evet canım başladım, bakalım artık inşaallah işe yarar 8 cm lik miyomu küçültürmükiBaşaksss takvimi hazırladım ama buraya foruma kaydetmeyi taşımayı beceremedim! Ayrıntılı bilgi rica ediyimm:)
Buarada taze hamiş--sewinco-- canım anladığım kadarıyla hala bulantıların var. Bebişi ne zaman kontrole gidiyorsun tatlımm??
Beydağlım--- başladı mı soğan kürüne? inşallah faydası olacak canım.
Nazom--- artık burdayım canım elimden geldiğince telden girmeye çalışıyorum.
ellerinize sağlık bravo vallahi nasıl yaptınız,zor iş çünkü...iyi geceler gacılar nerdesiniz bakim? dün salonumu boyadım arkadaşla ne yorucu işmişşşş amanın neyseki değdi pırıl pırıl oldu gidene kadar rahat ederim
ne uğursuzluğu olacak kız hiç bişey olmaz zeynonun dişlerine..diş buğdayı yapmasak olmazmı yaa ben yapmıycam çocukumun dişiyle ilgili bi uğursuzluk olmaz dimi yapmadım diye:44::44:
başaakkk kız hala emziriyormusun??
kızlar nasılsınız ne var ne yok? ben ev hanımlığımın keyfini çıkarıyorum kızçemle markete gidiyorum dizi izliyorum kalan gğnlerimi güzel değerlendirmeye çalışıyorum işte
bilmem 2 3 ay kalsak iyi yani soğuklar kırıldığında yine ufoyla idare ederik
höf höf bu ısınma derdine devlet bi çözüm bulsun
tatlım 2 aylıkken kullanmaya başlamıştık
zaten doktor ve eczacı söyler heralde o fitilin kaç aylıklara olduğunu
ben anladım hayatım o kömür zobasının güzelliği bitek anneanne babaanne evlerinde oluyo
kendin yakıp kendin temizleyince heçte güzel oluyo
ayrıntılı bilgi veriyorum: adresi kopyalayıp porofil bilgilerine geliyorsun
hakkımda bölümünüğ tıklıyorsun çizelgeyi düzenle diyorsun adresi oraya yapıştırıyorsun
ooooohangi rege boyadınız kuzum hayırlı olsun güle güle oturun iyi beceriklimisiniz bari
aaa duman cım diş buğdayı yapılmayan bebeklerin dişleri ilk başta düzgün çıksa bile eilerleyen günlerde arka dişle azı dişler ön dişlerle köpek dişler yer değiştiriyoırmuş
bebeğin ağzı çarşamba pazarına dönüyormuş
neyseki bzi yırttık
evet canım başladım, bakalım artık inşaallah işe yarar 8 cm lik miyomu küçültürmüki
ellerinize sağlık bravo vallahi nasıl yaptınız,zor iş çünkü...
ne uğursuzluğu olacak kız hiç bişey olmaz zeynonun dişlerine..
ohh ne güzel,ama bizede vakit ayır azcık...
bizimki kömür zobasıda değil, odun ve talaş yakıyoz biz...talaşşş neeee derseenn odun tozu bebeaamm, kovası var basıp yakıyosun...
ahhhh bir zengin olsam,,ahhh..senide kurtarırım bu hayattan merak etme....
bilmem 2 3 ay kalsak iyi yani soğuklar kırıldığında yine ufoyla idare ederik
höf höf bu ısınma derdine devlet bi çözüm bulsun
tatlım 2 aylıkken kullanmaya başlamıştık
zaten doktor ve eczacı söyler heralde o fitilin kaç aylıklara olduğunu
ben anladım hayatım o kömür zobasının güzelliği bitek anneanne babaanne evlerinde oluyo
kendin yakıp kendin temizleyince heçte güzel oluyo
ayrıntılı bilgi veriyorum: adresi kopyalayıp porofil bilgilerine geliyorsun
hakkımda bölümünüğ tıklıyorsun çizelgeyi düzenle diyorsun adresi oraya yapıştırıyorsun
ooooohangi rege boyadınız kuzum hayırlı olsun güle güle oturun iyi beceriklimisiniz bari
aaa duman cım diş buğdayı yapılmayan bebeklerin dişleri ilk başta düzgün çıksa bile eilerleyen günlerde arka dişle azı dişler ön dişlerle köpek dişler yer değiştiriyoırmuş
bebeğin ağzı çarşamba pazarına dönüyormuş
neyseki bzi yırttık
Günaydın hanımlar.
Herkese hayırlı cumalar diliyorum.
