Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet canım başladım, bakalım artık inşaallah işe yarar 8 cm lik miyomu küçültürmüki
iyi geceler gacılar nerdesiniz bakim? dün salonumu boyadım arkadaşla ne yorucu işmişşşş amanın neyseki değdi pırıl pırıl oldu gidene kadar rahat ederim
ellerinize sağlık bravo vallahi nasıl yaptınız,zor iş çünkü...
ne uğursuzluğu olacak kız hiç bişey olmaz zeynonun dişlerine..
ohh ne güzel,ama bizede vakit ayır azcık...

bizimki kömür zobasıda değil, odun ve talaş yakıyoz biz...talaşşş neeee derseenn odun tozu bebeaamm, kovası var basıp yakıyosun...
ahhhh bir zengin olsam,,ahhh..senide kurtarırım bu hayattan merak etme....

Selam kizlar bende vdarim.benide alin araniza.27yasinda 3yillik evli bi bayanim.iki dusugum var.ilki 9haftalikti 10mayis 2011de dusuk yaptim.ikincisini 15haftalikken 3ay once dusurdum.suan bi tedavi gormuyorum.rahim filmi ve kan pihtilasmasina bakilcak.ama suana kadar bi sorunul cikmadi.tekrar en kisa zamanda hamile kalmak istyorum.ins hepimz anne oluruz gayirlisyla.bu arada asagida sanirim hala bebegimin takvimi var silemedim tlfdan girdgim icin.

Beydağlım- mucizevi bi tedavi diye yorumlar var.

Başakss- sana yazdım ama gelmedi sanırım. Söylediklerini telden denedim olmadı normal bilgisayarda deniycem. Sagol tatlımm.
Buarada sen istanbulda nerde oturuyorsun?

dadlum beydağlım valla bende ilk defa yaptım arkadaş anlıodu bu işlerden beraberce yaptık rulo fırçalardan aldınmı boyada karılmış hazır zaten kollar yoruluyor fırçayı duvara salla dur fırça izi yapmamak marifet tabi arkadaşın yaptığı kısımlarla benimkiler ayırdı biraz ama tertemiz oldu biz zoba yakmıoz ama zoba yanıomuş gibi is oluyo şırnak kömürü bir rezalettt batıya gidip doğalgaz güzelliğiyle buluşamadık bi anam

canım önceden şampanya boyamışlar bozmadım bende aynı renk boyadım ilk defa boya yaptım hayatımda arkadaşla yaptık benim ayak daha tam iyileşmediği için daha çok o boyadı oda anlıo zaten bu işten meşgale oldu ogün güzelde oldu valla ben hakkarideyim biliyosun batıda olsam boyatırdım ama burda çok iyi evlerde oturmuyoruz maalesef

Gebelik takvimim var cnm 10*5 bugu itibariyle

hoşgeldin canım aramıza...yaşadıkların için geçmiş olsun diyorum ne kadar acı olduğunu çok iyi biliyorum,inşaallah bundan sonraki hamileliğinde sağlıkla alırsın bebeğini kucağına....
ya evet ev boyanınca mis gibi oluyor..insan hiç kirlensin istemiyor,kız benim eltimde öyle diyordu kalorifer bile is yapıyormuş ilginç...

Offffffffff Offffffffffff Offffff
:120: :120:
kusuyonmuuuuvay fasulyeye bak sen şimdiden nasıl kök söktürüyor:18:

yeterim allah razı olsun kardeşim işşallah darısı sizlere olsun işşallah

paşamm kuzum benim iyisindir inşaallahh....

buldumbulduumm

evrekaaevreka
türkiyenin altını en çok ıslatan bebeği mert in hangi bezi kullandığını buldumm

molfiks mo,mo,mo molfiks mo,mo,mo,momoooo molfiks,moollfikssssss

anammm yazdıklarıma bir baktım molped yazmışım,aklıma o gelmiş önce hemen sildim

Son düzenleme:
şu topikte tek başıma fink atmaktan bıktım heeee:122:

bana ıssız kadın diyen o kadın utansın,yalnızlıktan ne yazacağımıda bilmiyom uydur,uydur söyle:108:

bana ıssız kadın diyen o kadın utansın,yalnızlıktan ne yazacağımıda bilmiyom uydur,uydur söyle:108:

tünaydınnn diyim artık geç yattık da geçlere kalmışım erkencisin beydağlım haftasonları topikten ziyade formda ıssızlaşıyor nerde bu millet :44::44: dün gezmelere gitmiştim yorulmuşum akşamda hakkari hareketliydi bam güm stresli bir gece geçirdik dışarlarda bişeyler oluyordu sonrada geç uyumuşum sabahta bi kalktımki adet olmuşum 31 günde geldi bu sefer çok sevindim kürtajdan 2 ay sonra anca normale bindim ama olsun pek sevindim

ye teyzesi ye mahfetti zati beni

edecek tabi çokk uzun yollardan geldi o annesi
nazlı bebiş o her bebişe benzemez bu 2. ciler nazlı çıktı baksana banada nasip etsin Rabbim inşallah geriye ondan gelene katlanmak kalıyor işte bulantısıymış vs.. sen çok istedin sevincim çok bekledin herşeye rağmen
böle koca göbüklü ve mutlu mutlu gez emi
böle :120:i kus böle yaramaz de bi gül
böle hormonlardan stres ol trip at ağla sakinle
böle doktor önceleri :18::18: tırnaklarını ye çıkışlarda rahatla
veee finaldeee
kucağında minnoşun teyzeleri burdan yorum atsın o minnak ellerine yisinler onu yisinlerrrr tabikimde

hepınız cok sekersınız :) allah hepınıze bu duyguyu yasatsın
sağol hayatım amin inşallahhh Rabbm isteyen arkadaşlarımızda nasb etsn inşallah

senin var galiba çocuğun burdan bakınca 3 çocuk annaesi gibi duruyosun

hööff höffff
kız bende zoba derdine çare buldun sandım bi an

bulduğu şeye bak Allahhhh ne etmesin seni

tabii insan kendi kullandığını yazıyor önce dimi

fırsatım olduğun bu evden çıkacam haaa börülce kaynana aynı binada oturmak hiç bana göre değil
arada kocamında ağzını yokluyorum burdam gitmek istediğini oda söylüyo
Rabbim nasib etsede gitsek hayırlısı ile
ya arkadaşlar ben ne alsam ne yapsam börülce aynısını alıyo veya yapıyo
hemde birebir aynı
ya insan kıskandığını bu kadar belli etmez yahu
yani bu denli kıskanılmak bu salak hareketler güzel bşi şeymi benim açımdan gülmelimiyim bu duruma
görünce sinirlerim bozuluyo benim ama salak tosba utanmasıda yok
bazen gülüp geçmeye çalışıyorum ama iöçten içe sinirlerim oynuyo

bizimki kömür zobasıda değil, odun ve talaş yakıyoz biz...talaşşş neeee derseenn odun tozu bebeaamm, kovası var basıp yakıyosun...
ahhhh bir zengin olsam,,ahhh..senide kurtarırım bu hayattan merak etme....

talaşı biliyok heralde kızzz önceden talaştan çim adam yapardık yana yana talaş aradığımı bilirim

param olsun bende seni kurtarcam hatta iki katlı ev alcam üst katında siz otucaksınız

ayy kıyamam canım yaaa Rabbim bi daha yaşatmasın
bende takvimi görünce şaşırdım
sende inşallah kavuşurdun bebeğine bir an önce
aramıza hoş geldin neler yapıyorsun evde misin ne sıklıkla kk dasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…