Ewet geceleride bulaniyorrrMuz kuru ekmek ve tarçın bana iyi geliyodu
Yatarken baş ucuma koyuyordum çünkü gecede çok bulanıyordu
Ama a kaldı inşallah hayırlıaıyla gececek
Buarada telden yazıyorum iki saat sürüyo burdan yazmak :)
zoooortttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!
yanlış cevapppp diskalifiye oldunuz
doğru cevap: başak başak başak olacaktı
bizim burda biber salçası yapılır yemeklerde o kullanılır...biberler güzelce temizlenir,yıkanır sonra makinaları var onlarda çektirilir,damlarda kurumaya bırakılır...sen değilde aşkım normalde sevincin arıza çıkarması gerekirdi
sessayla pek sevişiyolardı ya hemen korurdu onu hayret korumadı bu kez
kusuya ondan zaar
saygı bizden efendim
bende çok seviyom sessa yı çok matraktı
kabuktan salçamı ollurmuş adamın boğazına duruveriri
kız essah normal salça nasıl yapılıyor bi anlatsana
bi keresinde teyzemlerde görmüştüm bööle kocaman bi kazan vardı
bahçede ateşte domatesi kaynatıyolardı off ama çok güzel bi kokusu oluyodu he
zaaarrrtttttzoooortttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!
yanlış cevapppp diskalifiye oldunuz
doğru cevap: başak başak başak olacaktı
ROBİNSON CRUSE u kopyala yapuşturmu yaptın büyük olmuşta
ben ööle yaptım mesela
Ewet geceleride bulaniyorrrsimdi haslanmis misir yedim cok iyi geldi
Salca cikarmayi bilmeyen kari
Kizmizi biberleri ayikliyorsun iyice yikiyorsun salca makinasindan geciriyorsun
Tepsilere veya ilegenlere :) koyup tuzluyorsun guneste kalacak ara ara karistiriyorsun
Sulari cekildikce kaplari bir birine bosalt adanada kuruyuncada makinadan geciriyoruz
kızlar nasılsınız napıyosunuzzz
insallah canim sagol desteyin icin Rabbim hepimizin kucaklarini doldursunbeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn varıııııııııııııımmmmmmmmmmmmm
evet yaaa neler paylaştıkkk...inşaallah canım hepimiz güzel şeyler yaşarız,bende çok öpüyorum seni
inşaallah bebişin içeride yerleşme çalışmaları yapıyodur canım..RABBİM umudunu boşa çıkarmasın...
sagol basakim evet bu ay bende cok sabirsizim insallah bu ay tutunur bebegimamin cnm inşallah
hadi sabızsızlıkla bekliyoruz bakalım nolcak
eşinde sana katlıyomu bu bat bekleme konusunda
ne yapayım abla adet sokturucu ıcmıstm bı hafta oldu hala sokulemedım karnım cok agrıyo havada cok sıcak dedıgın gbı bnde durum boyle ablam yaniben sıcaktan bayılmak üzereyim,oyalanıyorum işte öyle sen ne yapıyosun bakalım
hayatım kusura bakma cevabım geç oldunasip canım inşallah Rabbim çocuklarımıza kardeşler nasip etsin.ben hakkarideyim ben buraya geldiğimde doktorlar istifa etmişti sadece 1 doktor vardı kadın doğumda adet düzensizliğim olmuştu onun için randevuyu 20 gün sonrasına alabilmiştim gittim 5 kişi girdik içeri doktor dinlemeden reçeteyi verdi postaladı beni günde 200 hasta bakıomuş doğum kürtaj gece nöbeti şu bu hariç aman dedim burda çocuk yapılmaz.tek hastane var burda zaten devlet hastanesi bi sorun olsa vana gönderiolar ki 3.5 saat sürüyor.neyse sonra bi doktor özel muayene açtı 100 lira ücret uzmanmış.sonra ben hamile kaldım 2 doktor var ya :)) o arada 2 aylık gebelik sürecimde tam 4 doktor geldi gitti tayin olmuşlar hatta şükrediyorum benim kürtajımda bana denk gelen doktor çok iyi bi doktordu 2 hafta sonra dilekçe verip rizeye tayin olmuş oda yok şimdi.göründüğün bi doktoru bidaha bulamıosun bazen doktor bulamıosun ben oğlumdaki gibi bi