Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Başak

güzel cezaymışşş

:))
cezanın güzel olduğunu biliyorum hayatım
ugulamaya geç sen çocuğun adını ali ile değiştirecekmisin hemen çabukk:88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88:
Canim benim ne tatlidin sen oyle maasallah
Heleki anan olacak yapikliya benzemiyon onada cekme tamammi
Kuzusum o dislerini yerim senin yavrim cigerim

buda anan olacak cadiya

sende çok aynaya bakma olrmu göbekli marul
benim resmim vardır sende geçen yıl albüm yaptıydın ona bak:108::108::108::108::108::108::108::108::108:

maşallahhh dişlerini yidiğim çok şekersin sen ya .... Rabbim sağlıklı sıhatli analı babalı uzun ömürler versin ...

ayy hayatımmm sağollllllll Allah razı olsun

sen kimsin aşkım cocuğun yoksa gel burda bizimle neşeyle yumurtla zevkle doğurr

dunden bakiyorum bu yakisikli kim benim profilimde arkadas olarak ne eder ne yapar benim profilimde esim gorse kiskanir dover benineyaparim en iyisi arastiriyim:126: aaaa birde ne gorem bu bizim basakin yakisiklimi yakisikli oglusu
yerim ben onun dislerini agzini burnunu masallah elhemdulillah

ayy hayatımmm sağollllllll Allah razı olsun

sen kimsin aşkım cocuğun yoksa gel burda bizimle neşeyle yumurtla zevkle doğurr

5 yaşında bir oğluşum var canım... kardeşte hüsrana uğradık Rabbim kimseye yaşatmasın.yeni umutlarla devam ediyoruz hayata..Allah evlatlarımızı korusun.tez vakit kardeşler nasip etsin inşallah...küçük dişli yumurcağı kardeş kadrosuna alabiliriz.müsade varsa :).

ay geçmiş olsun,totn iyimi bari çok yanmamıştır inşaallahgördünmü sigara her yönden zarar....
Beydaglım

Özelden mesaj attım gecen aldınmı. Bişey yazmadın
aldım bebişim
ne yazdın ne yazdın banada yaz

beydağlı okumuştur ama takmamıştır sen onu boşver banada at aynısını

meraklı çatlaaaaaaaaaaaaa

amin canımm
eee annelerin hakkı ödenmez diye boşa demiyorlar...

demek farkında değilsin üfürükçü karı

Son model tlf internet paketi aldimm kk girip yazabiliyom seninki gibi dandik deel.
Sonuc olarak seninde benimde resimler ortada beline kadar inenler seninki

yürü be sevincim,durmadan hava atıyor en sonnn model tilifonum diyeee

abowwwwwdemek beline kadar sarkmış vah kuzuma yaaa çok üzüldüm eee napacan artık omuzlardan arkaya atsın egeyide sırtına bağlasın çicuk orda yakalar emer....ne yapacak öyle yapacak artıkın

ALLAH bağışlasın canım bilmiyordum çocuğun olduğunu ..ilkinde sorun yaşamadın heralde,benim kuzenimde öyle olmuştu,birincisini sorunsuz almıştı kucağına...
kızlar paşadan heberi olan varmı merak içindeyim

walla bende çok merak ediyordum sonra hastaneden çıktığını ama ve sürekli yatması gerektiğini yazmıştı görüştüğü bir yakın arkadaşı o mesajı okudum..yani bilgisayarın başında oturması yasakmış,kanaması ve sancısı durmuştu çok şükür....

inşaallah bu kez hayırlısı ile alır kucağına..

iyi olsunda varsın uzak olsun napalım bebeğini kucağına alınca yazsın gene inşallah...bizde mutluluk olalım onunla beraber.Rabbim bu defa yüzünü güldürsün inşallah.kuzeninin durumu ne canım pıhtılaşmamı var ondada ben oğlumda bilmiyordum 2. bebeğimi kaybedince öğrendim sonradan mı oldu ozamanda var mıydı hiç bilmiyorum.kuzenin naptı peki oldu mu bebeği?

ayyyy canım yaa alemsin heeee çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Allahböyle bi tatlılıkta sana versin inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kız benimde aklımdaydın nerdesin sen gelmiyorsun bakimm listede olupta topike gelmeyen hatunlar cez yiyo heee kurul kararı ile üyeliğine son falan veriliyoabovvvvvvvv
özletme kendini gel ne yaptın bakim görüşmeyeli
Allah bağışlasın canım demek daha önce yumurtlamıştın ve doğurmştun
inşallah darısı ikinciye Rabbim bi daha yaşatmasın aynı acıyı.
ayyy o minik dişli yumurcaı büyütmek ne zormuş hele o dişler çıkarkenn abooooo
hayatta vermem
anammmmmmmmmmm:18::18:

ne olduuu yazacka bişey bulamadın galiba dert etme banada oluyor bazen
heee bende meyve yiyom o zaman
görüşmeyeli sana bişiler olmuş laf ebeliği kursuna mı gittin ne bu kadar çenen yoktu senin dilin bu kadar uzun değildi
dil uzatma kursumu çıkmış yoksa
öğretmenlğinide sevinç karısı mı yapıyo

benim yolum uzun başakım Allah ım nasip eder inşallah.önce ayağımın iyileşmesi lazım.sonra batıya gidip yerleşmemiz lazım vs vs Rabbim çok bekletmesin herşeyi yoluna koysun hayırlısıyla inşallah...bidaha ne zaman yumurtlarım Allah bilir.ozamana kadar burdan yumurtlayan hatunların civcivlerini sevcez inşallah.. beydağlı ozamana kadar doğurur inşallah...sevincim doğurur.. paşam doğurur..darısıda bana inşallah.başak arada sende 2. yi yaparsın belki kıss arayı çok açma derim ben çok pişmanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…