Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Abboowwww tamam canim bende dort parmagimla kavriyodum sanirim oyalaniyom

evet yaa geçen tv de gördüm nasıl yorulduklarınıohh gez ne güzel sefan olsun serindir şimdi oralar..

ayağındamı sallıyosun prensesii

Cnm bende dedim eşi öğrense daha rahatlar ileride göbekten yapamayacak zaten

Abboowwww tamam canim bende dort parmagimla kavriyodum sanirim oyalaniyom
tamam artık oyalanmazsın..
birde sakın yatık tutma iğneyi,yapacağın yeri de iki parmağınla sıkıca çekerek tut...kas bölgesini değil herzaman yağlı ve yumuşak olan bölgeyi tutacaksın...

evet yaa geçen tv de gördüm nasıl yorulduklarınıohh gez ne güzel sefan olsun serindir şimdi oralar..

ayağındamı sallıyosun prensesii

Serindi ama çok ısındı birkaç gündür nemde var durulmuyo, ayağımda sallıyorum Cnm maalesef uyumuyo başka türlü...
Sen nasılsın ? Tamamen düzeldimi belin ? Annen nasıl

Serindi ama çok ısındı birkaç gündür nemde var durulmuyo, ayağımda sallıyorum Cnm maalesef uyumuyo başka türlü...
Sen nasılsın ? Tamamen düzeldimi belin ? Annen nasıl

hadi yaa karadenizi hep yağmurlu göstermişti...

çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum belim tam düzelmedi,idare ediyorum bakalım nereye kadar,ameliyat olmamak için direniyorum...
annemde aynı dumanım pek bir değişiklik yok ama yinede hamdolsun beterin beteri var..

sen ne zaman işe başlıcaksın zeynepe kim bakacak...

Cnm napıcaksın ameliyat zordur inş o dereceye gelmez... Allah annenede şifa versin demekten başka bişey gelmiyo elimden ... Ben Ekim'de kurban bayramı dönüşü başlayacağım ama bilmiyorum nasıl dayanıcam şimdiden üzüntü kapladı içimi ben büyüyemiycem onu diye annem bakacak çay toplamadıkları zaman kv ve görümce gelecek öyle idare edicez...

zaten ameliyat derecesinde ama ben olmak istemiyorum duman yaa birde dediğin gibi sonrası zormuş çok dikkat etmek gerekiyormuşş,annem iyi olsaydı düşünürdüm belki ama hayırlısı artık,

tabiii üzülürsün haklısında ama neyseki emanet edeceğin insanlar yabancı değil,annelerinizin kıymetini bilin...

çalışmak zorunda olmasaydın keşke ama olmuyor işte o yüzden dayanacaksın el mecbur...

alinin anneside gelmişş,sen uyuttunmu alişi....

umudum senin doktorunun adı neydi??

Kocakarı yöntemide yaramamış dua edelim daha ilerlemesin.. Evet canım Allah'tan bakıcıya bırakmak zorunda değilim...
ben çıkıyorum iyigeceler size

İyi geceler canım görüşürüz

Ayyyyy kizzz igneyi ceker cekmez kanadi yeride sistiii anaam yanlis yeremi vurdum naptim :18:

alinin anneside gelmişş,sen uyuttunmu alişi....

umudum senin doktorunun adı neydi??

Sevinco-----damara gelmiştir korkma bişey olmaz ben bacakdan yaparken bazen oluyordu..ben karnı çok erken bırakdım hemen bacaga gectim...7. Haftadan itibaren bacakdan yaptım.. Birara yapacagım bölgeye iğneyi batırmadan önce hafif buz kompres yspıyodum sonra iğneyi batırıyordum bir arkadas söylemişti forumdan bayagı işe yaaradı morarmadı

beydaglım----ali ışimdi uyanmak üzere :) gece uyanık bizim çocuk..
Birkac doktorum vardı hepsinin adını ve telefon numaralarını yazarım cankm hatta bi tanesini sana gecen yaz söylemiştim.. Ama sana söylemek istediğim başka seylerde var o yuzden özel mesaj atıcam
Annen umarum daha iyidir canım? Sormayı unuttum telaşdan kusura bakma canım yaaa
Teldende giriyoruö ya uzun yazamıyorum :18:

Buarada paşam nasıl oldu? Hala hastanddeyse ben giddbilşrim belki ..

Kizlar kontrolum iyi gecti cok sukurr bebegimin kalbi gumbur gumbur atiyordu
Allahim herzaman boyle gormeyi nasip eylesin. Olmayan herkese versin saglikla sihhatle insallahhhh

tamam canım bekliyorum mesacını...annem aynı canım sağol....

iyi fikir ama paşa çıkacak diyorlardı bilmiyorumki bende merak ediyorum...

Kizlar kontrolum iyi gecti cok sukurr bebegimin kalbi gumbur gumbur atiyordu
Allahim herzaman boyle gormeyi nasip eylesin. Olmayan herkese versin saglikla sihhatle insallahhhh

ayyyyy çokkkk şükürrr sevinç böyle pıhtılı arkadaşların doktor muayaenesinin haberini büyük bir sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum...inşaallah devamıda hep böyle güzel gelsin canım hadi gözünaydın

:çaybardakıylaçayiçensmiley:

nerde bu yönetim hayla yokkkk

biz gelmezsek hiiiççç hey gidinin gidisii

Cok saol hayatim valla doktor sirasinda mini bir kalp krizi geciriyom
Esimle oglumuda aldilar iceri oglanin sokunu bir gorseydin o nasil kalp atisi cok hizli diyor
Allahim o sesi kesmesin herzaman duymayi nasip etsin. Olmayanlarada versin insallahhhh aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…