hamileleik geçireceğimi sanmıştım oğlumda 2500 nufuslu bi ilçedeydim ve il 2 saat sürüyodu ayda 1 gidiyordum sadece sağlık ocağımız vardı ama sorun yaşamadım şimdide öyle olsaydı burada doğururdum ama bu pıhtılaşma çıkınca burada bu sağlık hizmetiyle tekrar hamile kalmak ???? sen söyle şimdi sence bu şartlarda tekrar düşünmelimiyim? mayısta belli olacak tayin temmuzda gideceğiz inşallah zaten benim ayakta sakatlanınca( mecburum bi yandanda ayağımın iyileşmesi 3 le 6 ayı bulabilirmiş.ee Allah nasip ederse zaten ondan sonrada taşınma vakti geliyor.bu arada Rabbim bana herşeye rağmen hediyesini gönderirse ne mutlu korunmama rağmen ol derse olur.ama sanırım bakınca şu dönem korunmam en mantıklısı çok uzun yazdım ya :))..ben 2 senedir istiyordum eşim istemiyordu doğuya gidelim yerleşince deneyelim dedi hakkari çıkınca baktık kötü bi yer yinede benim baskılarımla denemiştik tek denemede olmuştu eşim anlaşmıştı tek ay olmazsa denemem diye ondada yarısını boşa geçirmiştik nasip ya başa gelecekte varmış ( ne sevinmiştim ( zaten eşimi burda bidaha ikna edememde oda ayrı mesele..
tam olarak herşeyi okuyamadım geçmişteki ama tebriklerinizi gördüm saolun..
ayrıntılı olarak yazamaıcam şuan çünkü çok yoğunum..
sevinç abla paylaşmış zaten saolsun..ama malesefki sabah 9 da değil akşam 9 da doğurdum..çok zor atlattım..pazar sabahı 5te başladı sancım.pazar gecesi 12de kanamam oldu hastaneye gittik saat 2 gibi ..3 cm açılmayla yatışım yapıldı..pazartesi akşamı 9 da oğluşumu kucağıma aldım..çok uzun sürdü benim için süreç..sancım ve açılmamam olmasına rağmen doğumum olmadı..8 cm açılmayla 5 saat bekledim..suyumu kendileri patlattılar.tabi oğluşum doğduğu an bütün acım sızım bitti ...nese işte ayrıntıları sonra yazarım..daha rahat olduğum bi zamanda yazıcam inşallah..
oğluşuma gelince 3 buçuk kılo ,52 cm doğdu.cok şukur sağlığı yerınde..rabbım ısteyen herkese tattırsın bu duyguyu ınşallah..
sevinç abla paylaşmış zaten saolsun..ama malesefki sabah 9 da değil akşam 9 da doğurdum..çok zor atlattım..pazar sabahı 5te başladı sancım.pazar gecesi 12de kanamam oldu hastaneye gittik saat 2 gibi ..3 cm açılmayla yatışım yapıldı..pazartesi akşamı 9 da oğluşumu kucağıma aldım..çok uzun sürdü benim için süreç..sancım ve açılmamam olmasına rağmen doğumum olmadı..8 cm açılmayla 5 saat bekledim..suyumu kendileri patlattılar.tabi oğluşum doğduğu an bütün acım sızım bitti ...nese işte ayrıntıları sonra yazarım..daha rahat olduğum bi zamanda yazıcam inşallah..
oğluşuma gelince 3 buçuk kılo ,52 cm doğdu.cok şukur sağlığı yerınde..rabbım ısteyen herkese tattırsın bu duyguyu ınşallah..
yeterrrrr görünmez kadınnnn
sara dost kadınnnn
serayy kayıp kadınnnn
duman bi görünüp bi kaybolan kadınn
sevinç taze gebe kadın
begümsavcı canciğer kadınnn
paşagül ağlak kadınnnn
çakmapolly koca göbik kadınnn
serçemm gezgiç kadınnnn
hepinizi öpüyorum
dualarımdasınız<
Mesajımı beğenirseniz sevinirim
selam kızlarnasılsınız
beni merak ediyorsanız ben iyi sayılırım evi toplamaya başladım ev taşınacaz
hatta şehir değiştirecez bakalım inşallah hayırlısı olur bizim için
poli canım hayırlısıyla kavuştun yavruna ALLAH hep sevinçlerini yaşatsın
hayırlı sağlıklı bir evlat olsun size
herkese selamlarımı sunarım tek tek yazamayacağım eşim evde
inşallah bir ara bakarım geçmişe yazarım
çok öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?