cezanın güzel olduğunu biliyorum hayatımBaşak
güzel cezaymışşş
:))
Canim benim ne tatlidin sen oyle maasallah
Heleki anan olacak yapikliya benzemiyon onada cekme tamammi
Kuzusum o dislerini yerim senin yavrim cigerim
buda anan olacak cadiya
ıcıyo ablam ıcme deyınce evımde rahat olamııcaksam nerde olcm dıyo yere oturuyo ıcıyo
maşallahhh dişlerini yidiğim çok şekersin sen ya .... Rabbim sağlıklı sıhatli analı babalı uzun ömürler versin ...
saygıyla selamladığın için teşekkür ederim
amaaaa lüzümsuz dediğin için bende saaa hadsizz diyorum
güzel çay demleyebiliyorsan içek ben öyle kötü çay içmem
kendini bu kadar tarif etme kız biz biliyok zati senin ne olduğunu hey gidi
hemde nasıl dün bir anda kıyamet koptu ama bugün yine yanıyor ortalıkneyse bugün iyi olsun anama salçalık biber yapacuk
tebrik ediyorum iyiydicemile yılmaz seni seviyom
ayy hayatımmm sağollllllll Allah razı olsun
sen kimsin aşkım cocuğun yoksa gel burda bizimle neşeyle yumurtla zevkle doğurr
ay geçmiş olsun,totn iyimi bari çok yanmamıştır inşaallahcanlarımm hayırlı haftalar olsun ınsallah nasılsınızz..
sızı guldureyım benım ıcı cok acı ama sıze komık gelecek bısey
dun aksam esım parkeye oturmus kullugu yere koymus sıgara ıcıyomus bende mutfaktan geldım yere oturdum salak kafam kullugun ustune oturmusum totomu bı yaktım ayy ne agladım acıdan hem agladım halıme hem guldum ınsan bakmazmı nereye oturduguna :18::18:
aldım bebişimBeydaglım
Özelden mesaj attım gecen aldınmı. Bişey yazmadın
ne yazdın ne yazdın banada yaz
beydağlı okumuştur ama takmamıştır sen onu boşver banada at aynısını
hahaaayyyyytttt çok çok çok teşekkür ederimmmm teyzesiiii oğlumun adınaa
lakin yavrucum yarı benxerliğini benden almış
çoğunlukla baba olmakla birlkte banada benzetirler
özellikle gözlerindeki ışıltıyı
daha resim koycam senin için fakat henüz kı.ım minder görmedi
sabaktan beri döniyim abooooo çicuklu ev hatunu olmak büyük meslek
Rabbim sana da göstersin aminn
aaa aaa sayfalar mı ilerlemiş hiçte farkına varmadım Allah sizi inandırsın
evet farkındayım ama farkında değilmiş gibi yapmak zorundayı çümkü ben tkb yim sizin başınızım
müdavimlerimi şımartırsam hangi birine sahip çıkabilirim hepiniz coşarsınız
hemn bi burnunu kaldırıyosn havalara
geçen gün hocaya gidip düğümü çözdürdüydüm ondan topik canlamndı
anammmmmmmmmmm:18::18:Polly e ulasamiyom kesin dogurdu
Son model tlf internet paketi aldimm kk girip yazabiliyom seninki gibi dandik deel.
Sonuc olarak seninde benimde resimler ortada beline kadar inenler seninki
ay geçmiş olsun,totn iyimi bari çok yanmamıştır inşaallahgördünmü sigara her yönden zarar....
aldım bebişim
meraklı çatlaaaaaaaaaaaaa
kızlar paşadan heberi olan varmı merak içindeyim
ALLAH bağışlasın canım bilmiyordum çocuğun olduğunu ..ilkinde sorun yaşamadın heralde,benim kuzenimde öyle olmuştu,birincisini sorunsuz almıştı kucağına...5 yaşında bir oğluşum var canım... kardeşte hüsrana uğradık Rabbim kimseye yaşatmasın.yeni umutlarla devam ediyoruz hayata..Allah evlatlarımızı korusun.tez vakit kardeşler nasip etsin inşallah...küçük dişli yumurcağı kardeş kadrosuna alabiliriz.müsade varsa :).
