo,burnum akıyo,mendiller elimde,kim beğenir beni bu halimle,ben nezle olmuşum,inşallah gribe çevirmeden atlatabiliriz.
tubişim,ah canım,bi boşverebilsen şu etrafındakileri(biliyorum çok zor,ama başka çare yok,onların faydadan çok zararı var)
boşver rakibeliği falan,hamilelik ALLAH VERGİSİ,eğer senin kayınvalidenin elindeyse,haşa yanlış kelime kullanmaktan korkarım da,o kendi istediği anda birinin hamile kalmasını sağlasın da görelim.
biraz dişini çıkar,ALLAHTAN KORKMASINI SÖYLE
VERENDE ALANDA RABBİM,KİM GARANTİ EDEBİLİR OLANLARIN SAĞ KALMASINI
ÖLMEK İNSANIN ELİNDE DEĞİLSE,DOĞMAK NASIL ELİNDE OLABİLİR
CAHİL İNSANLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
pınar sen napan?
gördüm gördüümmmmm bizde seni ösledikkk
ne güzel demişsin be ablacım içime oturdu
bunları yaşamayı hangimiz isterdiki....
aynen bunları ilet ,benden de deki ööle lafla kıyasla oluyosa kendi doğursun bitane daha aaa anca can sıkıyolar yaaaa
kuzummm h.g napıyon özledim kıss seniii nasılsın bakıyımmmm?
selamlar...
güzel bir hafta olsun inşallah
kızlar ben yine boş çıktım yeaaaa...
başlıcam klomeninden ovitrellesinden progestanından...
100 kilo oldum be yaaaa..
şimdide aşılama macerası başlıyo pehhhh...
ağlasammı acep
selam amiin canım nassınn???
kız sen nerdesin bakiimm??? başka topiklerde fink atıyon
insan bi uğrar ce derrrr
evet o ilaçlarr mahvediyo bünyeyiii banada kilo yapmıştıı
üzülme ağlama herşeyin hayırlısı
belki aşılamayla gelir bebişinnn
kızaaaam milletin derdi var
engin tecrübelerimle ışık tutuyom heralde...
şimdi ben bu doktorun odasını basıcam birazdan..
belki yemekte karşılaşırım...
o zaman cumaya tekrar git,çünkü eminim ki haftaya çatlamış olcak,siz elinizdeki beklemiş spermlerle başbaşa kalcaksınız sadece
yumurta takibinde iki,en fazla üç güne bir takip yapılır,kolaya kaçmasın dr un9,arkadaşım öyle söyledi de.
çok geçtik biz bu yollardan,paralarımızı alıp alıp oyalamasınlar kimseyi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?