İnşallah canım. Herşey güzel olacak inşallah. Benide 10 günde bir çağırıyordu, bazendede haftada bir. 28. Haftadan sonra falandı sanırım 15 günde bire çıkarmıştı. Gebelik takvimi yaptınmı ben telden girdiğim için göremiyorum. Yapda kaçıncı haftada oldugunu görelim canım.. Buarada takvim yaptım ama foruma nasıl taşıyacağımı bilmiyorum sen biliyomusun?
Selam canım Zeynep Eyşan hanım nasıllar ? Ne kadarlık oldu bebişin ? Emziriyormusun ?
Niye yapmak istemiyorsun canım diş buğdayı? :) buarada bir uğursuzluk olmaz merak etme :)
seni çok merak ettmiştim inşşş daha güzel haberler vereceksin kızlar meleğimi kucakladım diyeceksin dualrımdasın
hoşgeldin canım aramıza...yaşadıkların için geçmiş olsun diyorum ne kadar acı olduğunu çok iyi biliyorum,inşaallah bundan sonraki hamileliğinde sağlıkla alırsın bebeğini kucağına....Selam kizlar bende vdarim.benide alin araniza.27yasinda 3yillik evli bi bayanim.iki dusugum var.ilki 9haftalikti 10mayis 2011de dusuk yaptim.ikincisini 15haftalikken 3ay once dusurdum.suan bi tedavi gormuyorum.rahim filmi ve kan pihtilasmasina bakilcak.ama suana kadar bi sorunul cikmadi.tekrar en kisa zamanda hamile kalmak istyorum.ins hepimz anne oluruz gayirlisyla.bu arada asagida sanirim hala bebegimin takvimi var silemedim tlfdan girdgim icin.
ya evet ev boyanınca mis gibi oluyor..insan hiç kirlensin istemiyor,kız benim eltimde öyle diyordu kalorifer bile is yapıyormuş ilginç...dadlum beydağlım valla bende ilk defa yaptım arkadaş anlıodu bu işlerden beraberce yaptıkrulo fırçalardan aldınmı boyada karılmış hazır zaten kollar yoruluyor fırçayı duvara salla dur fırça izi yapmamak marifet tabi arkadaşın yaptığı kısımlarla benimkiler ayırdı biraz ama tertemiz oldu biz zoba yakmıoz ama zoba yanıomuş gibi is oluyo şırnak kömürü bir rezalettt batıya gidip doğalgaz güzelliğiyle buluşamadık bi anam
kusuyonmuuuuOffffffffff Offffffffffff Offffff
:120: :120:
yeterim allah razı olsun kardeşim işşallah darısı sizlere olsun işşallah
şu topikte tek başıma fink atmaktan bıktım heeee:122:
bana ıssız kadın diyeno kadın utansın,yalnızlıktan ne yazacağımıda bilmiyom uydur,uydur söyle:108:
Gebelik takvimim var cnm 10*5 bugu itibariyle
yisin teyzeleri o mercimeğiii
ye teyzesi ye mahfetti zati beni
çok istedim adı "neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurma" topiği olsun
sağol hayatım amin inşallahhh Rabbm isteyen arkadaşlarımızda nasb etsn inşallahhepınız cok sekersınız :) allah hepınıze bu duyguyu yasatsın
hööff höffffşu topikte tek başıma fink atmaktan bıktım heeee:122:
bana ıssız kadın diyeno kadın utansın,yalnızlıktan ne yazacağımıda bilmiyom uydur,uydur söyle:108:
kız bende zoba derdine çare buldun sandım bi anbuldumbulduumm
evrekaaevreka
türkiyenin altını en çok ıslatan bebeği mert in hangi bezi kullandığını buldumm
molfiks mo,mo,mo molfiks mo,mo,mo,momoooo molfiks,moollfikssssss
anammm yazdıklarıma bir baktım molped yazmışım,aklıma o gelmiş öncehemen sildim
bizimki kömür zobasıda değil, odun ve talaş yakıyoz biz...talaşşş neeee derseenn odun tozu bebeaamm, kovası var basıp yakıyosun...
ahhhh bir zengin olsam,,ahhh..senide kurtarırım bu hayattan merak etme....
Selam kizlar bende vdarim.benide alin araniza.27yasinda 3yillik evli bi bayanim.iki dusugum var.ilki 9haftalikti 10mayis 2011de dusuk yaptim.ikincisini 15haftalikken 3ay once dusurdum.suan bi tedavi gormuyorum.rahim filmi ve kan pihtilasmasina bakilcak.ama suana kadar bi sorunul cikmadi.tekrar en kisa zamanda hamile kalmak istyorum.ins hepimz anne oluruz gayirlisyla.bu arada asagida sanirim hala bebegimin takvimi var silemedim tlfdan girdgim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?