Erenayyımmmmmmmmmmmmm bebeğimmmmmm
özledimmmmmm seniiii aşk kuşummmmm civcivimmm
olur kankam neden olmasın benim kankam o hakaret etmebende özledim canımm nasıl geçti düğününüzzzz....
bence senin baş ağrının sebebi sana nazar değmesi olabilir öle ortalıkta dolanmışsındır prenses gibii milletin gözü kalmıştır kesin sendeee....
(bu arada benden nede kuş olurya)
olur kankam neden olmasın benim kankam o hakaret etme
benim kankam dan da kuş olur deve kuşu olur mesela
seni seviyom kanka ben boru muay kankam ayy senden de bööle laflar duydum yaa ölsemde gam yemem sen kıyamıyon bu aralar bana kızmaya herhalde olsun kuş olsun devekuşu da kuş çeşidi sonunda
hadi çabuk bitir işlerinide gel hüyyemmm suytannn:13:sanada afiyet olsun şu durum bi çözülseydi inş hamişsindir.
ben çıkıom kızlarrrr işlerimi yapayım yemeğimi yapayımda sonra grşrz çok zor geliyo amannnnnnnnnnnnnnnnn üfffffffffffffff püfffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff neyse kalkayım bari hade 2saat de bitiririm eyvallah
bende özledim canımm nasıl geçti düğününüzzzz....
bence senin baş ağrının sebebi sana nazar değmesi olabilir öle ortalıkta dolanmışsındır prenses gibii milletin gözü kalmıştır kesin sendeee....
(bu arada benden nede kuş olurya)
dolunay yani ööyle bi foto bulmuşsun ki özellikle yapmış gibi yüzün de karaltılar var hiç bişi anlamıyoz güzel miisn çirkin misin.
bacağını göstereceeeeneee yüzünü göreydik eyyyddiiiii
olur kankam neden olmasın benim kankam o hakaret etme
benim kankam dan da kuş olur deve kuşu olur mesela
ay kankam ayy senden de bööle laflar duydum yaa ölsemde gam yemem sen kıyamıyon bu aralar bana kızmaya herhalde olsun kuş olsun devekuşu da kuş çeşidi sonunda
merhaba kızlar ben geldim
kızlaar öğlen yemeğine kayınvalidemlere gittik kayınvalidem bana altın kolye almış hediye olarak özel bi günde değildi ama içinden gelmiş görseniz çok güzeeeel
kızlarr selam, geçmişi okumadım hafta sonu gebe olan oldu mu ?? ben neler yaptım anlatayım cmt kaynanamgiller le kaynımgiller gelicektiler, çünkü benim hausband'ın doğum günüydü... ben de bu gece beri şöyle çifte mutluluk olsun dedim (sözde) sabahtan erken gebelik testi yaptım aaa o da ne anıyla şanıyla tek çizgim var aaaayyyy ne mutluluk bende ki sonra da kafamın doluluğundan balkonda çamaşır asarken kapının eşiğinin üstüne düştüm nasıl ağladım için için resmen kolumun acısına sığındım...çok üzüldüm
oooooomaşallahhh canımm ne güzell yaa...
Allah muhabbetinizi arttırsın
kızlarr selam, geçmişi okumadım hafta sonu gebe olan oldu mu ?? ben neler yaptım anlatayım cmt kaynanamgiller le kaynımgiller gelicektiler, çünkü benim hausband'ın doğum günüydü... ben de bu gece beri şöyle çifte mutluluk olsun dedim (sözde) sabahtan erken gebelik testi yaptım aaa o da ne anıyla şanıyla tek çizgim var aaaayyyy ne mutluluk bende ki sonra da kafamın doluluğundan balkonda çamaşır asarken kapının eşiğinin üstüne düştüm nasıl ağladım için için resmen kolumun acısına sığındım...çok üzüldüm
merhaba kızlar ben geldim
kızlaar öğlen yemeğine kayınvalidemlere gittik kayınvalidem bana altın kolye almış hediye olarak özel bi günde değildi ama içinden gelmiş görseniz çok güzeeeel
eroşummm özel masaj attım sana gız bi civip virseneeeeeeeeeee.....
güle güle kullan ablacım nasılsın??
özelden ne kaynatıyosunuz siz bakim hı
ayy canım geçmiş olsun yaa bişey varmı kolunda bi sağlık ocağına git kırık çatlak bişey olmasınn.kızlarr selam, geçmişi okumadım hafta sonu gebe olan oldu mu ?? ben neler yaptım anlatayım cmt kaynanamgiller le kaynımgiller gelicektiler, çünkü benim hausband'ın doğum günüydü... ben de bu gece beri şöyle çifte mutluluk olsun dedim (sözde) sabahtan erken gebelik testi yaptım aaa o da ne anıyla şanıyla tek çizgim var aaaayyyy ne mutluluk bende ki sonra da kafamın doluluğundan balkonda çamaşır asarken kapının eşiğinin üstüne düştüm nasıl ağladım için için resmen kolumun acısına sığındım...çok üzüldüm
özel ablacım özelllözelden ne kaynatıyosunuz siz bakim hı
sağol canım iyiyim sen nasılsın
önemli bişi değil başak hakkında konuşuyoduk
şaka şaka benimkinin test sonuçları çıkmışta yarım yamalak not aldım onları sordum erenayefe ebe bacıma:13:
ayy canım geçmiş olsun yaa bişey varmı kolunda bi sağlık ocağına git kırık çatlak bişey olmasınn.
hee hamile doldukk cıks cıks kızım tembel bu topiktekilerrr
diğer topiklerde en az 3 hamile var bu ay iyi çalışmışlar bizde daha tık yokk
olan hamilelerimizde topike hamile girenler....
özel ablacım özelll
iyi valla nolsun
canım nasıl yoğurt istedi bi lisen aldım elime yarım kiloluk yoğurt kabını yiyorumbu neydi şimdik anlamadım:44: herhalde kalsiyum eksikliğimmi oldu nolduuu
yoksa ben sade yoğurt hiç yiyemem ya sarmısaklı olacak yada baharatlıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?