kızlar paşadan heberi olan varmı merak içindeyim
ALLAH bağışlasın canım bilmiyordum çocuğun olduğunu ..ilkinde sorun yaşamadın heralde,benim kuzenimde öyle olmuştu,birincisini sorunsuz almıştı kucağına...
walla bende çok merak ediyordum sonra hastaneden çıktığını ama ve sürekli yatması gerektiğini yazmıştı görüştüğü bir yakın arkadaşı o mesajı okudum..yani bilgisayarın başında oturması yasakmış,kanaması ve sancısı durmuştu çok şükür....
inşaallah bu kez hayırlısı ile alır kucağına..
Son model tlf internet paketi aldimm kk girip yazabiliyom seninki gibi dandik deel.
Sonuc olarak seninde benimde resimler ortada beline kadar inenler seninki
ayyyy canım yaa alemsin heeee çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Allahböyle bi tatlılıkta sana versin inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhdunden bakiyorum bu yakisikli kim benim profilimde arkadas olarakne eder ne yapar benim profilimde esim gorse kiskanir dover beni neyaparim en iyisi arastiriyim:126: aaaa birde ne gorem bu bizim basakin yakisiklimi yakisikli oglusu
yerim ben onun dislerini agzini burnunumasallah elhemdulillah
Allah bağışlasın canım demek daha önce yumurtlamıştın ve doğurmştun5 yaşında bir oğluşum var canım... kardeşte hüsrana uğradık Rabbim kimseye yaşatmasın.yeni umutlarla devam ediyoruz hayata..Allah evlatlarımızı korusun.tez vakit kardeşler nasip etsin inşallah...küçük dişli yumurcağı kardeş kadrosuna alabiliriz.müsade varsa :).
heee bende meyve yiyom o zamananammmmmmmmmmm:18::18:
ne olduuu yazacka bişey bulamadın galiba dert etme banada oluyor bazen
görüşmeyeli sana bişiler olmuş laf ebeliği kursuna mı gittin ne bu kadar çenen yoktu senin dilin bu kadar uzun değildiyürü be sevincim,durmadan hava atıyor en sonnn model tilifonum diyeee
abowwwwwdemek beline kadar sarkmış vah kuzuma yaaa çok üzüldüm eee napacan artık omuzlardan arkaya atsın egeyide sırtına bağlasın çicuk orda yakalar emer....ne yapacak öyle yapacak artıkın
benim yolum uzun başakım Allah ım nasip eder inşallah.önce ayağımın iyileşmesi lazım.sonra batıya gidip yerleşmemiz lazım vs vs Rabbim çok bekletmesin herşeyi yoluna koysun hayırlısıyla inşallah...bidaha ne zaman yumurtlarım Allah bilir.ozamana kadar burdan yumurtlayan hatunların civcivlerini sevcez inşallah.. beydağlı ozamana kadar doğurur inşallah...sevincim doğurur.. paşam doğurur..darısıda bana inşallah.başak arada sende 2. yi yaparsın belki kıss arayı çok açma derim ben çok pişmanım.ayyyy canım yaa alemsin heeee çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Allahböyle bi tatlılıkta sana versin inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kız benimde aklımdaydın nerdesin sen gelmiyorsun bakimm listede olupta topike gelmeyen hatunlar cez yiyo heee kurul kararı ile üyeliğine son falan veriliyoabovvvvvvvv
özletme kendini gel ne yaptın bakim görüşmeyeli
Allah bağışlasın canım demek daha önce yumurtlamıştın ve doğurmştun
inşallah darısı ikinciye Rabbim bi daha yaşatmasın aynı acıyı.
ayyy o minik dişli yumurcaı büyütmek ne zormuş hele o dişler çıkarkenn abooooo
hayatta vermem
heee bende meyve yiyom o zaman
görüşmeyeli sana bişiler olmuş laf ebeliği kursuna mı gittin ne bu kadar çenen yoktu senin dilin bu kadar uzun değildi
dil uzatma kursumu çıkmış yoksa
öğretmenlğinide sevinç karısı mı yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?