Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yemez annem yemez bende öyle çok çöpe döktüm sağlıklı şeyler yemiyo bunlar
o kadar uğraşıyosun yapıyosun ağzını kapatıyo tükürüyo diliyle itiyo

hayatım bizi terkedip gizli köşelerde doğum yaptığın için seni cezalandıracaktım unuttum sanma
işte cezamı söylüyorum Ali yi resmi kayıtlara geçirdiniz mi bilmiyorum ama
iptal edip tekrar isim koymanız gerekcek çünkü ismini ben koycasm
i düşüneyim ne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysamne koysam ne koysam ne koysam
buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aliiii evet ali olsun seni cezalandırıyorum cezanı kabul etceksin yapak bişi yok tkb den gizli doğurmanın zararları

Kiz basak oglana meyveli yogurt yapsana seftaliyi cam rendede rendele
Yogurda kat yedir bol bol meyve yedir beceremiisiiz zaar
Hooop diye gectiydik biz ek gidaya sebze pureleri cirbalar
sorunda anlatak. Cicuk bir kere yemedi diye vazgecmek yok
Bir hafta sonra tekrar deneyecen yemedigini zorlamak yok herzaman taze ve az

bugun atom yedirdim oğluma elimden geleni yapıyorum nazlanmasına bakmıyorum artık önceden yemiyosa ısrar etmiyodum şimdi pes etmiyorum
şeftaliyide eline veriyorum kendi yiyo
yoğurdu ayrı veriyorum öyle karışık sevmiyo

Kiz basak sana kustuuuummmm

ayy aşkım sana yanıt verecektim fırsat bulamadım aşkım
burayada laf yetiştiriyim derken aklımdan çıkmş hayatım sen nerelerdesin enden gelmiyorsun bebeğim kuusra bakma valla topike bile nadir geliyorum böcüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tatildeydim canim azcak diger topike yazabildim ama aklimdaydin msj attim cvp gelmedi
Bende iyiyim bir degisiklik yok canim

şu an ateş kes imzalayarak sana bişi diyorum
ege nin resmini senin için koymaya çalştım lakin eski telefonum gibi çektiğim resimleri koyamıyorum
zira son model telefonumda çektiğim resimlerin boyutundan ötürü kk kabul etmiyor
artık ne denli yüksek kalitede çekiyorsa sitenin bünyesi kaldıramıyore
bu yüzden resim koyamadım şimdilik tabiiki bu bir bahane değil yine koymaya çalışıcam resimlerin boyutu ile oynıycam bunu bildirmeyi bir borç bilirim şimidlik avatar yaptığımıda eklerim
ateşkesi kesiyorum
yapma dudakkkkkkkk ekleme saçççççç boyalı suraaaattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

canlarımmm merhaba nasılsınz ben esımle gezdım bugun baya alısverıs yaptm sınemaya gıttık.. tatılde adet olucam dıye bı hafta one cekıyom kızlar tarlusala basladım olayımde oyle gıdeyım.. sızler napıosunz..

sevnc ablam hep dualarmdas bebısını saglıkla kucagna al.. benım gbı ısteyen herkese de rabbım bebek versın amın.. bebegıı olanlarada saglık mutluluk huzur dılııyorm

ikircikli maymussss yapukluuu
Ohh maşallah o kalp hep atsın inşallahhhhh
Aminnn insallahhhh

Cok saol canim aminn insallahhhh

Canim benim ne tatlidin sen oyle maasallah
Heleki anan olacak yapikliya benzemiyon onada cekme tamammi
Kuzusum o dislerini yerim senin yavrim cigerim

buda anan olacak cadiya

maşallahhh dişlerini yidiğim çok şekersin sen ya .... Rabbim sağlıklı sıhatli analı babalı uzun ömürler versin ...

bu derece isyankar ve cadaloz olduğundan ötürü saygıyla selamlıyorum seni
tam dişime göresin
hemde güldürüklüsün
hemde üreticisin hemde lüzumsuzsun
gel bi çay içek senle
saygıyla selamladığın için teşekkür ederim
amaaaa lüzümsuz dediğin için bende saaa hadsizz diyorum
güzel çay demleyebiliyorsan içek ben öyle kötü çay içmem
zati senin alacağın başka ne olabilir zevksizlik abidesi banal pis bir hediye:120:
kendini bu kadar tarif etme kız biz biliyok zati senin ne olduğunu hey gidi
Beydagliiiiiiiii Adanayi sel almis kiiiiizzzz ohh serinlediniz birazzz
hemde nasıl dün bir anda kıyamet koptu ama bugün yine yanıyor ortalıkneyse bugün iyi olsun anama salçalık biber yapacuk

tebrik ediyorum iyiydicemile yılmazseni seviyom

hay senin son model tilifonuna neyse bırakayım şimdi bunları...

amandaaa şunun iki dişineeeeee,amanda yakışıklılığınaaaaaa,amanda kurban olsunlar vereneeee....oyyyy maaaşşallah kız ne güzel olmuş buuyerime bol,bol öp anası....
bu çicuk senden nasıl çıkmış bilmiyom ama ,olmuş işte hiiiçç anasına çekmemiş...
melek kaynanana çekti zaarr....
yanında olsaydım yanaklarını mıncırsaydımmm,goklayarak öpseydimmmm yakışıklı çicuk
bak hayla kendini tarif ediyon yiterrrrr anladık ne kadar yapmacık olduğunu

egenin hatrına kalitemi bozupta salon kadını çızgımdan çıkmıyorum ve fazla uzatmıyorum...reca edicim,fazla üzerime gelmeyiniz zira bugün çok aktif olamicimm..şaplaklarımı sunarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…