Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ewet geceleride bulaniyorrr simdi haslanmis misir yedim cok iyi geldi
zoooortttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!

yanlış cevapppp diskalifiye oldunuz

doğru cevap: başak başak başak olacaktı

Salca cikarmayi bilmeyen kari
Kizmizi biberleri ayikliyorsun iyice yikiyorsun salca makinasindan geciriyorsun
Tepsilere veya ilegenlere :) koyup tuzluyorsun guneste kalacak ara ara karistiriyorsun
Sulari cekildikce kaplari bir birine bosalt adanada kuruyuncada makinadan geciriyoruz

bizim burda biber salçası yapılır yemeklerde o kullanılır...biberler güzelce temizlenir,yıkanır sonra makinaları var onlarda çektirilir,damlarda kurumaya bırakılır...
bu kabuktan dediğim salça ise normalde soyduğun domatesin kabuklarını bir bidond tuzlayıp balkonda bırakıyosun,sonracıma onlar ellediğinde vıcık,vıcık hamurumsu bir kıvama gelince tencereye döküp kaynatıyorsun ,demir süzgeçten süzüp soğuyunca ellerinle sadece ince kabukları kalana kadar öfeliyorsun,daha sonra güneşte kurutuyosun mis gibi domates salçası..kabukları koymuyorsun yani onlar çöpe gidiyor,boğazımıza değil,süzülen domatesin özü salça oluyor ,iyice belirteyimde sen anlamazsın belki
öfff çok yazdım hee
zoooortttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!

yanlış cevapppp diskalifiye oldunuz

doğru cevap: başak başak başak olacaktı
zaaarrrttttt
tek seni alsam,birbirimizi yirik

ROBİNSON CRUSE u kopyala yapuşturmu yaptın büyük olmuşta
ben ööle yaptım mesela

yooooo
bizzat kendim üşenmeden yazdım

anaaaa tesadüfün bu kadarı aynı anda yazmışız pes...bilseydim senin yazacağını o kadar yazıp yormazdım kendimi

misir iyi geldiyse hep ye o zamn ama bu seferde kabız olursun

insallah canim sagol desteyin icin Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun
amin cnm inşallah
hadi sabızsızlıkla bekliyoruz bakalım nolcak
eşinde sana katlıyomu bu bat bekleme konusunda
sagol basakim evet bu ay bende cok sabirsizim insallah bu ay tutunur bebegim
evet bekliyor ama en son gunlerde soruyor ne oldu geldimi gelmedimi diye baska hic bir sey

hayatım kusura bakma cevabım geç oldu
mesajını okumak için geniş bir zamanım olması gerekiyodu
aslında o kadar uzun değil ama yavaşça okuyup anlamadan yyanıt vermem
bu yüzden şimdi okuyabildim
gerçekten işiniz zormuş olacağı olduktan sonra heryerde olur bebek ama tabiiki mantıklı olmak lazım
inşallah hakkınızda hayırlısı olur ve istediğiniz yere taşınırşınız canım ya neyseki bi tane evladınız var
hiç olmasa daha zordu
yaşın geçiyormu bilmiyorum ama inşallah çok geçmeden iki üç dört yaparsınız yaş geçmeden yetiştir dördüncüyü
hadi hayırlısı

tam olarak herşeyi okuyamadım geçmişteki ama tebriklerinizi gördüm saolun..

ayrıntılı olarak yazamaıcam şuan çünkü çok yoğunum..
sevinç abla paylaşmış zaten saolsun..ama malesefki sabah 9 da değil akşam 9 da doğurdum..çok zor atlattım..pazar sabahı 5te başladı sancım.pazar gecesi 12de kanamam oldu hastaneye gittik saat 2 gibi ..3 cm açılmayla yatışım yapıldı..pazartesi akşamı 9 da oğluşumu kucağıma aldım..çok uzun sürdü benim için süreç..sancım ve açılmamam olmasına rağmen doğumum olmadı..8 cm açılmayla 5 saat bekledim..suyumu kendileri patlattılar.tabi oğluşum doğduğu an bütün acım sızım bitti ...nese işte ayrıntıları sonra yazarım..daha rahat olduğum bi zamanda yazıcam inşallah..

oğluşuma gelince 3 buçuk kılo ,52 cm doğdu.cok şukur sağlığı yerınde..rabbım ısteyen herkese tattırsın bu duyguyu ınşallah..

CANIM SAĞLIKLA BÜYÜT BEBEĞİNİ

Saglikla sihhatle buyut canim insallahhhh

kendi içimde bile kayboldum kızzz...evimizde internet yok..hayat bi garip ...tüp bebek merkezine gittik pgt yapılsın dedi dr 4000 euro masrafı var ...pgt sonucunda bide olumsuz bişe çıkarsa transfer bile yapılamazmış,,düşün yani masrafı boşa olcak öle bişe olursa,masrafıda geçtim sonuç beklerken stresten ölürüm sanırım...daha ne yazim bilmiom...yazacak şey çok aslında....

canım gözün aydın Rabbim oğluşuna analı babalı sağlıklı bir ömür versin...

sara ablacımmm nasılsınnnn? sen tüp bebek deneyimi yaşadın bende düsünüorum ama yukarıdaki yazımı okuduysan birsürü bişeler istiyorlar..sen yaptırdınmı pgt ?

canım gözünaydın.Rabbim oğluşuna ve size sağlıklı sıhatli hep beraber uzun ömürler versin :)) güle güle büyüt bebeğini hep gülll :))

selam kızlarnasılsınız

beni merak ediyorsanız ben iyi sayılırım evi toplamaya başladım ev taşınacaz
hatta şehir değiştirecez bakalım inşallah hayırlısı olur bizim için

poli canım hayırlısıyla kavuştun yavruna ALLAH hep sevinçlerini yaşatsın
hayırlı sağlıklı bir evlat olsun size

herkese selamlarımı sunarım tek tek yazamayacağım eşim evde
inşallah bir ara bakarım geçmişe yazarım
çok öpüyorum hepinizi

Aa nazo nereye tasiniyorsunuz is icin sanirim hayirlisi olsun canim
Insallahhhh yeni gittiginiz yerde bebisiniz supriz yapip gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…