Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canlarım ben geldim görüşmeyeli herkes iyidir umarım... Belinaycım maşallah kocaman yaptın kızını hadi doğurda kızıma arkadaş gelsin :) polyy canımm senin de suan ne kadar zor günler geçirdiğini anlıyorum ilk günler uykusuzluk sürekli ağlayan acıkan bi bebek insan depresyona girmek istiyo :) sana tavsiyem her fırsatta dışarı çık markete bile olsa hava al çok iyi geliyo ve kendini toparla evde bile dursan saçını yap güzel giyinmeye çalış yoksa insan her yönden çöküyor :) Beydağlı nasılsın canımmm ? Ahh Facen olsa da sık sık görüşsek keşke , sevinç senin nasıl olduğunu biliyorum için dışına çıkıyo :) başak senden nbr ıssız tkb ? Paşagül de yatsın yeterki bebeği iyi olsun ..
Ben de küçük hanımla uğraşıyorum dişimiz çıktı huysuz aksi bi zilli oldu acıdan :) gece sürekli ağlayarak uyanıyo, yemek yemiyo gündüz gel ağlamaya hazır çok zor bi dönemdeyiz çook...ama yinede bazıları gibi topiği başıboş bırakmaya gönlüm razı gelmiyo ( mesela başak gibi ) hepinizi seviyorum ve öpüyorum görüşürüzzzz

evet zorlu bır surecteyım duygularım karmakarısık..cok sukur harıka bı oglusum var..ona bakınca herseyı unutuyorum..bı kere markete gıttım bıkerede esım arabayla dolastırdı..balkona bıle cıkınca rahatlıyorum..dısarı cıkmayı dolasmayı ozledım oglusum azcık buyusun bu gunlerın acısını cıkarırız bırlıkte : ) heranının tadını cıkarıyorum oglumun..herseye degıyo yaa

kizlar selam
size bir sorum olacak sizin cogunuz hamile ve artik anne olanlariniz cok aranizda
benim adete 6 gun var
bugun cigerlerim icin ultrasyona gitmisdim
gitmisken yumurtaliklarimida baktirim dedim baktilar hersey yolunda dediler
ama rahim bos bebek yok yani bildigim kadariyla
ama sizce henuz bebegim varsa yani ?hamileysem erkenmi ultrasyonda gozukmesi yoksa
olsaydi bir noktada olsa gormeliydimmi?
geldiyimden beri cok uzgunum insallah hamileyimdir

adetine 6 gün varsa ve hamileysen en fazla rahim duvarın kalınlaşır daha kese filan gözükmez..inş hamilesindir..

gunaydın hatunlar...hayırlı cumalar...herkese guzel bırgun dılıyorum..emısmekteyızde yazayım o arada dedım

Ben azicik duzeliyor gibiyim canim gececek insallah bu gunler
Ayagin en kisa zamanda duzelir insallah gezer tozarsin
Amin biz doguralimki sira sana gelsin insallahhhh

Evet dumancim gorusuyoruz cok sikur birbirimizden haberimiz var ugramiyan utansin
O kizini yerim senin cok tatli maasallah bu gunleride gecer bi bakmissin kocaman olmus
Heyy gidii heyyy . Sonra canim tekrar bebek sevmek ister

Insallah hamilesindir ama adete 6 gun kala gorunmesi imkansizz
Beta hcg 1000 leri gecmeden vajinal ultrasonda bile gorunmuyor canim
Herseyin hayirlisi olsun

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. DUALRIMIZ KABUL Cuma günümüz mübarek olsun.

günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar

Rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine hepimize sağlık şifa mutluluk huzur versin evimize işimize bereket versin bütün kem gözlerden kötü insanların şerrinden korusun hepimizi

canım yaa evdemisin sen çalşmıyo musun
Allah hayırlısını versn arkadaşım inşallah tüpsüz gelir bebeğin
gelde neler yapıtğını anlat nasıl geçiyor hayatnereye kayboldun içinde ben bulurum seni:13:
sara ablacımmm nasılsınnnn? sen tüp bebek deneyimi yaşadın bende düsünüorum ama yukarıdaki yazımı okuduysan birsürü bişeler istiyorlar..sen yaptırdınmı pgt ?
sara abla görmedi sanırım
nazooo buraya gelin nolur ben size iş bulurum
istanbulun taşı toprağı altın cderler alakası yok ama olsun siz yinede gelin

kavgaşar ne ya:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

evet evet evet haklısın aşkım
ne demek ıssız vallahi aşkola sevinç
kendi topikini başıboşbırakmış burda düdük öttüürüyooooooo
kavgaşar karı

yazmışsın ya işte

annem mesajın başlığını rahatlıkla yazıyorum ama mesaj kısmında klavye kaçıyo yakalarsam bir iki harf yazıyorum ama kaçıyo işte offfffff
kazeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn hani çözecektin sorunu yaaa
bi ben mi sorunluyum
kime götürsem telefonu duman akıl ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…