Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Erenayyımmmmmmmmmmmmm bebeğimmmmmm

özledimmmmmm seniiii aşk kuşummmmm civcivimmm

bende özledim canımm nasıl geçti düğününüzzzz....
bence senin baş ağrının sebebi sana nazar değmesi olabilir öle ortalıkta dolanmışsındır prenses gibii milletin gözü kalmıştır kesin sendeee....
(bu arada benden nede kuş olurya)

dolunay yani ööyle bi foto bulmuşsun ki özellikle yapmış gibi yüzün de karaltılar var hiç bişi anlamıyoz güzel miisn çirkin misin.

bacağını göstereceeeeneee yüzünü göreydik eyyyddiiiii

olur kankam neden olmasın benim kankam o hakaret etme
benim kankam dan da kuş olur deve kuşu olur mesela

merhaba kızlar ben geldim

kızlaar öğlen yemeğine kayınvalidemlere gittik kayınvalidem bana altın kolye almış hediye olarak özel bi günde değildi ama içinden gelmiş görseniz çok güzeeeel

ahh valla nikolaycımm bende merak ediyorumm..%99 stresten gecikti..
ee%1 ihtimalde baya bi geç döllenme olabilir
sanada afiyet olsun şu durum bi çözülseydi inş hamişsindir.
hadi çabuk bitir işlerinide gel hüyyemmm suytannn:13:

güzel geçti canım:)evede biz götürdük gelini...kızın babası ellerimi tuttu iyi bakın ona falann..offf gözlerim doldu....

acayip bişey yaa...doğur besle büyüt sonra elin adamı gelsin lönkk diye alsın kızı..umarım kaynımm eltimin kıymetini bilir..:13:

gelinliğini falan çıkardım,saçlarını açtım tabi eltim rica etti...

gerdeklen alakalıda tiyolar istedi...verdik abakalım ama inşallah kendi bildiğini yapar,bana uyarsa durumu baya ciddi...(başağıma göre

çirkin olsak yakışıklıyı kaparmıydıkkinee
olur kankam neden olmasın benim kankam o hakaret etme
benim kankam dan da kuş olur deve kuşu olur mesela

ay kankam ayy senden de bööle laflar duydum yaa ölsemde gam yemem sen kıyamıyon bu aralar bana kızmaya herhalde olsun kuş olsun devekuşu da kuş çeşidi sonunda

siz fazşa sıkıfıkı oldunuzz hanumlar...ben sizin aranızı yapardımda valla heryanım ağrıyoo..sabahınan apranaksfort içtim banamısın demiyooo

Son düzenleme:
oooooomaşallahhh canımm ne güzell yaa...
Allah muhabbetinizi arttırsın

merhaba kızlar ben geldim

kızlaar öğlen yemeğine kayınvalidemlere gittik kayınvalidem bana altın kolye almış hediye olarak özel bi günde değildi ama içinden gelmiş görseniz çok güzeeeel

kızlarr selam, geçmişi okumadım hafta sonu gebe olan oldu mu ?? ben neler yaptım anlatayım cmt kaynanamgiller le kaynımgiller gelicektiler, çünkü benim hausband'ın doğum günüydü... ben de bu gece beri şöyle çifte mutluluk olsun dedim (sözde) sabahtan erken gebelik testi yaptım aaa o da ne anıyla şanıyla tek çizgim var aaaayyyy ne mutluluk bende ki sonra da kafamın doluluğundan balkonda çamaşır asarken kapının eşiğinin üstüne düştüm nasıl ağladım için için resmen kolumun acısına sığındım...çok üzüldüm

ayy fıstıkk geçmiş olsun canımm yaa....kaza iştee...
nazaramı geldinnnn acaba şekerim...açma diyorum şu şeyleriniii okadaar

geçmiş olsun canım eşininde doğum günü kutlu olsun bu sene yeni yaşınız size evlat getirsin inşallah

ayy canım geçmiş olsun yaa bişey varmı kolunda bi sağlık ocağına git kırık çatlak bişey olmasınn.
hee hamile doldukk cıks cıks kızım tembel bu topiktekilerrr
diğer topiklerde en az 3 hamile var bu ay iyi çalışmışlar bizde daha tık yokk
olan hamilelerimizde topike hamile girenler....

özelden ne kaynatıyosunuz siz bakim hı
özel ablacım özelll
sağol canım iyiyim sen nasılsın

iyi valla nolsun
canım nasıl yoğurt istedi bi lisen aldım elime yarım kiloluk yoğurt kabını yiyorum bu neydi şimdik anlamadım:44: herhalde kalsiyum eksikliğimmi oldu nolduuu
yoksa ben sade yoğurt hiç yiyemem ya sarmısaklı olacak yada baharatlıı

önemli bişi değil başak hakkında konuşuyoduk

şaka şaka benimkinin test sonuçları çıkmışta yarım yamalak not aldım onları sordum erenayefe ebe bacıma:13:

hıııııım tamam o zaman

başağımı çekiştirmeyinde

test sonuçları nasıl normalmi herşey buraya yazsana elimizden geldiğince yorumlarız

baharatlı yoğurtmu o nasıl şey kız

men özel mözel anlamam burda herşey genel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…